Oradea (47)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
Salut! Multumesc ca ati intrebat de mine, mai traiesc, n-am facut inca varicela nici eu nici Luca insa mai avem aproape o sapt. de stat ca pe spini, ca perioada de incubatie e intre 14 si 21 de zile si acum au trecut cam 16 zile de cand am fost expusi. Sotul s-a intors duminica acasa, n-a mai avut stare, dar inca e plin de cruste asa ca nu-l las aproape de mine si copil, deci tot singura sunt cu Luca si simt ca mi se rup salele deja de cat il iau in brate, abia astept sa-i treaca boala la sot sa ma mai ajute si el.
Nici nu prea am timp de nimic, Luca abia doarme o ora ziua, noaptea iar a inceput sa se scoale des dupa ce aproape 2 luni a dormit minunat, de seara pana dimineata, asa ca acum sunt iar zombi si nu ma ajuta nici vremea.
Ma duc sa ma intind putin pana nu se scoala Luca, pupici la toata lumea si weekend placut in ciuda vremii!
Monica, mami de Luca si
7+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Moni, ma bucur ca ne mai spui despre voi si ca pana acum e totul bine.
Tinem pumnii si in continuare! Aveti grija de voi!
Maria a fost la noi azi si revine maine. Sa va mai spun cat de mult tine la mine? N-are sens, ca stiti deja!
E nonstop cu mine cand vine aici si ma pomeneste de "n" ori. Nu stiti voi cu ce elan vine pe jos 3 statii de tramvai cand e vorba sa vina la Simi.Parca "zboara". Ea doreste sa vina pe jos, ca mai sunt si alte variante, carucior, tramvai, masina...
Prefera plimbarea.
cristina22 spune:
Moni-cat ma bucur ca suntei bine!!
In ce-l priveste pe sot, ce a fost mai nasol a trecut.
Sanatate la toti!!
Simi-sa vezi tu gelozie pe d-ra Maria cand vei avea tu bebele tau!!Vorbesc din experienta!
Eu cred ca inchei episodul "viroza" la noi.Barbatii mei sunt inspre bine, eu am zis ca am scapat usor, da' se pare ca o iau de la capat.
O sambata frumoasa cu spor la toate!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Pai stiu...Spre exemplu ieri nici nu m-a lasat sa mananc cand am venit de la servici. S-a cuibarit in bratele mele si gata. Asa face de cate ori ma intalneste. Sta in bratele mele cam 30-45 min. Apoi merge la jucarii, dar sa fiu si eu pe aproape...ca altfel, ma striga.
andy.p spune:
...asa ca de luni.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Mneatza !
Raportam zile frumoase cu vizite placute si iesiri multe, am fost si la circ ... iar azi Giulia a facut un pic de febra :(
Asa ca abia astept sa ajung acasa sa fugim la doc :(
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
cristina22 spune:
cum a fost la circ?
Si Andrei si-a dorit, apoi a uitat de circ, iar noi, ca niste parinti cu suflet mare, ne-am facut si noi ca am uitat
.Aseara, cand am mers in Lotus a vazut circu'...Bietul copil
Noah, da' mai este circ??
Daria-sanatate Giuliei!!
Laura-buna cafa stii face
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Salutare !
Raportam o rinofaringita micuta
Cris, la circ a fost bine pt copii, eu mor de mila animalelor si nu mi-a palcut, insa cortul a fost incalzit.
Restu`, care ce raportati ???
Moni,Laura,Mercedes,Gabik,Siminel,Marius, Gabij,Sileriki ???
Pe restu` nu-i strig, da` cred ca-i sterg din lista
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Mercedes spune:
Hai si io la raport!
raportez doua bucati copii cu afte + cristi si racit, e distractie in casa ce mai...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Eu cu prepelitele mele .
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa