PRIETENE FARA TITLU (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Ana_m spune:
Hola ,
Denisa incep cu tine , am ras bine de ce a zis Emma, e o figura. Las ca la noi e mai rau cu mancatul , un singr fel de mancare la pranz il manca in jumate de ora 
timp in care eu trebuie sa fac teatru de papusi cu animalele ei 

. Dar macar la 5 cand vine cere ea singura de mancare.
Ingrid of biata de ea e cu gatul in pioneze . Eu nu as forta-o cu mancrea , incearca cu supe sa-i dai , las ca isi revine ea dupa asta cu mancarea.
Astery zic si eu , poate poate cine stie .... eu cand am ramas insarcinata am avut toate simpotmele ca mi-ar venii Cm , cand colo ...asa ca .
Moni hai ca tic-tac mai merg ca sunt mici si nu sunt asa dulci , dar restul de bomboane , uf
. Clara tocmai mi s-a crizat azi in magazin ca voia nu stiu ce bomboane , pe care clar nu aveam de gand sa i le iau si a plans , cu plans din ala tare si teatral pana acasa. unde m-am enervat si am pedepsit-o la ea in camera si si spiridusul s-a suparat pe ea si si-a luat inapoi cadoul ce i l-a dat ieri
. Si atunci jale mare
, a vb cu spiridusul la geam si a promis ca nu mai face asa ceva
Vom vedea .
A primit o casuta cu 3 copilasi si o vrajitoare (io zic ca e bunicuta
) (e gen hansel si gretel , dar varianta spaniola (?) cu cei 3 gemeni ). Are pat unde dorm copii , masuta , 3 scaunele , dulap , scara .... E incantat de casuta ei . a mai primit si o umbrela in caz ca mai ploaua cand merge l a scoala si o veioza mica -mica de fapt nici nu stiu daca asa ii spune , e un beculet de noapte nocturn , pe fond albastru cu flori , ca sa vada noaptea cand se trezeste pe unde e ![]()
. A dormit singura aseara , doar se mai milogeste doar-doar ma indupleca sa dorm cu ea ![]()
Dana , anda , Ursoaica pupici
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Denisam spune:
Salutare,
AnaM-bravo pt progrese, eu de culcat si dormit singuri nu m apling, ca la Alex dureaza 10 min sa stam, la emma dupa citit adoarme si ea f. repede, doar ca de cand au venit din ro au 1 trezire pe noapte, nu stiu ce viseaza mai, ca se culca repede la loc, dar eu treb sa fac ture..Ieir fii-mea ca sa ma contrazica, amincat neasteptat de repede si de bine si cu putin ajutor..
Ingrid-sanatate multa si rabdare,stiu cum este..poate vrea supa simpla si cu ceva iaurt,budinca, aluneca mai usor pe gat..
Astery-tinem pumnii de bebe dc vrei si succes la cumparaturi.
Revin ca am de facut ceva..
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
Noi ne-am intors deja.Cam nasol fu ca desi e cald afara bate un vant de te ia pe sus
Ne-am plimbat prin cartierul de case de alaturi,dar am nimerit taman pe niste strazi unde se lucra intr-o veselie,bagau canalizarea.Tudor a fost cumintel (a dormit),dar Diana m-a ametit de cap nu alta !!! Ca ea vrea sa facem o vila ,ca ei nu ii place la bloc ca ii place la tzara, ca sa cumparam vopsea roz si rosie si portocalie sa vopsim vila ,ca sa vina si sa stea si buni,bunu si Cristi acolo,ba mai mult sa cumparam multe paturi ca sa vina si Ale ca e prietena ei si sa doarma acolo - si evident cu mamica si bunicu ei si ... sa cumparam si vopsea verde sa facem si in verde,sa punem flori si sa aducem si pe Danele (vanzatoarele de la magazin de la mami) sa vanda acolo - asta dupa ce am trecut pe langa o vila ce avea si magazin la parter
Ei si a continuat tooot asa si iar asa ... nu m-a slabit o clipa cu planurile ei de viitor ![]()

Revin ca scarloaie Tudor.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
monica70 spune:
La gradi la Diana ieri au colorat familia,erau in desen, mama, tata, bunicii si doi copilasi.Diana era cam amarata ca i-a luat doamna desenul si ea inca nu terminase ... pai normal daca ea coloreaza multicolor.Asa pierde timpul cu alesul si schimbatul creioanelor
Azi le-a dat acasa un desen unde e o fetita,un baietel si un miel.E "beton" mai ales mielul cu fatza orange,freza rosie,o ureche albastra si una mov 
![]()
Baiatul are par verde si fatza galbena,iar fata parul mov si fatza albastra
Mai coloreaza vreun copil asa? Abia astept sa merg la gradi sa vad desenele cu familia.Sunt curioasa daca mai coloreaza si altii asa ,cel putin personajele.
DANA,ASTERY interesant la voi la gradi cu cumparaturile rechizitelor.Noi am dat banii educatoarelor si se ocupa ele.Doar pentru restul au umblat cei din comitet (materiale pentru sortulete,fete de masa si lenjerie de pat noi etc.
