PRIETENE FARA TITLU (50)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingrid S Am si eu indosariate, dar am triat la greu din ele. Acum, daca sunt 10 care seamana, aleg pe cea mai reusita si restul bye, bye. Altfel ar fi jale, ea picteaza/deseneaza la greu. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Fix asa am facut si eu!
Dar De-acum se vor aduna multe daca vine iarna,ca toata vara Diana nu a prea desenat,ca a fost mai mult pe-afara.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Ingrid S spune:
Auzi, o filmez si eu si il pun pe net. Dar cu parola, nu vreau sa sperii pe nimeni..doar pe tine.
Si vedem noi atunci care pe care, ok?
Noapte buna, somn usor!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Gata astept filmul
Bagam concurs 
Noapte buna! Si somn usor sa nu se trezeasca Diana 
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
Ana_m spune:
Apar si eu la stingere
Azi am baut 2 cafele ac sa pot sta tarziu adica pana la 1 -2 . Imi place sa simt ca e sambata
macar prin faptul ca maine dimineata nu suna ceasul . dar las ca fiica-mea are ceasornic in fundulet bagat
se scoala la 7 jumate .
Ingrid , dar secretii are ceva ? sau doar tuse ? Ca banuiesc ca temperatura nu mai are daca ii dai antibiotic .
Na Moni care va sa zica ai tinut tu sarbatoarea in locul meu azi 
![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ingrid S spune:
Buna dimineata, haideti la o cafea!
Asta e prima noapte in care Diana nu a tusit, deci siropurile isi fac efectul. Cand s-a sculat a recuperat ea, dar parca nu ca altadata.
Anamaria, are si secretii, rare, ea isi sufla nasul dar incepe sa si tuseasca in acelasi timp, asa ca pun BB-ul pe ea odata la 3 zile. Ma gandeam ca de la ele tuseste, dar parca era prea de tot...
Ieri si-a dat ciorapeii jos, i-a facut ghem si statea cu ei la urechea dreapta. Am intrebat-o ce face, ea cica o doare urechea. Jur ca am vizionat instant filmul: trimitere, dr. Smoc orelistul, Zinnat sau Augmentin, Panadol si picaturi de nas, iar ratam gradinita.....
Asa ca am luat-o pe sus si m-am uitat la ea in urechi cu otoscopul. E perfecta, n-are nici pe dracu'. Uff...de fapt ea a si ras de mine, cica a glumit, dar eu nu suport glumele cu otita. Sunt mai morocanoasa la faze din astea.
Si fiica-mea se scula dimineata la 7,30, cand o trezeam pt gradi. Se obisnuise. Acum pe la 8,30. N-a mai fost demult..
Acum stau si pazesc supa, a facut-o sotul, in cuptor a pus un pui umplut, mi-a lasat sa rad hrean
, el e la Kaufland cu Diana.
O duminica placuta sa aveti!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Hop io la o cafea!
ANAMARIA vad ca n-avusesi somn
Te-a trezit Clara ca un ceasornic si azi?
INGRID deci te-a prostit Diana cu urechile 
La noi e ceva expozitie canina pe strand (a fost si ieri) asa ca acum pleaca Ghita sa o ia pe Diana de la mami si sa se duca pe-acolo.Si Diana a mai tusit un pic,asa a zis tati ... Noi cu mierea vit c + propolis si i-am dat si niste panadol preventiv ieri.
Ingrid S spune:
Care se uita la Taboo pe National Geographic? Am stat ieri pana la 1 noaptea sa vad cum parinti cretini isi trimit copiii la 3 ani in ring sa lupte la box thailandez, in Thailanda, of course. Sa mai zic cum isi trageau pumni in cap, la ce craniu nedezvoltat aveau? Altii, siiti din India, isi indeamna copiii (cel mai mic 4 ani) sa se taie cu lame pe piept la o comemorare de-a lor. Incredibil, copiii se taiau cu lamele intre degete, iar parintii erau grozav de mandri. Cel mare, 14 ani era plin de cicatrici, semnul ca fusese la multe...
Moni, fiica-mea a fost ieri la Zoo si era cat pe ce sa dea peste Basescu, a venit acasa si m-a informat ca "sefu' era pe acolo!" Asta de la tata-su, ca eu nu-l gratulez pe Base cu sefu.
Asa ca, nu servim azi expozitii...
