PRIETENE FARA TITLU (50)
Raspunsuri - Pagina 12
asteryaro spune:
Da, nu poci pleca pana nu raspund.
Ursulina, excelent ca ai facut HSG. Eu aici nu am unde... adica vreau sa si traiesc dupa
. Spor la bb. Si sanatate multa Raisei. Cat despre Razvan sa-i zica maica-mii... buna idee! Il voi invata sa-i spuna, fiindca pe el nu cred sa-l deranjeze, deci trebuie invatat.
Dar eu as prefera sa n-o mai vad in casa mea. Imediat ce pleaca - zici ca isi baga dracu' coada, ma cert cu Viorel, ma enervez din orice... eu nu cred in prostii de-astea, dar pe ea o cred in stare. O tampita, care, atunci cand i-am spus ca ne mai dorim un copilas, mi-a replicat: "dar ce, nu-ti ajunge unul "ASA"??? Adica "altfel'... imbecila pamantului.
Moni, Razvan sta extrem de putin afara, de aceea tin eu la iesiri. Dar fiindca ploua... m-am linistit. De parca ar ploua cu galeata
.
Acum chiar plec.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com]
[/url]
Ana_m spune:
Hola,
Moni faina remarca Dianei , am ras pe cinste, mai mai Michelangelo asta
.
Eu am spalat 5 ture azi , a cincea imediat ma duc sa o scot , dar am profitat ca e vreme super calda , totul se usuca imediat si am spalat si perdelele , cam asa le spal eu primavara si toamna , cel putin . Si am pus sa spal si husele de pe sofa , ca odata pe luna le bag si pe alea, si le-a venit randul si lor . Asa fain miroase acum in casa
. Ieri am spalat si covorul , m-a apucat
. Si tot mut lucruri prin casa nu mai stiu cum sa le asez . Odata le arunc naibii
. In loc sa ma scap de ele , tot mai primesc , tot mai multe se aduna . In mom de fata are fata mea 3 biciclete : o trcicleta , o bici care o foloseste acuma si una pentu la anul sau peste 2 ani
. Si am primit si o bicicleta pt gimnastica
Na ziceti si voi .
Daca o fii vreodata sa plecam de aici imi trebuie tir fara nici o gluma , o sa se sperie cineva cate lucruri pot sa am adunate
.
Asa as manca o praji si vreau sa fac , dar caut , ca as incerca ceva nou , again . Azi e si Sf Francesca , nu foloseste ea numele asta , dar totusi i-am luat un mic cadou si am promis un tortulet . Acum sa ma gandesc ce sa fac .
Astery distractie placuta sa aveti . Iar cu mama ....ce sa iti zic ... nu stiu ce deifente aveti , dar totusi e mama ta .
Of
mie imi lipseste atat de mult mama
atat de rau imi pare ca nu am apreciat-o indeajuns pt cate a facut , iar acum nu am cui sa-i mai spun
. Na ca m-a lovit acum ....
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANAMARIA wow ce harnicie te-a apucat! Io am dormit tun vreo 2 ore cu Diana (care mai doarme inca).Si io mai dormeam dar l-am auzit pe Tudor ca incepuse sa se smiorcaie dincoace.La multi ani Francescai atunci
.Si la noi cica e ceva sarbatoare cu rosu,voiam sa spal dar nu m-a lasat husbandu'
Si zici ca poti face magazin de biciclete?
M-am gandit azi la voi ca am nimerit la TV cand alaptam pe TV Arad emisiunea uniunii bulgarilor si erau niste dansuri super cu trupe de copii din Vinga.Costume faaine
Astery stiu ca e in relatii reci cu maica-sa
De-a ta chiar ma gandeam recent ca de-acum in 11 ianuarie, cand e ziua lui Ghita ... tu esti in doliu 
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Aparui si eu la ceas de dupa-masa
, ca poate ma scoateti din lista daca nu mai scriu, brr.
Am fost cu Diana la medic ieri, s-au oripilat cele doua pediatre (s-au inmultit prin diviziune) ca tuseste prea tare si prea mult. Dar cand le-am spus, pe o ureche le-a intrat, pe alta le-a iesit. Avem siropuri de tuse, sper sa-i treaca, daca nu, luni merg la radiografie cu ea. Asa, de capul meu. Ca nu e normal ce se intampla. Tuseste infiorator si violent, se sperie si plange: mamii..iar eu langa ea imi smulg fir cu fir din cap de neputinta.
