Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 La noi, dupe ce papa face mutritza lui Ebru, parca e lovit in aripa, si il ghiortzaim si il punem in patut (sa adoarma asa usor mai rar, dar incercam intotdeauna, poate ne iese el vrea sa gaseasca patutul cald (asa ca inainte de a-l pune in pat dam drumul la perna electrica (pe care o oprim dupa ce il plantam pe Dinutzu) cel mai sigur adoarme in patutul lui cu foenul, pe care trebuie sa il auda si care il linisteste. ![]() |
daaaa, mocusoara aceea a lui Ebru o cunoastem si o avem si noi in dotare....mort la datorie.....
E posibil sa ai si tu dreptate cu caldura din patut...eu deja ma gandeam ca poate e prea tare patutul ca de la bratele mele pufoase (inghetate si alte mancaruri din sarcina) e brusca trecerea la salteluta aceea tare ....
Offf ce de probleme.....
Referitor la cantar la mine a fost moasa o zi da una nu si cand o vedeam ca intra pe usa cu acea geanta speciala in care e cantarul imi venea sa sar intr-un picior de bucurie. Era cel mai festiv si mai asteptat moment al vizitei.....pt mine desigur
Ca sa fiu sincera cu voi nici macar nu stiu daca a luat cat trebuie
El s-a nascut cu 4050, apoi a scazut la 3980 si acum are 4200 ...asta se intampla sambata. (adoca atat a luat in 2 saptamani).De sambata insa mananca continuu si poate a crescut mai mult, cum ziceau si fetele ca poate are un puseu de crestere
Pentru cuniscatoare, cum vi se pare aceasta evolutie ?
In carnetul lui de sanatate e un grafic unde ii noteaza greutatea si era in parametri (sunt 2 curbe intre care trebuie sa se incadreze ca sa nu fie nici slabanog si nici obez).
Ce mai in colo si in coace....avem niste copii perfecti

Si sunt sigura ca si toate fetele care urmeaza vor avea niste bobocei sanatosi. (iar ma mustra constiinta ca vorbim de bebei si poate plictisim)
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
anomis28 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Noi facem baita numai cu apa fara niciun samponel....si apoi il maseaza tati din cap pana in picioare cu ulei de masline. De cand s-a nascut era plin la manute si picioruse de coji...si in unele locuri era pielea foarte crapata .....Acum e pufos si nu mai are nicio cojita.....suntem siguri ca de la uleiul de masline. Pana la 1 luna nici nu vom folosi nimic...poate chiar 2 luni.... Sa vedem ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
de care ulei, de masline, din cel de gatit?

NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana nela pai exact asa fac si eu.....si doarme tun/lemn in brate...numai ca nu sforaie....si in clipa in care il asez in patut ...casca ochii mari ![]() ![]() si se prinde ce i-am facut Exact cum spui merg si eu cu el....sa nu-l misc, imi trag mainile usor....tactica, nu jucarie....dar tot se trezeste Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Da da, si la noi.

Chiar uitasem sa zic de faza cu mainile trase usor, cum zici...cu schema. Cateodata le mai tin si pe langa ea cateva secunde, sa nu se prinda (am mai citit de la Raluka cum ca nu ar mai recunosate mediu pe care l-a lasat inaite de a inchide ochii si incerc sa fie tot asa, mai stau sa imi vada mainile un pic)

Nela, mamica Anei
lutoniana spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui anomis28
de care ulei, de masline, din cel de gatit? ![]() lui Dinu Andrei (14.09) |
DA, am gasit unul cu pulverizator, ca un spray, ca sa pui pe salate ....imprastiat

