FIV244

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Ingeras, de ce esti asa pesimista? Intr-adevar sansele sunt mai mici, dar nicidecum 0%. Uite eu ce voinic am si a fost decongelat dupa 9 luni si tot la Giulesti. Hai, gandeste pozitiv!

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

fetelor, bafta multa!
taty_ana, sa fie intr-un ceas bun! muuulte felicitari!

Cora, Alrak, Daniela, Dana, bafta! sa fie beta mare, mare!

Pt ca mai am e blasto concelati si nu mai am chef sa platesc taxa si anul viitor aiurea (am avut 4, iar pe cei 2 de calitate buna i-am decongelat insa nu au rezistat), lunea viit ma duc la eco de z14, apoi o sa mi-i dezghete si pe cei 2 ramasi. CM natural. Sanse 0%. Sperante 0, dar tb facut ca sa nu mai platesc inutil.
Marinescu nu este la spital saptamana viitoare din cate am inteles de la Ana, asa ca imi va face Niculescu, cu el am "votat".

Asa ca si eu pe lista, dar fara sanse, drept urmare nu ma treceti

Pup mult, din tot sufletul!

Cora, tin pumnii

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

bytzi
aaa... , tu ziceai de analiza progesteronului asa?
Eu am crezut ca faci un progesteron injectabil in z1-2 !!!
MULT NOROC !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Dana mama te manca mana pana la urma si intrasi pe forum sa scrii. Si eu care ma tineam departe ca sa nu te torn.
Fetelor sa o certati ca nu e cumintica deloc nu vrea sa odihneasca deloc fetitele ea e mereu cu ceva treaba.
Cora un beta mare te rog.
Asa cum bine v-a spus Dana merg sa-mi fac niste analize de cultura si ce mai mi-a trecut pe acolo si cat de repede ma programeaza la laparo merg sa scot belelele si apoi repejor ET ca ma vreau gravida pana la sfarsitul anului. Asta e planul meu sa vedem ce planuri au si voinicii mei de la congelator.
toate fetele si Dana multumim de listuta ca incepuse sa se faca iar haos si nu mai puteam urmari evolutia la fetele aflate in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Ingeras o sa vezi ca astia ultimii sunt cu noroc.
Fetelor dragi inca ceva spuneti-mi si mie ce analize trebuie sa repet pt. ET ca as vrea sa le am gata pana in operatie sa ma duc peste doctora sa fac repejor ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Anka nu am mai putut intrebau fetele dragi de mine asa ca m-am aratat!
Ai de facut asa - secretiile(culturi...),PapaNicolau si mie mi-au cerut sa repet: HIV, hepatitaB, hepatitaC, TPHA, VDRL - ale mele erau facute in februarie deci "expirasera" - daca le ai facut mai recent de 6 luni le accepta.
Poti suna si la clinica se se uite cineva in dosar si sa-ti zica - dar nu garantez nimic- apropo asistenta Ana a nascut luni o fetita de 3.200.In locul ei e o abramburita - m-a trimis de 2 ori sa -mi fac analizele de sange uitase de TPHA si foarte senina a doua zi l-a cerut.Am crezut ca o bat dar decisesem sa iau cu tratez cu calm FET-ul asta.Asa ca am inchis ochii si m-am dus iar la intepat. Cand am facut progesteronul si estradiolul la clinica m-a intepat de 2 ori si pana la urma a tipat dupa Ana (era si ea la control) sa vina sa o ajute ca nu poate!!! Ih!
Anka te trec maine pe listuta in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna fetelor!
cami30 eu am fost pacienta dr. Bucur, pot sa iti spun ca este ... cam "agitata". Am avut incredere in ea atata timp cat am mers pe mana ei. Dar sincer nu as recomanda-o. Despre dr. Marinescu, EXCLUS. Este foarte incarcat si nu prea mai are timp de toate pacientele...
A ramas dr. Nicolescu, iti spun sincer ca la un moment dat am cochetat cu ideea de a ma muta la el, dar am inteles ca e o etica pe la Giulesti si nu prea isi "fura" pacientele unul la altul. Asa ca pot sa iti spun ca da dovada de profesionalism, este foarte tacut, la ultimul FIV el mi-a facut ET (apropo de spaga, a comentat putin dar a luat-o). Am auzit la mai multe paciente ale dansului ca ar avea o problema cu tipele mai "rotunjoare" ca le baga intai la "modelat" si apoi continua treaba.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,am o veste fff proasta sa va dau-de azi dimineata am o scurgere maronie ca in ultima zi de ciclu si dureri de burtica,rezultatul de la test cred ca nu mai conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Buna fetelor,am o veste fff proasta sa va dau-de azi dimineata am o scurgere maronie ca in ultima zi de ciclu si dureri de burtica,rezultatul de la test cred ca nu mai conteaza

offff, cora, poate nu este CM, poate.....

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Cora hai cu beta maaaaareeeeeeeeeeee.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Nu stiu ce sa mai cred,mie imi venea ciclul direct rosu,dar acum.....sunt disperata,dezamagita,de-a dreptul neneorocita de aceasta situatie si pana diseara....mai este un an
Ma las in voia si in grija BUNULUI DUMNEZEU

Mergi la inceput