Noa, pofta buna va urez la toate
, noi merem la masa in jumatate de ora.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
Ana_m spune:
Hola ,
Ingrid cu riscul ca ma injuri am sa iti scriu ceva la care m-am gandit toata noaptea
. Nu vreau sa te impancientezi sau ceva , vreau doar asa informativ sa iti spun , ca aici daca are febra si tuseste mult considera ca astea sunt simptome pt gripa A . Pana la urma e o gripa , dar nah asta stiu eu ca sunt simptomele . Aici fac ceva analize dar nu stiu ce fel exat ca sa puan diagnosticul . Spun asta ca poate in Ro nu e asa frecventa si poate doctorita nici nu se gandeste la asa ceva . Voiam doar ca sa stii , nu te superi ok . Prefer sa ma insel eu decat sa fie si sa nu iti fii spus ca eu stiam de simptomele astea .
Noi miercuri seara la 8 parca avem sedinte informativa la gradi despre gripa A. Se fac in toate scolile si la toate clasele sedintele astea , aici e destul de frecventa cica , si la noi in oras e spitalul pe tot judetul cum at venii , si sunt destule cazuri . Acum am inteles ca nu mai fac asa mare tam tam , dar primele cauri le-au izolat intr-o rezerva a spitalului
. Acum pacientii pot sta acasa , nu necesita neaparat spitalizare. Singurul lucru care se poate complica e ca pot face bolnavii pneumonie .
Eu azi am in meniu supa de curcan cu teitei de casa
, si escalop de porc cu ciuperci si cartofi piure . Am vazut reteta ieri pe un blog si e super simpluta de facut , doar ca eu am cam ars o bucata de carne
, dar sper ca nu se va simti gust de afumat 
.
Am facut asear si o tarta cu mere foarte faina si azi i-am dat-o la Clara ca tort de ziua ei
.
Moni azi noapte am stat pana la 2 jumate am citit pe forum o poveste incredibila mi s-a facut parul maciuca . Vreo 29 de pagini . In final m-am culcat pt era ora care era dar cred ca abia la 3 am adormit . si cre ca era vreo 7 si ceva cand m-a strigat Clar asa merg sa dorm cu ea , am mai dormitta vreo jumate de ora ca eram zombi .
O zii frumoasa sa aveti .
Pupici
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
INGRID aoleu nu cred ca aveam nervi sa ma uit la asa ceva
Sper ca nu te-a speriat AnaMaria prea tare ... stiu ca in Spania e deja frecventa gripa aia.Sper ca la noi nu-i.
ANAMARIA ce citisi? Mai baga si mie link daca depistezi ceva interesant,ca le pun la favorites si cand am timp prea mult
mai citesc.
Io la capitolul mancare am scos o cratita cu supa de gaina din congelator si numai am pus in ei niste taitei de casa ,si aia ramasi de la botez
.Si mai am salata de boeuf,plus ca mi-am facut rapid azi si de vinete.Carnea abia azi dimineata am scos-o din congelator, asa ca fac pe diseara ceva felul doi.
Mami vrea sa o tina si diseara la ea pe Diana daca tot e greva si nu merge la gradi maine.Sa vedem daca vrea.
Pe strand e full si de caini si de vizitatori.Doar ca Dianei ii e frica tare mai nou de caini,chiar si mici
Cred ca mami e de vina ca ei ii e asa de frica de caini si o fi speriat-o si pe ea.Cand e cu mine mai pune mana pe cate un catelus daca vede ca nu e agresiv si pun io prima mana,insa cand ii aude ca latra sau se catzara pe ea sa o linga se vede pe ea ca ii e frica tare 
Ingrid S spune:
Diana se uita la Scooby, eu am intrat sa va raspund ca maine avem treaba, mergem sa cumparam trandafiri si sa-i plantam in curte. Om vdea ce o iesi la primavara.
Anamaria, de ce sa te injur? Numai ca si daca a fost, repet, a fost gripa AH1N1 (la ea te refereai, nu?), acum e pe trecute. De tusit o face mai rar, azi-noapte si la somnul de dupa-amiaza a dormit bine. Banuiesc ca se poate face o analiza de sange si se vad anticorpii pentru virusul respectiv, dar n-ar mai avea rost acum. O urmaresc eu in continuare, azi i s-a facut brusc somn si s-a culcat singura, e ceva ce se intampla odata pe an, mi-e sa nu fie oboseala provocata de boala.
M-am intalnit in parc cu una din educatoare, ce sa vezi, la noi nu e greva Moni, asa ca maine o duc pe mandra, dar o iau la pranz acasa. Daca, sa zicem tuseste, mai bine o face acasa decat sa-i scoale pe toti din somn.
Apropo, Diana fugareste toti cainii prin parc, tare dragi ii sunt. La aia mici se emotioneaza de-adreptul, e tare haioasa cum isi schimba vocea.
Fug sa-i pregatesc hainele pentru maine.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues