FIV244
Raspunsuri - Pagina 11
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puffy10 Alrak, Daniela ce faceti mamicilor? La ora asta Cora e deja "marcata" cu sigla ![]() asta sa fie si la voi..... ![]() haideti cu beta maaaareee!!!![]() endometrioza, 6IA, 2FIV si inca mai incerc ... |
Puffy, draga mea, esti tare draguta. Eu am inceput sa am emotii, pentru joi si cand vad ca nu avem nici o veste de la Cora....
Dar , draga de ea si-a facut beta dupa pranz, pana primeste rezultatul, pana ajunge acasa.. ne da ea vestea cea mare.

Doamne Ajuta!
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui bytzi dragaica si mai e si brunadria si felicia pt octombrie si poate mai sint fete...acum le vrem pe cora,alrak si danilea cu bhcg mari sa ne ridice si noua moralul...imi aduc aminte de listutza lui dada de prin mai-iunie parca ,ca ploua cu gravidutze,sper sa fie si acum la fel doamne ajuta! ![]() _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite stimulare FIV 16 oct |
bytzi mi-ai adus aminte de listuta Danielei, ce emotii aveam atunci, la fel ca si acum de fapt.
Oare ce mai face dana bebe, mai stiti ceva de ea?
Pupici

Doamne Ajuta!

cora79 spune:
Buna fetelor dragi,multumesc din inima pentru incurajari,dar rezultatul il voi primi abia maine in jur de ora 18
cora79 spune:
Abia ce am ajuns acasa si am deschis calculatorul
Stiam ca veti sta ca pe jar,ca si mjine de altfel
,dar pana maine mai am de asteptat,am recoltat abia la ora 15

Dragaica spune:
| citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor dragi,multumesc din inima pentru incurajari,dar rezultatul il voi primi abia maine in jur de ora 18 ![]() |
Offf....lasa ca nu mai e mult pana maine, sa le scrii si fetelor de la "Locul fetelor nou venite" ca stateau saracele cu sufletul la gura

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
cora79 spune:
Fetelor,astazi cand am fost la toaleta sa pun arefam-ul,am gasit pe tamponelul zilnic o secretie roz,nu multa,dar m-am temut ca vor veni uratii
daniela74 spune:
CORA bine ca ai intrat,lasa ca miine o sa fie bucuria si mai mare.

Nu-ti fa probleme pt.pata roz,sint putine cazurile in care vin uritiiii,atita timp cit faci tratamentul de sustinere.
cora79 spune:
DANIELA-multumesc pentru incurajari,sper sa ai dreptate,caci altfel voi cadea in depresie

Ma bucur ca tu te simti bine, stai cumintica in patut si papa fructe multe si bea l;aptic si va veni barza cu 

ALRAK spune:
cora lasa deoparte secretia roz, ca si Castelana a avut o secretie roz, inainte de beta si acum e cu BB la purtator.
Asa ca este de bine
.
Asteptam vestile bune , maine si te rog sa fii optimista si sa ai grija de tine.

Doamne ajuta!
cora79 spune:
ALRAK-asa voi face
,sper sa reusesc sa ma relaxez pana maine si mai sper sa fie un rezultat pozitiv
, inca sunt optimista![]()