Praline belgiene (39)
Raspunsuri - Pagina 6
ardeiash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld seara buna, indraznesc la voi fetelor cu o intrebare, o mamica are nevoie de un medic epileptolog. ea locuieste in RO, momentan este la spital pentru tratament si cauta un medic bun care sa o ajute in gasirea unui tratament cat mai bun si eficient pentru copilas, caruia recent i s-a pus diagnosticul "encefalopatie epileptica" un diagnostic destul de grav. daca aveti cunostinta despre un astfel de medic, va rog sa-mi scrieti pe PM. va multumesc! |
Buna kariguld,
am o amica ce locuieste la Dinant, cam la 80 de km *parca* de Bruxelles .. fetita ei are epilepsie si este inscrisa la spitalul Mont Godine, (Namur) : mi-a spus ca nu exista medic epileptolog in belgia, poti gasi insa un neurolog, aici..
ca mamica ca sa poata avea o consultatie trebuie sa astepte luni de zile, indiferent in ce spital /policlinica gaseste un medic.
de recomnadat cica ar fi UCL St Luc Bruxelles,,,
daca stie franceza, poate intra in discutii aici http://aidonoo.famiweb.be/sante-mentale,101.html unde gaseste si alti parinti incercati..
in alta ordine de idei, am vazut la biserica o fetita (romanca) ce are aceasta boala... cred ca am putea sa-i abordam mama , poate ne spune la cine sa ne adresam... nu stiu exact daca este potrivit.. insa incercam..
nu vin la biserica in fiece duminica,, daca aveti timp sa asteptati raspunsul.. ok.. daca nu, alte idei nu prea am..

multa sanatate !
s-auzim numai de bine! si

ardeiash spune:
kariguld: am primit o adresa a unui medic ff bun din bruxelles http://www.huderf.be/fr/people/whois.asp?ID=670121 .. din cate vad e sef de clinica.. s-ar putea sa fie super ocupat 
mai fac si alte cercetari.. ok?
bafta in tot cazul

kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ardeiash kariguld: am primit o adresa a unui medic ff bun din bruxelles http://www.huderf.be/fr/people/whois.asp?ID=670121 .. din cate vad e sef de clinica.. s-ar putea sa fie super ocupat ![]() mai fac si alte cercetari.. ok? bafta in tot cazul s-auzim numai de bine! si ![]() ![]() ![]() |
ardeiash, o sa transmit. de fapt mamica este pe forum aici. e disperata, dar cu speranta si nadejde ca se va gasi un tratament pentru copilas.
multumesc mult de ajutor!

Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!
scumpi spune:
LA MULTI ANI CARMEN
draga mea prietena, iti doresc din toata inima tot binele din lume! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de noua ta familie si de minunea ce va urma sa se nasca! Sa ai parte de multa, multa iubire! Te pup dulce si te imbratisez strans

Sebastian, baietelul nostru iubit
ardeiash spune:
Draga Carmen,
cred ca pentru prima oara ai un cadou super frumos de ziua ta si ma bucur mult pentru tine .. sa fii sanatoasa si sa ai parte de dragoste, noroc si fericire.. sa ti se -ndeplineasca cele mai ascunse dorinte iar printesa ta sa fie sanatoasa , frumoasa si norocoasa!

pentr utine si 

La Multi ani !

anamana123 spune:
carmen, la multi ani fericiti si cu sanatate! sa ti se indeplineasca toate dorintele!
te pupam
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ninaM spune:
LA MULTI ANI,Carmenush
....sa ai parte de tot ce e mai bun in viata,sa fi fericita,sa fi iubita si mult noroc iti doresc!Cred ca nu-ti mai incapi in piele de fericire...ai???Hai ca visele tale deja prind contur si ma bucur mult pt tine!
La Multi Ani si lui Victorash de Anto...sa cresti mare,voinic si sa ai noroc cu caru'!Anto,sa-ti traiasca baiatu' si sa aveti parte doar de bucurii din partea lui(si a Soniei
)
Ardeiash,voi ce mai faceti?Cum e Vladut?N-am mai vb de un car de ani....ai propus o intalneala parca,sapt viitoare...eu vin!Care mai vrea Pizza???Asa mai putem si noi vorbi cite-n luna si-n stele![]()
Simonette,tu ce mai faci?Esti bine?Sa stii ca ma gandesc mereu la tine de cand am citit prin ce treci,dar crede-ma ca in situatii din astea raman masca...pur si simplu nu-mi vine sa cred ce ti se intampla,mai ales ca esti si insarcinata...daca ai nevoie de ceva,orice,nu ezita sa strigi in gura mare!
Ce fac piticii?
Danyelana,tu nu mai zici nimic fato?Cum mai esti?Hai fa-ti curaj si mai zi si tu ceva....da-ne vesti despre samburel!
Aaaa..si sa nu uit,Miha,eu am notat deja cu rosu in calendar zilele cu pricina,da tot n-am inteles cum a ramas pana la urma cu kara...e pe 16 sau nu?si vad ca nu se mai anunta nimeni
...da io tot ma duc![]()
Gata,m-am intins la vorba si am treaba...va pup pe toate,fara exceptie si va doresc un We pe placul vostru!
PAAAAAAAA
anamana123 spune:
victoras, la multi ani, sa cresti mare , sa fii fericit si sa te bucuri din plin de ziua ta! 
anto, sa-ti traiasca!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
ardeiash spune:
http://barbara97guyane.unblog.fr/files/2009/06/tn234688joyeuxanniversaire1.gif pentru voinicul Victoras ... La multi ani si implinirea tuturor dorintelor! pupi
Nina,
super ca ai raspund da ... abia astept.. propun ziua de luni la 12, ce ziceti, fete? hai , cine mai vine?
miha: e vreunul mai aproape de munca ta sa poti fugi in pauza de masa? http://www.pizzahut.be/fr/provincie.asp?prov=5 ![]()

ror spune:
Carmen, draga mea, LA MULTI ANI cu multa, multa fericire, iubire, sanatate si vise implinite.
Ai grija de tine, de micuta Lorena si salutari celui drag tie.
Azi cred ca e o zi speciala pentru tine, mai ales ca tot ce ti-ai dorit a prins contur.

Pupici 
...
Ror