Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Lyly, se marita o prietena de-a mea. Cu nasitul am cam terminat pana la anul.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Am citit pe undeva dar nu mai gasesc: pentru a obtine ovocite de calitate dar si spermatozoizi multi si ageri ce trebuie sa manance fiecare dintre noi?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dulcicilor.
Desi azi am avut o zi ingrozitoare, ca a fost inmormantarea matusii, mi-am amintit ca ati zis ca ma ciufuliti daca nu merg la doctor, asa ca la 16:30, rupta, franta...m-am dus la control la sani. Vestea buna este ca nu mai e asa compact cel de pe sanul stang, se vad si celule normale (in prima ecografie era negru tot, azi era gri cu pete negre) si s-a micsorat cam cu 0,5 cm in diametru. Deci e de bine. Mi-a dat tratament cu nu stiu ce care regleaza glanda hipofiza si ceva cu prolactina (eu oricum sunt planta) si mi-a zis ca e posibil ca lipsa a nush ce sa fie cauza infertilitatii si sa ma dreg cu panarama aia de pastila.
Am iesit razand de acolo de una singura numai la gandul ca poate ma face sa raman gravida un oncolog dupa ce am fost la atatia ginecologi.
Poop fetele si maine de la serviciu promit sa scriu iar, dar si sa citesc din urma, ca mult mai scrieti.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Am citit pe undeva dar nu mai gasesc: pentru a obtine ovocite de calitate dar si spermatozoizi multi si ageri ce trebuie sa manance fiecare dintre noi?

_
made in Romania, '73

Am citi pe la FIV, pt ovocite de calitate tb sa mananci proteine(carne alba mai mult),sa bei lapte, sa bei lichide cat mai multe.
Pt gigeii sotului ,nu stiu ce tb sa manance,dar sa ia Zn si Se.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaa!!
imi pare rau ca am lipsit ieri de langa voi, dar, sosul meu a fost acasa, si s-a odihnit, iar eu nu am putut face galagie
ma duc sa incarc ceva poze, sa citesc din urma,nu inainte de a lasa ceva de lecturat:

Top 7 Alimente sanatoase si... afrodiziace

Intotdeauna sanatatea a ascuns si alte beneficii, cum ar fi cele legate de o memorie buna, un randament remarcabil, energie, frumusete, silueta dar si... pofta de dragoste. Sunt unele alimente care prezinta numeroase beneficii pentru sanatatea noastra dar totodata imbunatatesc functiile organelor genitale si sporesc libidoul, ajutand la mentinerea vietii intime chiar si intr-un stil de viata haotic, stresant si obositor.

Top 7 alimente sanatoase care cresc pofta de dragoste
1. Maca
Maca este o planta originara din Peru ce prezinta numeroase beneficii pentru sanatatea noastra. Contine numeroase substante active, vitamine si minerale, in special vitamina C si E precum si minerale ca zinc, calciu, magneziu si cupru. Efectele sale constau in imbunatatirea sistemului cardio-vascular, cresterea capacitatii mentale si a atentiei, dar si sporirea libidoului si echilibrarea sistemului endocrin. Maca prezinta beneficii precum: creste energia, sporeste sensibilitatea sexuala, reduce inhibitia, imbunatateste erectia si rezistenta.

2. Cacao
Cacao este un tonic foarte bun, activeaza starea de veghe, creste imunitatea, protejeaza sistemul cardio-vascular, sporeste fertilitatea, prezinta efecte anticancerigene, reda elasticitatea pielii, stimuleaza secretia de colagen, sporeste libidoul, creste endorfinele (cele care dau senzatia de binedispunere) si scade inhibitia.

3. Ardeiul iute
Ar trebui sa introduceti in regimul vostru saptamanal si ardeiul iute. Capsaicina este substanta responsabila pentru gustul iute al ardeiului, ea avand efecte de stimulare a terminatiilor nervoase, accelereaza pulsul si procesul transpiratiei. Ardeiul iute contribuie deasemenea la cresterea endorfinelor, fiind util impotriva stresului, depresiilor, aducand buna dispozitie si pofta de dragoste. Prin efectele sale la nivelul circulatiei sporeste cantitatea de sange care ajunge la nivelul organelor genitale, acestea fiind mai bine hranite si oxigenate.

4. Stridiile si semintele de dovleac
Zincul este cel mai indicat mineral cand vine vorba de probeleme de fertilitate si libidou deoarece stimuleaza ovulatia si astfel fertilitatea si libidoul, iar la barbati creste nivelurile de testosteron si imbunatateste calitatea spermatozoizilor. Acest mineral miraculos se gaseste in cantitate mare in stridii, seminte de dovleac, fructe de mare, oua, carnea de pasare si vita, salata, alune si nuci.

5. Telina
Telina prezinta efecte pozitive in dereglarile hormonale, ajutand la combaterea sterilitatii feminine, la prevenirea impotentei masculine si stimuleaza dorinta sexuala. Gratie continutului sau bogat de vitamine: A, B, C, K, PP si minerale Na, K, Ca, Mg, Fe, P, I, Mn, Cu, telina reprezinta o leguma indicata nu numai in cresterea libidoului, dar si in alte afectiuni precum cele urinare, cresterea imunitatii, in anemie, hipertensiune, convalescenta, surmenaj.

6. Kiwi
Datorita componentelor sale, kiwi poate juca rolul unui veritabil afrodiziac natural. Consumul a doua trei fructe pe zi poate tine locul unei “pastile albastre”. Kiwi este un fruct ce prezinta si alte beneficii pentru sanatate, cum ar fi cresterea rezistentei vaselor, imbunatatirea circulatiei, lupta impotriva cancerului, ajuta la buna functionare a tututuror celulelor din corp, mentine tineretea pielii si inhiba procesele de senescenta (imbatranire).

7. Bananele
Gustoasele si aromatele banane sunt binecunoscute pentru efectele lor afrodiziace, dar si pentru numeroasele beneficii pe care le aduc sanatatii. Bananele contin mai putina apa decat celelalte fructe, insa mai multe componente nutritive: sunt bogate in zaharuri, in vitamine precum acid folic, vitamina C, A, E, B6, minerale precum potasiu, sodiu, fier, calciu, magneziu, cobalt, fosfor, zinc, crom, dar si fibre, proteine si unele substante active. Bananele prezinta beneficii anticancerigene, protejeaza impotriva osteoporozei si decalcificarii osoase, este recomandata in efort fizic si intelectual, este un bun diuretic, protejeaza sistemul nervos, este un bun pansament gastric in ulcere si gastrite si sunt utile totodata in tratamentul depresiei si oboselii.

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z32 CM; asteptam vesti!
Amy2007- Z19 CM
Ancamac- Z30 CM, stimulare cu BU
Babyblue- Z11 CM
BlueFlower- +22
Cinezee- (test cu II liniute in 20.09)
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z10 CM, a facut instilatii pe 01.09, se stimuleaza
Galliciana- Z16 CM
Guzelnico- Z16 CM
Libra- Z9 CM
Lumy_Clt- Z11 CM, tratament cu Gonal si Luveris- 01.10
Lyly_mar- Z26 CM, se pregateste de miomectomie in nov.
MayanMistica- Z30 CM
Menics- Z25 CM
Micomic- Z8 CM, stimulare cu Ova-mit
Mona40- Z9 CM, pregateste dosarul pt. FIV
Sorinake- Z9 CM; HSG pe 29.09 DD ajuta!
Soricica- Z18 CM
Simonia- Z15 CM
Uratica- Z?? CM; asteptam vesti!

Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte la DD: sa se faca bine surioarele noastre SORICICA si LYLYMAR, cat mai curand!

http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Libra, nu te-am uitat nici cu solicitarea din PM. Eram mai prompta dar mi-au fost sterse mesajele trimse si altor fete cu aceleasi info. Si atunci trebuie sa scriu iar.

Multumesc, am vazut, voiam sa mai stiu daca ai facut in Ro sau in Tr.

_
made in Romania, '73

TR

Mergi la inceput

Citat:

_
made in Romania, '73

Revin cu aceste info, aveam scris pe undeva.
Trebuie sa trag o fuga pana in ... Sarkoy (vreo 200 km de Ist), sa-i duc masina socrelei. Si ma intorc dupa-amiaza/ seara cu autocaru'.

Mergi la inceput

Citat:

Sper ca ai facut AZI una din cele mai vechi miscari din istoria omenirii si o repeti la 12 ore. Dupa care stai cat mai mult intinsa... sa nu oboseasca domnii pana la intalnire. Si uite-asa cum te gandesti tu ca ai ratat inseminarea se poate produce minunea vietii.

_
made in Romania, '73

Libra, interesanta analogie (dar frumos nuantata ) cu ... "cea mai veche meserie ..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Buna dragutelor,

Gali,dupa cum au spus si fetele:ai avut ovulatie!Parerea mea este, sa incerci sa vorbesti cu dr sa-ti schimbe tratamentul.Dr au obiceiu de a incepe stimularea cu tratamente mai usoare,dar stimularea cu closty este pt fete mai tinerele, nu pt noi........care, de,avem o varsta,adica suntem mai coapte....si nu prea avem nevoie de tratamente usurele.......poate incerci stimularea cu Puregon

Si io votez: pt Galli- PUREGON (injectabil in burtica)

Mergi la inceput