Am citit pe fuga ce-ati mai scris, m-am uitat si la poze la Razvan si la copilasii Denisei, Alex era mortal cu agrafele in par ca o fetitza
, iar Razvan m-a lasat masca de cuminte ce era la gradinita...iar la dans..nota 10!
Moni, ati cumparat deja primul album cu pictori? Cum de mi-a scapat taman Michelangelo pe care il admir mai presus de orice? Pe el si El Greco, na..Cred ca fiica-ta a dat peste David, ala e cu "podoabele" expuse..haha!![]()
Am citit ca ai o cumintenie de baietel, l-ai pus sa doarma pe burtica, ii place?
Sanatate Dianei si sa scape usor! Vitamina C ajuta mult, la copilul meu a cam fost frectie la picior de lemn, a prins un virus al dracului. Off, cred ca ajungem la voi saptamana viitoare, altfel n-am cum, chiar nu e de plecat cu ea in halul asta.
Astery, te cred ca mama ta scoate porumbei pe gura, dar atata poate ea. Decat sa te certi, mai bine ii spui in fata ce te deranjeaza si ii oferi optiunile: ori se conformeaza si devine mai maleabila, ori sta acasa. Am citit si celalalt subiect al tau, m-am gandit ca exact zilele in care vei fi plecata fara Razvan iti vor prinde bine, te relaxezi si iti incarci bateriile. Eu sunt tot langa Diana de cand a inceput boala si te rog sa ma crezi ca mi-e creierul pe bigudiuri.
Felicitari pentru el, s-a adaptat excelent la gradinita. Daca fuge pe coridor, eu o vad ca o refulare. E tare obositor sa intre in standardele de la gradinita, a mea inca e refractara, deci Razvan e model.
Bee, sanatate la copilasi. Toti trei s-au imbolnavit? Asa un ghinion. Mi-e tare mila de Anuta, a facut otita de la secretii? Ce antibiotic i-ai dat? Noroc cu micutul care e linistit cu tot cu mucisori. Dragul de el..
Bine ca ati mai "sarit" peste crizele lui Razvan, dintii l-au stresat daca am citit bine. E o varsta destul de dificila, a mea ti-am scris, facea tantrumuri des, o sa-i treaca daca stii sa le gestionezi. La unii merge cu ignoratul, la altii cu luatul in brate si empatizarea, depinde de copilas.
la toti si asteptam poze de la botez, azi e, nu? 
Denisa, m-am distrat cu pedepsele tale si raspunsurile lui Emma. Tare fata!
Insa, am vrut sa-ti zic ceva: sa nu uiti ca sunt inca mici. Micuti. Cerem noi de la ei sa se imbrace singuri, sa manance singuri, sa doarma singuri etc, dar totusi au 4 ani, mai. Nu-i mult, eu zic sa mai si lasam nitel de la noi, sa nu fim asa exigenti. Eu mi-am dat seama de asta cand mi-a plans Diana ca nu poate sa se incalte. Ba da, putea, dar era stresata ca puneam presiune pe ea. Fa asta, fa ailalta...si s-a consumat nervos.
Cum merge cu logopedia lui Alex? O sa-si da drumul la vorba, ai sa vezi. Ce scump este cu parul lung..
Eu azi merg in Mall sa-i cumpar niste carti la Diana. De engleza. Mi-a invatat o carte deja, stie cuvinte, expresii, asa ca musai sa cumpar. Plus din alea de care ai spus tu, exercitii de matematica. Varsta intre 5 si 7 ani. Ca a facut un caiet din asta si de atunci tot ma toaga sa-i mai cumpar. De ce nu?
Anamaria, curatenia de toamna? Si pe mine m-a apucat azi, am spalat toate geamurile din living, cele de la nivelul inferior, luni. Ca am ramas fara unghii. Noroc ca te-am citit, ca altfel ramaneam cu rufele nescoase din masina..haha. Eu am spalat numai o tura. Pe saptamana bag aprox 3-4 ture.
Perdelele vin la spalat mai incolo, alea sunt cu schepsis, musai calcate si am km. Uff..nu se mai termina cu treaba in casa, never. S-a mai obisnuit Clara cu gradi?
La multi ani, Francesca (frumos nume)!
ce cadou i-ai luat?
Ursu, ai "noroc" doar de imbecili, pediatra de la gradi, apoi asta de la spital...of. Sanatate multa Raisei
. Bine ca ti-ai facut HSG, acum spor la facut bebelusi! 
Ma duc sa-mi scol ursuletul, doarme prea mult si la noapte ce ma fac?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Moni, ce sarbatoare e azi?? Chiar vroiam sa mai aspir...mai, n-ai putut sa nu zici?
