Puiuti de Randunici 2008!! (314)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Draga Gecko, fara tine nu mai plec nicaieri Ca esti buna la casa omului , asa ca fa-ti bagajele (sa nu uiti cartea ) si hopa sus in avion ca urmatoarea iesire e-n 16 octombrie
Acum ca am citit ca nu era nevoie de Rx iar m-am enervat pe sistemul medical romanesc
Iar copchilul tau nu intra in esantionul de studiu, pentru ca e bilingv si e normal sa vorbeasca mai tarziu nitel (zic si eu )
Acum incarc poze si as vrea sa deschid un subiect separat despre pensiunea cu pricina, ca tare ma "mananca"
Zoze am inteles, ma speriasem fata
Naty felicitari pentru recuperarea kilului pierdut

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai, nicicum nu-i gasesc esantionul lu' fiu'miu...
la vorbit nu ca e bilingv, la boli nu ca e rezistent, la mancat nu ca e alaptat, gras etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

mai, nicicum nu-i gasesc esantionul lu' fiu'miu...
la vorbit nu ca e bilingv, la boli nu ca e rezistent, la mancat nu ca e alaptat, gras etc...

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Bucura-te, asa e el, mai special Si bine fie, hai zi cu socoteala, sa vedem cum stati Desiiii, dupa cum l-am vazut eu pe Teo de Ariel , slabe sperante

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare...

olgutule am fost la faimoasa mea dr din craiova,la cea din bals am fost doar la vaccinuri...chiar nici nu stiu ce sa zic despre dr din craiova ,nu am avut probleme f multe cu andru dar de cate ori am avut,adica un banal rosu in gat o singura data cu febra si de 2 ori fara febra ,ducandu-ma din cauza faptului ca era smiorcait si nu mai avea pofta de manacare...mi-a prescris antibiotic,augumentin de fieare data..si tot timpul am fost nemultumita ,acum la fel tuse seaca fara febra ,fara muci si mi-a prescris antibiotic,2 in nici o sapatamana...pai daca doamne fereste imi face ceva mai grav,pneumonie sau altceva ce-mi mai prescrie...nici nu stiu ce sa fac...de ieri ii dau eurespal..cu chiu cu vai pentru ca nu vrea...il urmaresc sa nu faca febra si sa vedem ..joi clar nu ma mai duc ..poate amsa o viiztez pe cea din bals sa vad ce zice...

zoze mersi lunganul si grasanul tau pe care l-am vazut de la departare...sper sa ne intalnim cat mai repede dar sa scapam de carcaiasi..ca cine stie apoi daca se imreuna poate iese scandal mare...

naty ma bucur ca iulia e bine si ca a luat in greutate

mimo imi pare rau pentru luxatia lui dudel...

am bagat la cap ce mi-ati zis de flixotide si ventolin ...daca i-as da si eurespal si vebtolin ..oare are ceva????sau sa-i mai dau si maine eurespal,sa ajung la 3 zile si sa incep sa-i dau ventolinuff ce grea e meseria de mama

kya eu te inteleg f bine...am mai spus-o am venit acasa ciu gandul ca o sa fiu f bine,ca o sa am ajutoare etc...dar nu este asa..eu stau non stop cu andru,chiar si atunci cand mananc imi sta in brate...nu mai comnetez nimic ca e copilul meu si incerc sa ma descurc dar eu de f multe ori am zis ca mai bine as sta singura ca m-as descurca de n ori mai bine si mai usor...

va pe toate si va doresc o zi minunata..ma bag in niste hartoage pana se terezeste andru..sper sa mai am timp

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

aaa un specia pentru ursuletul mic ...ce emotii am avut cand am vazut filmuletul...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ia uite ca lauda Simo-Mimo spitalu nostru.Imi pare tare rau ca Dudell a patita asa-off,dar bine ca ai gasit un om competent care sa ii pun la loc osul.
Astept poze
Zoze,chiar ca ai lungan
Eu am decis ca daca ar fi dupa mine nu as mai face absolut nici un vaccin copiilor,ca mi se par....si uite,ca in 18 octom face David floricica.se face la scoala si nu am cum sa ma eschivez....deh,fiecare cu pasaricile lui.
Gecko,lasa copilu in pace si cu vorbitu si cu inaltimea.Ca e asa frumos
Eu sincer nu stiu pe cine o semana David si Sam ca sunt amadoi inalti,eu piticanie ,al meu nu e f inalt....sa nu uit sa il masor pe Sam ca sunt curioasa cat are
Am vazut si bebelusul Ursulicai.Bravo
Ramo,bb 3 e bine -activ de numa,vad ca noaptea il apuca fotbalu.
Oana,spor la treaba