ANAMARIA cred ca e super casuta aia,pune o poza sa o vedem! Deci nu ati scapat de tot de circ.Diana nu plange pe cat zbiara ("vreau/nu vreau cioco" ... sau altceva dupa caz
) Iar cu mancatul ... parca te si vad cu teatrul de papusi!
N-are decat sa le faca asa la gradi,ca io n-am rabdare
Apropo chiar au maine teatru de papusi la gradi!
DENISA ei vezi, cand ii e foame si are chef mananca ea si singura si repede!
INGRID cum mai e Diana?
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
asteryaro spune:
Buna seara.
Brrrr, am avut o dupa amiaza cam nasoala, care s-a incheiat greu, in sensul ca am avut un copil zurliu
, ca sa fiu finuta. Prefer sa nu intru in detalii, ca-mi creste tensiunea.
Dana
, merci de telefon si scuze ca tocmai atunci l-a apucat amocul pe Razvan, ooofff si-un cartof
.
Moni, si la noi la gradi au aceasta saptamana ca tema "familia", pt. care am dus poza cu membrii familiei. Razvan a facut deja aceasta tema la terapie, demult. Si zici ca aveti planuri de viitor? Mai precis Diana, tu doar le asculti, ce dragut povesteste ea si ce mai inventeaza. Mie mi se pare foarte cool cum coloreaza ea.
Anamaria, ohooo, dar este chiar un succes ca doarme singurica Clarita in camera, e domnisorica mare, bravo.
Denisa, vad ca si copiii tai au intrat in normal. Nu stiu sa zic despre trezirea aia, dar cel mai nasol este ca te cam freaca pe tine, si cred ca dimineata te trezesti obosita deja. O sa le treaca. Mai, in Canada este criza? Ca nu te-am auzit spunand ceva.
La noi este lectie, Razvan ne-a spart cu "ma descurc singur". Pana una-alta coopereaza multumitor, acum face logopedie intensiva, abia astept sa vad rezultate (peste cateva luni, cel mai probabil). Uneori este greu pt el, ma intreb in ce masura se face el inteles la gradinita, si cate frustrari acumuleaza in acest sens.
Sunt p'aci.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
Denisam spune:
Astery-criza e subtire comparativ cu ce e in state si astia deja zic ca noi ne-am revenit, dar adevarul e pe undev ala 85% dc ma intreb i pe mine,dar cum eu am standarde/exigente mai ridicate dupa spusele unora, de...
Sa ma tii si pe mine la curent cu progresele lui Razvan, ca ma intereseaza cum e cu logopedia, ca si noi incepem diseara..Doamne Ajuta!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
ASTERY deci si voi cu circ
Nici Diana nu s-a lasat nici azi.Se pare ca s-a inscris la concursul "nicio zi fara circ". Azi a avut macar motiv, ca voia apa minerala verde (Vlacele) si n-aveam decat plata sau minerala Lipova.Si da-i si zbiara ! Am plecat in dormitor cu caruciorul unde dormea Tudor,pe taica-su l-am trimis in bucatarie si pe ea am lasat-o sa se desfasoare in camera de zi.Noroc ca de data asta nu a venit dupa noi! Dupa vreo 5 minute liniste si pace.Si cand a incercat sa imi zica ceva,i-am zis ca nu mai vorbesc cu ea pana nu isi cere iertare.Si iar si-a cerut iertare si de la taica-su si de la mine si mi-a zis ca ca "nu am vrut" ... texte
in final a baut apa plata ![]()
Acum se joaca cu cuburile de lemn si cu omuletii.
Si mai are tupeu sa vina sa imi ceara "o ciocolatzica"
Dar nu i-am dat,i-am zis clar ca e pedepsita.
DENISA bafta cu logopedia, sa ne zici cum a fost!
ASTERY cum a decurs azi lectia lui Razvan?
BEE cum mai sunteti?
Bee spune:
Buna fetele.
Cu intarziere Dana ENe LA MULTI ANI!
Moni, ca sa raspund la intrebarea ta in ton cu situatia voastra, la noi: "nici o zi si o noapte fara circ"
Suntem o familie de zombi. 
Nu vreau decat liniste si putin somn. Putin mai mult de 4-5 ore pe zi intrerupte si alea.
Ufff si mai e si Botezul lui Tavi. Saracutzul nu are el nici o vina, dar nu-mi arde de petrecut! Macar Radu pleaca in "concediu" in Germania peste nici 2 saptamani. De fapt pleaca la training, dar o sa fie o relaxare completa: 10 zile fara noi!
Hotel cu mancare si piscina si training si somn noaptea!
Cred ca nu mai vine acasa!
Ana e ok cu gradi, dar cica ieri le-a citit educatoarea Scufita Rosie si domnisoara s-a ascuns sub masa.
Si evident toti copiii din grupa au muci de gradinita!
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Brandusa deci tot asa sunteti ... Fain de sotul tau ca pleaca un pic ,dar tu mai rezisti? Te cred si eu ca nu iti arde de petrecut daca tot asa plange Razvan
.
Ce ma fac eu la noapte ca Tudor doarme dus inca! Dianei i-am pus lapte in bibe si se uita la TV ca a inceput Alibaba si cei 40 de hoti e o comedie pe TVcultural.Sper sa nu ii placa prea tare,ca tine vreo doua ore!