Acum, n-am ce sa fac. O las pe luni.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
INGRID ce rau imi pare ca inca mai tuseste Diana si inca asa de tare.De obicei tusea trece mai greu.Sper sa isi mai revina si ea pana pe marti
Spor si tie la treaba ca vad ca v-a apucat curatenia de toamna
Io am mult de calcat,dar sorry ca n-am vreme de ele,acum sunt (pre)ocupata cu actele.Cand se scoala diana sper sa decolam afara,dar vad ca n-are de gand.De-ar vrea sa mearga sa doarma la mami! Dar nici aseara nu a vrut!
Si cu ea aici n-am niciun spor,ca ma pisalogeste incontinuu.Iar cand binevoieste sa plece pe-afara cu taica-su ... fix atunci se trezeste Tudor ca ii e foame,se kk-riseste si trebuie sa il schimb,iar pe cand zic ca ma apuc de treaba iar ... hop se si intoarce Diana
Doua saptamani cat nu am lucrat la acte a fost chiar boierie
Dar na,de ce sa am io parte cumva de relax total ![]()
INGRID habar nu am ce sarbatoare e , mi-a zis numai ca e sarbatoare cu rosu ... poate nici nu e.Si n-am calendar sa vad.Aaaaaaaaaa vai ce sonat e!!! Nu e nicio sarbatoare,l-am intrebat acum de unde stie si ... Ghita a vazut ca e rosu in calendar pe calendarul meu italian de pe perete ![]()
Ala e de la sfanta Francesca precis 
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Psihologie/Copil-3-7-ani/Ce-spun-desenele-copiilor-nostri...-despre-noi-articol-587.html
http://www.revistafelicia.ro/articol_1001793/ce_ascund_desenele_copilului.html
Ia uitati cam ce caut io acum pe net,in loc sa lucrez
O s o pun pe Diana sa deseneze/picteze si familia sa vad ce iese.
Mi-a venit ideea sa ii interpretez psihologic picturile cand am vazut ca picteaza cam tot acelasi stil,cumva simetric: adica soarele tot sus in mijloc,cate un nor in ambele parti,doi pomi in extremitati la pagini,iar in mijlocul foii o casa mare.Daca am intrebat-o de ce tot acolo plaseaza pomii si nu si in mijlocul foii a zis ca pentru ca sa aiba loc (sa isi picteze si omuletii extrterestrii
) Nu vrea sa le schimbe pozitiile! Aseara i-am pictat si io un desen si am pus soarele intr-un coltz,i-am zis ca apune,deci l-am facut mai portocaliu.Dar ea tot ziua face si soarele tot in centrul foii il pune.Cica soarele reprezinta psihologic tatal ... Pentru ca a umplut foaia cu desene cica se simte in siguranta.Si se pare ca e vesela dupa ce culori foloseste.Io ma gandeam sa depistez oarecum de unde i se trag crizutele astea dese ![]()
Gata s-a trezit si a venit si mami dupa ea ... acum sa vedem!
monica70 spune:
Am gasit niste interpretari la cum deseneaza Diana ... devine distractiv.,dar i se cam potriveste:
-Daca soarele este desenat in mijlocul foii, inseamna ca micutul este independent
-Ochii mari inseamna curiozitate, deschiderea catre nou
-Ferestrele, fiind asociate cu curiozitatea, este de la sine inteles ca numarul si dimensiunea acestora vor indica daca este curios sau prefera discretia - Diana face prea multe deci e curioasa foc ![]()
Si mai sunt.
Gata am plecat sa ne echipam.
monica70 spune:
Hei dar chiar ati intrat in pauza de we vad!
Noi am stat vreo ora pe-afara,adica eu si Tudor ca Diana a mai stat cu mami o vreme si a si ramas sa doarma la ei 
INGRID ei mai aspirasi? Sau ti-a dat husbandu' meu planul oeste cap de tot? Diana cum mai e?
Ingrid S spune:
P-acilea sunt, ma pregateam sa continui cu vizionarea pozelor tale de la botez..bre, dar cam rar intra Ghita in imagine, l-ai pedepsit cumva?![]()
A aspirat sotul, crezi ca m-am lasat, imediat am studiat sa vad ce sarbatoare e...
Chiar ca sunt interesante linkurile, Diana foloseste culori violente, umple paginile si soarele il face divers: cand central sus, cand stanga sus, dupa cum se supara pe tata-su.
Pauza ca imi belesc ochii la poze.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues