Aspirante optimiste (426)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Multam fetelor
off, dar la care doctor sa merg..cel cu care am nascut nu fae eco si sigur trebuie sa-mi gasesc pe cineva care face eco transvaginala..
Am vorbit cu dr gine si m-a intrebat de sani, dar ce-i sa-i spun ca la mine sunt durerosi ca la CM...desi, neconcludent. a zis sa mai satu vreo 2 zile si sa mai fac un test de sarcina... Pai decat sa mai dau banii pe teste care sunt neconcludente, mai bine as face un BHCG. Stiti cat mai costa o analiza BHCG?
Si daca e dereglare endocrinologica, sunt cam speriata, pai 2 saptamani sa intarzie? Off, de la ce o fii si dereglarea asta...
Mai stie cineva de efectele negative ale tincturii de zmeur, poate de acolo o fii ca am luat tinctura acum 2 luni...
Sincera sa fiu nu cred ca e sarcina ca hai sa zic ca daca barza mai da rezultate fals negative, dar si femina, si au mai trecut si 2 saptamani de la data CM...
La prima sarcina am facut Minut si s-a vazut a doua liniuta aproape imediat.

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

declar necajita Z1
am vazut roshu...
deci cu 5 zile intarziere, tot au venit
asta e, luna viitoare
va tin pumnii la restul care inca mai aveti sanse

Vom avea mereu luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare dragutelor

onybony imi pare rau de Z1. Doamne ajuta pentru luna asta!
ale pe unde esti? cum esti? racita cobza? ai grija de tine
Ylari he heeee, de-abia de-acum incepe aerobicul tau pe langa locurile de joaca. Al meu deja se catara ca o maimuta pe toate prostiile posibile din parc. Cand s-o face mai mare cred ca o sa il adun de prin toti copacii!!!
housepocket uffff, nu stiu ce sa zic. Cam mare intarzierea. Incearca un test de sarcina mai bun, gen surecheck, clearblue. Despre analiza bhcg stiu ca te-ar costa destul de putin, ceva de genul 30 ron, se poate face cam pe la orice laborator. Sunt laboratoare care iti dau rezultatul in cateva ore si sunt si laboratoare care ti-l dau in cateva zile. Asteptam vesti bune de la tine.
Iar de doctor chiar ca nu stiu ce sfat sa iti dau. Dna.doctor cu care l-am nascut pe Tudor nu face eco transvaginala si la cat de aglomerat e la ea la cabineeeeeet, mai bine te lasi pagubasa. Eu acum sunt in cautare de doctor pentru sarcina asta si cred ca o sa merg la Florina Mihalache, dar din cate am inteles si la ea e destul de aglomerat. Poate te pot ajuta fetele cu un nume de medic la care sa mergi sa faci o eco.

Bun venit si bun revenit fetelor care ni/vi s-au alaturat. Sedere scurta va doresc.

Eu sunt ok, pe aici prin zona, fara nimic deosebit de raportat. Tratamentul homeopat cred ca a dat rezultate ca de vreo 2 zile n-au mai aparut migrenele. Iuhuuuuuuuu

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

O sa vad la ciclu urmator,ti-am zis ca nu am fost foarte consecventa.

Citat:
citat din mesajul lui doula

Aaaaa Tanamera mi-am amintit ca ceaiul de frunze de zmeur este folosit la copii pt scaderea febrei .... cu toate ca eu nu il folosesc astfel. Si inainte de ovulatie ai avut temperaturi mai mici decat de obicei?

Dana

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/feminitate-toamna-2009" target="_blank">Feminitate - toamna 2009

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

buna fetele,
nu am mai putut scrie insa sa stiti ca v-am citit tot timpul

onybony, imi pare rau..dar nu iti pierde speranta! uite un ...ca sa iti mai treaca supararea
Ale, cum esti? mai bine?

fetele toate

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pup fetele mele cucuiete!!!!
fetelor sunt varza , am facut o pneumopatie de toata frumusetea, nu am facut radiografie pt ca deocamdata nu mi-a venitsi nu vreau sa risc nimic pana cand nu vad uratii
pastilele le i-au tot in functie de o posibila sarcina.....in rest multeeee ceaiuri
va pup pe toate si astept sa vad cum incep sa apara liniutele

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

pup fetele mele cucuiete!!!!
fetelor sunt varza , am facut o pneumopatie de toata frumusetea, nu am facut radiografie pt ca deocamdata nu mi-a venitsi nu vreau sa risc nimic pana cand nu vad uratii
pastilele le i-au tot in functie de o posibila sarcina.....in rest multeeee ceaiuri
va pup pe toate si astept sa vad cum incep sa apara liniutele

ale, sa te faci bine
sa inteleg ca nu au aparut uratii???

unde sunteti fetelor? ce e cu activitatea asta...slaba?

Valentina

Mergi la inceput

Ola dragutelor

ale atentie mare si la ceaiuri!!!!! Nu toate sunt indicate in sarcina. sa te faci bine repede si tin pumnii sa nu apara uratii inca 9 luni de-acum incolo

Eu sunt tare bucuroasa ca am reusit si m-am programat la medic si joi imi vad si eu samburelul.

optimistele

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Alinuta m-am documentat pe net in privinta ceaiurilor
si eu sper sa nu apara uratii acum sa vedem , astept.. nici nu i au nici un test..
tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

ale bravo, bine ai facut. Daca la tine au efect poti sa incerci oscillococcinum, paragripe si alte remedii homeopate.

Eu sunt bine, nu am mai avut migrene, azi nici macar nu m-a durut capul, nici greata nu am mai avut (asta oricum aparea doar cand ma durea dovleacul), chiar am fost ok azi. Abia astept ziua de joi!!!!

Handmade by Alina

Mergi la inceput