Praline belgiene (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ardeiash, cam tarziu m-am trezit, LA MULTI ANI lui Cristi si din partea mea si mult, mult succes. Presupun ca te-ai descurcat pana la urma si ai gasit ceva care sa va bucure pe amandoi, ma refer la ceea ce trebuia sa fie surpriza.

Simonette, sa stii ca nu sunt insensibila de nu am zis nimic.Eu una, am oroare de acte de violenta, de orice fel, insa tu acum esti intr-o situatie tare delicata. In primul rand, ai grija de tine, de bebelusul la purtator si de ceilalti 2 nazdravani. Acorda-ti timpul necesar pentru luarea deciizilor. O sa vina si momentul cand ai sa stii exact ce ai de facut. Te pup, curaj si putere.

Scumpilici, felicitari ptr premiera. Sunt convinsa ca placinta a iesit f bine.

Si da fetelor, sunt aprope mutata pe Facebook ptr ca joc FarmVille. Ce sa fac, am dat in mintea copiilor, in lipsa de alte preocupari mai elevate, sau chef, sau...
In rest, sunt pe linia de plutire sau incerc sa ma mentin, nimic nou la orizont.

Pupici apasati la pralinute dulci,

Ror

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Nora, draga mea, un gand bun si pentru tine. Imi pare rau ca mama ta, saraca, e atat de incercata.

Ana, bravo... Sa iasa cu ochisori cat mai repede. Poate apare un fratior pentru Mariuca

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, m-am pus pe scris: "soacra cu trei nurori" varianta moderna sau... "cei trei muschetari". ati ghicit, echipa noastra de fotbal se largeste!

si ghiciti cine nu-si incape in piele de fericire???? eu!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... 12+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

mirikule, felicitari, stiam c-o sa fie baiat. sa se nasca sanatos si sa fie la fel de minunat ca fratii lui! duamneeee, ce rasfatata o sa fii, singura FEMEIE din casa! te invidiez

deci in cate saptamani esti????

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

scrie mai sus.. e in 12+

mirika: super ! ma bucur pentru voi.. felcitari.. sa fie ultra-super sanatos .. iar tu sa ai sarcina usoara..

succes la scris soacra cu 3 nurori.. dar la un calcul simplu... imi imaginez ca e mai "simplu" , la o adica , sa ai 3 baieti decat sa ai 3 fete..

mei bombonici cu fetite.. ia dati si voi reteta aici: chiar ... cum se fac fetitele ? ma bate gandul .

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

saru-mana de urari.. m-am descurcat pana la urma cu surpriza.. , da nu asa de bine cum imi doream.. asta e .. la anu poate-o fi mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare bombonici,

Simonette, imi pare rau ca treci prin momente asa grele mai ales acum cand ai nevoie de liniste, dragoste si sustinere. Noi iti suntem alaturi si daca ai nevoie de ceva fa un semn. Nu trebuie sa te simti jenata sau sa te inchizi in tine, fluiera si noi suntem toate alaturi de tine. Curaj.

Mirik
, care va sa zica voi v-ati specializat pe baieti. Ma bucur si sa ai o sarcina usoara in continuare iar bebe sa fie sanatos, frumos si mancacios ca si fratii lui.

Ana, deci si pe la voi vreti sa vina barza. Pai sa va fie de bine si sa se realizeze cat mai repede.

Miha, iti multumim pt invitatiile pe care ni le lansezi, kara si petrecere la tine. Wau, ce de dezmatz. domnisoarei Monica.

Ardeiash, sa-ti traiasc barbatul si la cat mai multi ani.

Scumpi, Sebi s-a facut mare de nu il mai recunosc. Sa iti traiasca si sa se faca mare ca frumos e deja. Ce fata harnicutza, ce de bunatati ai facut. As fi vrut sa fac placinta cu dovleac pt ca am in gradina dar nu stiu cum sa fac foaia. Imi poti da si mie reteta?

Ror, tare rarutz te vedem pe aici dar ne bucuram sa aflam ca esti bine.

Nora, imi pare rau de mami a ta si iti doresc mult curaj.

Pup toate fetele fara exceptie (daca am uitat pe cineva imi cer scuze nu e cu intentie dar neuronul meu de femeie gravi e cam obosit )

Pupici

Acum 23+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Buna fete cucuiete,

Nora multumim . Imi pare rau pt. mami tau , multa putere va doresc

Rorut ma bucur ca esti bine

Miri da stiu ca tu ai reteta pt. baieti... sa va traiasca si sa se nasca sanatos, iar tie sarcina cat se poate de usoara ! Te cred si eu ca esti feri, daca asta ti-ai dorit

Daniela, multumim . Eu nu am facut placinta, am facut prajitura, deci fara foaie. Dar daca vrei sa faci placinta, cred ca se face la fel ca la cea de mere.

Va pup pe toate, seara placuta

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna,
indraznesc la voi fetelor cu o intrebare, o mamica are nevoie de un medic epileptolog. ea locuieste in RO, momentan este la spital pentru tratament si cauta un medic bun care sa o ajute in gasirea unui tratament cat mai bun si eficient pentru copilas, caruia recent i s-a pus diagnosticul "encefalopatie epileptica" un diagnostic destul de grav.

daca aveti cunostinta despre un astfel de medic, va rog sa-mi scrieti pe PM.
va multumesc!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela1171

Ardeiash si Scumpilici, daca nu puteti la kara pe 16, iar pentru restul fetelor nu conteaza prea tare, o putem muta saptamana urmatoare.

miha : pt mine nu schimbati kara pt ca peste o saptamana iar nu o sa pot... va fi ziua mea si simt nevoia sa evadez putin...

insa mi-e dor de voi si va propun *inca o data* o pizza la pranz in bruxelles , saptamana viitoare , poate de data asta ne reuseste..

multam fain de urari, o sa le transmit la destinatie

pupe la toate

Mergi la inceput