Am uitat sa va zic ca Sam la ceai ii zice Tei-exact ca David cand era mic!Si mereu pregatesc masa cu el,iar apoi se duce tantos sa ii cheme la masa pe tati si Dede si le zice asa:nemnem,nemnem:intelegeti voi

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu am inceput cu laptele praf, eu sa-l beau!! A gustat la pranz de fix 5 ori, la masurat nu disparuse deloc lapte din cana!! O fi fost 1 ml... nu mi-am putut da seama. Dar perseveram, asa poate au timp si tzatzele mele timp sa se odihneasca si sa nu se mai dea ranite asa des! Deci alaptez in continuare, seara, noaptea si dimineata. NU INTARC! Incep cu laptele praf, da??

Ursule
, imi faci pofta de bebe mic-mic! Ce dulcic e cum inghite el acolo lichid!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello again...din butoiasul meu frumos garnisit pe exterior..
am dormit cu baiatul 2 ore si sunt mai bine nitel, el si iub au plecat la soacra-mea, eu iar nu am avut chef si m-am eschivat, dar chiar mai am si treaba p-aici, si asta ar fi ocazia sa mai fac cate ceva ce nu se poate face cu Mufa in zona, sa-i reorganizez hainele etc..parca as iesi si pana in Mall sau unirii, in plimbare, dar singura nu-mi prea vine...
apropo, cand mai iesim si noi la un suc, ca fetele, fara copii, sa mai povestim?:)))
am apucat sa citesc de Dudell si accidentul lui...ce ghinion...biata Teo, cred ca era si ea socata..ofof..se poate intampla oricui, pana la urma, zic asta numai gandindu-ma ce stil de joaca e pe Mufa, cu ta-su, cu mine, cu cine apuca, adrenalina sa fie! aaa, Mimo, na ca m-ai linistit, imi place si mie varianta cu intarzierea vorbirii si inteligenta, o adopt si eu!
bubu sa ai spor, te invidiez ptr ZEN!
kya ca te inteleg cu parintii, desi nu e cazul pe partea de babysitting, ca e rar, dar pe alte planuri...tot p-acolo...ar avea posibilitatea sa ne ajute si nu o prea fac, decat in asa fel incat sa nu piarda tata prea multi bani..na! iar socrii, stiu sa sune si sa 'comande' baiatul, sa-l vada...o data nu a intrebat si ea, daca avem nevoie de ceva, de ajutor, la orice...la curatenie, la plimbat copilul sa facem noi altele, orice... mai naspa e ca iub le tine isonul..asta e..d-aia dau cu flit si eu.
gecko ptr linkuri!!!!
zoze stiu ca mi-s dusa, soro, insa jur ca as face ca si tine si mi-as regasi ZEN-ul daca macar ar..manca, sau..ar dormi, sau..ar vorbi ca Mihai,macar una sa mearga unsa!! dar la noi, ioc!

acum cu Liviu: a foste ieri degeaba, dr era in sedinta care dura cateva ore..s-a dus azi din nou...i-a dat trimitere la neurologie, cum a zis Naty..maine se duce la policlinica Izvor, sa vada cum e treaba, daca nu e cu programari, se posteaza la cabinet si asteapta cu orele, ca asta ar cam fi mersul..am mari emotii si cu el...ce sa va mai zic...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am uitat sa Andru de Ramo, sa treaca tusea repede!
nicoleta poti merge cu lapte mixt, sigur ca da! alaptezi si ii dai si formula aia, sa se obisnuiasca cu ea incet-incet, ca vad ca va fi un proces de durata si la voi...cum am patit si noi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput