Comori de nov-dec 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 13
ad_rianna spune:
miria!!!! felicitari!!!! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina frumoasa si usoara. lasa ca daca sunt greturi cica e de bine. hormonii sunt de vina si e semn bun ca se fixeaza bine. eu am avut d-astea pana cand am nascut, am invatat sa convietuiesc cu ele
mey dragelor cu atatea aprecieri m-am rosit toata. onitzamultumesc frumos, esti tu draguta, dar a trecut vremea cu aratatul de milioane
fulgule...m-am topit toata cand am vazut splendoarea in iarba . si david...doamne ce a crescut si cum s-a schimbat! daca nu as sti as jura oricum ca e neamt
otilia multumim...eu pe tudor chiar l-as da la karate doar doar se mai disciplineaza ca tare recalcitrant e. amandoi de altfel. nu suporta sa li se faca observatie. daca face lucrul asta educatoare,. a doua zi nu mai vor sa mearga la gradi, chiar daca de acolo vin cu gura pana la urechi de fericire ca "mami m-au aplaudat la gradi ca ..." au facut nu stiu ce bine . vor mereu sa fie primii, sa fie "castigatori" cum zic ei. daca nu e asa e jale mare. si da bianca e o mare fitzosica de pe acum, cred ca are nevoie de "bodyguard" iar tudor care e mai ....responsabil sper sa poata avea grija mare de ea
diana2004 spune:
MIRIA, felicitari!Ma bucur atunci cind aflu de o noua sarcina ,ONITZA felicitari si pt tine,nu cred ca am apucat sa te felicit.
Eu simt cum imi ticaie ceasul biologic dar nu am curaj inca...ma mai gindesc....Andrei ma intreaba "mami noi cind mai nastem?o surioara sau un fratior"
ad_rianna spune:
miria m-am uitat acum pe pozele voastre, sunt absolut minunate...ai fost o mireasa superba, chiar m-au impresionat!
miria_cristina spune:
Multumesc pentru aprecieri!
Asta vara am fost pentru vreo 10 zile in Germania. Am mers cu masina noastra si a fost destul de greu pentru ca am facut putine popasuri. Cel putin in Ungaria si Romania (la venire) nu ne-am oprit de loc din cauza de...hoti.
Dac va puteti imagina, intr-o benzinarie din Ungaria am gasit un indicator care arata o masina pusa pe cric, un sofer care schimba roata, iar de cealalta parte a masinii un om care fura bagajul din masina.
Au ajuns pana intr-acolo de pun si indicatoare cu asta.
Iar pana sa iesim din benzinaria respectiva, deja ne abordasera uniicarese dadeau drept francezi, desi vorbeau o franceza indoielnica si ne cereau sa le schimbam bani in sume mici. Banii erau falsi.
Asa ca, e destul de greu de mers "la pas" si cu copii dupa tine. Dar partea buna e ca ai sa te opresti sa vezi mai multe locuri, asa am ajuns in Austria unde am avut ce vedea, poti manca atunci cand vrei si poti umple porbagajele cu tot ce vezi in cale. Noi am fost inclusiv la Metro in Germania. Din pacate acolo, erau mai putine is mai urate lucruri decat la noi.
Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
si eu fetelor dragelor si ma bucur ca s-a animat asa tare subiectul nostru
inca mai strig dupa roserbina, mikimi si nu in ultimul rand dupa andreap
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
FELIS spune:
Mie imi pare rau ca nu am timp sa citesc... eu la ora asta sunt tot la servici...
Serviciul si inca 1-2 motive... ma tin departe de voi... M-am oprit intre 2 probleme sa trec sa va salut... si imi pare rau ca nu am timp sa citesc si vizionez poze...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
Imi pare tare rau, FELIS, macar daca s-ar remedia problemele tale, ca noi tot aici suntem. Nici eu nu intram foarte des cand eram super aglomerata, lipsa timpului se tolereaza, necazuri sa n-ai, iar daca ele exista sa nu uiti ca ai prieteni adevarati.
Odihna placuta, atata cat poti si numai ganduri bune!
Otiliav spune:
Miria, daca ai slabit dupa prima nastere asa frumos, sa fii convinsa ca vei slabi si mai bine cu doi pitici dependenti de mami.
Sincer il inteleg pe sotul tau ca-i face poftele daca se uita www.flickr.com/photos/14464962@N05/4013727140/in/set-72157622589007104/" target="_blank">asa la el.
Diana, parca aveai un examen importanta. Gata cu el? Ai nevoie de curaj, de dorinta sau de-o clipa de nebunie ca sa vina bb2?
Ioana, suntem asa si asa, dar ne cam batem pe laptop. Uneori vreau sa-mi fac de cap, adica programul zilei cum imi tuna mie .
Fulguletz, sarumana ca mi-ai aratat ginerelul. Am impresia ca seamana piticii nostrii, de fapt daca-i amestecam pe toti 4 nu mai stie nimeni care ai cui sunt . Poate scot parleala si fac bb3 brunet .
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
miria_cristina spune:
OTILIA - Da ii face toate mofturle si o lasa intr-ale ei si nu e bine. Am observat-o de cateva ori ca este derutata. eu ii zic un lucru, taica-sau nu-l confirma sau zie pe dos, iar cand e singura copilul nu mai stie cum sa actioneze.
Mai, si am discutat cu sotul meu si parca are urechile infundate. Nu-l inteleg deloc, ca doar amandoi iubim copilul. Cred ca el are mai multa nevoie de adaptabilitate decat mine sau fata, problema e ca fiind adult si barbat, chiar daca face prost o tine pe a lui.
Vai, viata mea, cateodata asa obosesc!
miria_cristina spune:
Am uitat....am slabit eu dupa prima sarcina de eram maislaba decat cand ramasesem, adica vaeam vreo 52kg, apoi am inceputsa mai iau nitel, adica sa-mi revin. Dar mi s-a schimbat metabolismul.
E mai lenes si, in plus, parca nici nu mai pot sa fac fata unor tentatii, adica nu-mi mai pasa de kg cand vad ceva la care poftesc de mi se face rau.
Inainte puteam. In plus, nu m-as ingrasa in sarcina, daca ar fi sa pot, pentru ca ma doare coloana rau si pentru ca mi-e frica de incontinenta urinara la femei.
DAr eustiu cat ma voiingrasa? De mancat nu exagerez, dar tot am luat proportii si sunt doar in 3 luni.