Strumfi de iul-aug 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

...da,da..pisica si matura intra la metode traditionale.

mychy,io tin regim si mananca somon la gratar cu brocoli sau alte legume,pulpa de pui cu legume gratinate,peste la cuptor cu ierburi si un cub unt..carnea alba este slaba..cel putin la mine merge in cantitati mari.

io am iesit cu fii-miu in parc,e nasol tare ca l-am invatat prin magazine si cum vede unul cum intra..asta n-ar fi o problema dar trage de toate cele si fge printre rafturi de ma ia cu transpiratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

uau, Ioana, dar ati fost pe faza!! si ati pandit bietul soarec sa intre in tubul ala??

Nu a fost nevoie sa fim pe faza, soarecul locuia cu noi "la vedere", ca al 6-lea locuitor al camerei: se plimba pe rafturile cu carti, intra in frigider (habar n-am cum se strecura) si il gaseam in cutia de pateu, etc.

Daca va organizati cu iesirea la ferma animalelor, incercam si noi sa venim. Miruna se tot intalneste cu copii de varsta ei, dar Smaranda nu prea (de fapt, deloc) si incepe sa ma mustre constiinta, o sa prefere copiii mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna ziua!

Noi colindam cat mai tine vremea buna. Ne-am facut stocul pentru incaltamintea de sezon rece. Am luat niste bascheti de piele turoaz de la b avus, merge f bine cu ei si sunt f draguti, niste ghete necaptusite gri-mov de la hokide si tot de la ei cizmulite cu blanita, de care sunt cel mai incantata. Si ca bonus am primit niste apreschiuri. Purtam 22 si 23 i-am luat la cizmulite.

Despre socicei, auzisem ca ezista niste coli cu adeziv, gen autocolant. Dezlipesti folia protectoare, pui foaia cu lipiciul in sus, presari papa si soricelul vine.

Sanatate si sa azim numai lucruri bune!

Mergi la inceput

Si astazi meditati?

Mai stie cineva ceva de Olgutza?

Mergi la inceput

Pe cuvant ca nu mi-e foame si vad si bine, dar nu stiu ce am cu atatea greseli, cred ca la neuron e problema

Mergi la inceput

Meditatie placuta fetelor

Mergi la inceput

Virgula o puneti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor! Mie mi-e rau de mor, am mancat ceva aiurea si mi s-a dus exact in ficat/fiere si uite asa am niste greturi Noi suntem bine, Dodo e un pic cam kkcios dar nu foarte apos si sper sa isi revina ca nu reusesc sa ii scot laptele, urla noapte inainte de somn. Am incercat sa ii pun Smecta in lapte si a pus gura pe el si zicea " ata nu e late bun . In rest nimic de raportat, aseara am vazut-o si pe Alina/Anya ca am mers in garda la ea sa se uite la Dodo.
Va pup si va citesc asa ca fiti atente ce scrieti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare...........
jadi, mananca niste grapefruit ca face bine la greatza! lui dodo nu-i ies maselute? poate de la alea e cacaccios....
eu ma tot lupt cu andrei sa scapam de pampers. ieriseara, dupa ce umpluse un pampers cu de toate, a inceput taicasu sa-i explice ca daca renunta la scutec economisim bani si ii cumparam o masinutza de alea mari. dupa ce l-am spalat, cand am incercat sa-i pun scutecu.....n-ai sa vezi. nu vroia sa stea deloc si-mi tot zicea ca: mama-pampers-bani-masinutza! adica nu vroia pampersu ca sa-i luam masina! am reusit sa i-l punem dupa ce l-a imbarligat tat'su ca face el cinste cu pampersu de noapte! dar ziua normal ca tot pe el a facut..........asa ca mai astept!
la masa, alta problema: nu mananca decat daca ii zic: andrei inchide gura! andrei nu manca! andrei nu papa ce are mami in linguritza!si dupa ce-i zic asa, deschide gura!
cafera, olguttza e bine! am mai vb cu ea pe mess!

*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Buna dimineata mamici! Multumesc pentru urarile de dupa nastere! Eu am mai intrat sa va citesc, dar nu am prea avut energie sa va scriu ca sunt putzin restanta la capitolul somn. Noi suntem acasa cu bebe Codrin, bine sanatosi si voiosi. Sunt foarte bucuroasa ca am nascut repede si fara probleme. Bebe e destul de cuminte, mai scartiie din cauza colicilor, dar nu ne panicam, ca am mai trecut prin asta. Papa de la titi cu spor, totul a decurs firesc si natural.

Mihnea l-a primit pe Codrin destul de ciudat - initial aproape ca nu l-a bagat in seama, acum e curios, vrea sa stea cu el, se mira intruna " bebe are manute mici, bebe are nas, bebe are paru' negru, bebe are buricu' umflat - da mami cu crema".
Sunt atat de mandra de amandoi - mi se umple inima de bucurie cand ma uit la ei, simt ca familia nostra s-a intregit. Si imi place mult ca seamana, dar sunt si atat de diferiti - Mihnea e blond cu ochi albastri, Codrin brunet cu ochii negri.

Mai intru cand pot ...

M. cu Mihnea Gabriel
si fericita 35+ cu Codrin Daniel

Mergi la inceput