si e o minune. Eu nu ma prea impac cu mirosul copilului dar cand vad ca nu mai are urma de cojite ....sunt tare fericita.Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anomis28
Draga Nela, noi avem cantar, pe care il urasc din tot sufletul. ori nu e bine calibrat, ori sunt eu cu ciunga in par, ca nu ma impac deloc cu el. Inainte de alaptat pun copilul la cantarit, imi arat 3140g dupa alaptat o ora cu bebe care suge la san ca doar il simt,imi arata 3130g ![]() ![]() . cand e pe 0, il apuca si imi arata -0.02, sau 0.03 sau 4 ...ma rog se duce pana la 0.o8 ![]() so, daca te hotarasti si iti cumperi, asigura-te ca e bun. eu incep sa-mi fac probleme ca nu a luat suficient bebe in greutate. Azi sun pediatra sa stabilim candvine sa ne vada. mamic de Ana lui Dinu Andrei (14.09) |
Draga mea mamicutza de Dinutu, exact de asta ma tem si eu, ca o sa fac cum faci tu, chiar daca nu o sa fie probleme cu cantarul. Mai bine nu imi iau si ma astept pana ma duc la pediatrul cel punkist sa ne cantarim. Si intre timp o sa ne cantarim cu ea in brate pe cantar normal in fiecare duminica.
Wow, ce mult mananca Dinutzu, ii baga si o ora!!

Meserie! O sa se faca un grasunel, n-ai grija. 
Mai pune poze cu el cand mai poti.

Nela, mamica Anei
vias spune:
Buna dimineata fetelor 
in primul rand felicitari noilor mamici Alex25 si Ramsan, sa va traiasca bebelusii , voua recuperare rapida..si sa veniti repede cu poze
Mary si Selen v-am vazut puisorii...sunt niste dragalasi 

..eu pe acasa...cu o tensiune mica...cu ameteli, varsaturi, dureri de cap..sper sa treaca repede! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
34+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE
anomis28 spune:
Mami de Ana,
mancam o ora fractionata de pauzele de ghiortzait la 10 min, dar parca nu avem spor.
acum caut pe net grafice de crestere sa stiu unde ma aflu. poate gasesc ce are Lucia cu min si max..
lutoniana spune:
hai camy ca nu mai e mult si iti vezi si tu minunea.
Ce ai mai facut ? ca parca ai cam lipsit la apel ![]()
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
suede spune:
Draga mea,
Eu am facut niste cursuri pentru cresterea bebelusilor si este foarte indicat sa-i facem baie bebelusului inainte sa-i cada buricutul.Mitul asta cica este perimat....
Succes!
| citat din mesajul lui crissbebe Am promis ca intru sa va dau mai multe detalii despre venirea pe lume a bebitului nostru insa mi-a captat toata atentia si nu am mai avut timp...si acum suntem un pic pe graba...trebuie sa se trezeasca mofturosul meu...deci avem un baietel de nota 10 ,2790 gr (cu atat am iesit din spital) 50 cm si dulcic foc... Deeeee fiecare cioara isi lauda puiul... Papam doar san de la mami si dormim majoritatea timpului... Ieri am avut o repriza de plans.... m-am speriat tare rau ca nu mai am laptic ptr bebe ptr ca se trezea mult mai des decat de obicei...insa aseara am fost nevoita sa-mi cumpar pompa ,ca nu am avut nici o sansa sa ma descurc cu pompa de la chicco...acum vad ca e mult mai bine...mi-am luat-o pe cea manuala de la avent...bebe papa cam 100 de ml la o masa si doarme cam 3-4 ore.... Am o intrebare ptr mamici...voi ati facut baie bebelusilor pana acum sau ati asteptat sa le cada buricutul? Am fugit ca s-a trezit ingerasul meu... revin cand pot... MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian |
36+
Mihnea Costin
suede spune:
FELICITARI!
BINE ATI VENIT ACASA! 

| citat din mesajul lui M Oana Fete dragi, mii de scuze ca nu am mai intrat,dar nu ma pot dezmeticii din visul frumos, e inca atat de ireal, dupa atatia ani de dorinta. Ne-am nascut la ora 11.41, 3500 gr, 54 cm, apgar 10, totul a fost ca- povesti.... Am ajuns ieri acasa la ora 14 si am dormit pama la ora 20, iar noaptea nu a fost nevoie decat de un biberon...... E incredibil...... Suntem cumintenia intruchipata, dar asta ma face sa nu-mi dezlipesc ochii de la ea..... Va zic maine mai multe, deja am stat prea mult fara sa o sorb din priviri... VA DORESC SA AVETI PARTE DE ACELEASI SENTIMENTE...... |
36+
Mihnea Costin

lui Dinu Andrei (14.09)