Burtici fericite de septembrie-octombrie (210)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

eu ma pun la somnik...sa aveti o noapte linistita ...

36+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Noapte buna si linistita!

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Va las si eu! Maria chiar am crezut ca vei reusi azi sa-i faci un cadou mamei tale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Va las si eu! Maria chiar am crezut ca vei reusi azi sa-i faci un cadou mamei tale ...

somn usor dragutza...si eu am sperat...dar nada. e cu personalitatea. vrea ziua lui si numai a lui.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 1-2 ZILE PANA VINE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna dmineata fete dragi,

Bb inca mai doarme dar se va trezi curand sa ceara papa ca nu a mai mancat de la 12.
Punguta cu samburi de cirese e buna pentru durerile de stomacel, am testat-o aseara.

Raluk, pentru apreciere de pisoi .
Monitorul de baby se numeste Safety 1 iar Apnee monitor este facut de Angelcare.

Ma duc sa recuperez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Eu cand am fost nasa toamna trecuta am fost noi singura pereche de nasi (nu doua, cum e de obicei aici). Si eram stresata ca de obicei daca sunt doua perechi, tin bebeul cele doua nase. Asa trebuia pentru prima data in viata mea sa tin un bebelus in brate (da, pentru prima data...). Si trebuia sa fac asta timp de vreo jumatate de ora, sa-l mai si dezbrac/imbrac apoi, pe tocuri, si toate astea in fata unei multimi de oameni . Dar unde vreau sa ajung cu asta: aici la noi nu-i lasa si pe barbatii nasi sa tina in brate bebeul. Nu e voie. Nu puteam imparti in jumatate timpul cu sotul. Deci in Biserica noastra ortodoxa, se vede ca si la asta, ca la alea cu spoveditul si multe altele, peste tot fiecare isi face legea...

36+ Alex - cumparaturi bebe

asa o fi si aici?. Ca e posibil ca nasa lui Dinutzu sa fie insarcinata la vremea aceea, adica prin Ianuarie, feb, si sa nu poata tine in brate pitic atomic de 6-7 kg cat o avea atunci bb. Eu stateam linistita ca il va tine nasul, dar daca nu au voie... na ca la asta nu m-am gandit.

Fetele care au botezat in Buc, aici cum este?
Eu la biserica ortodoxa din Bucuresti mai rar , dar recuperez prin rugaciune si prin intalnirile cu un preot greco-catolic foarte de treaba cu care mai discut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Fete dragi, mii de scuze ca nu am mai intrat,dar nu ma pot dezmeticii din visul frumos, e inca atat de ireal, dupa atatia ani de dorinta.
Ne-am nascut la ora 11.41, 3500 gr, 54 cm, apgar 10, totul a fost ca- povesti....

Am ajuns ieri acasa la ora 14 si am dormit pama la ora 20, iar noaptea nu a fost nevoie decat de un biberon...... E incredibil...... Suntem cumintenia intruchipata, dar asta ma face sa nu-mi dezlipesc ochii de la ea.....

Va zic maine mai multe, deja am stat prea mult fara sa o sorb din priviri...
VA DORESC SA AVETI PARTE DE ACELEASI SENTIMENTE......

Oana , bine ati venit acasa!
asteptam poze cu micutza frantzuzoaica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ralu ce imi plac activitatile gospodaresti pe care le ai tu cu mami tau!
sa stii ca nu m-am documentat inca despre samburii de cirese..m-am laudat numa' si m-am luat cu alte treburi (am spalat a doua oara in 7 zile geamul de la bucatarie, oglinda din baie si camera)..ma intrebam, oare ce se fac cu ei? ca zicea Anomis ca sunt niste saculeti..oare ii incalzim si ii punem pe burtica lui bebe? ma uit maine..

Dana 38s mamica mandra de
final countdown... 6

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

yep, sunt ambalati intr-un saculet, se incalzesc in cuptor sau la microwave si se gasesc la dm
http://dmdrogeriemarkt.ro/produse.htm, exista pe site si locatiile retelei lor.

Mergi la inceput

iata si locatiile
http://dmdrogeriemarkt.ro/contact.htm

saculetul e de marca babylove.
Abia astept sa ajung si eu la un astfel de magazin, ca am auzit ca au un fel de sampon naturist pentru copii, cu germeni de grau.

Lui Dinutzu Sanosanul nu-i face bine, i se crapa pielea pe manute si pe picioruse si acum facem baie doar cu apa chioara si il masagiuim cu ulei de la Mustela sa-si revina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

neata: 4.10

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Anomis bate palma mami .....
eu vreau sa fac un pisu dar nu stiu cum ca urla asta micu de ma ucide.....si-l trezeste pe tati....offfff....care abia a adormit si mai trebuie sa si lucreze....

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput