Praline belgiene (39)
Raspunsuri - Pagina 20
ardeiash spune:
Tania : multi ani cu fericire, noroc si dragoste-ti doresc. sa fii sanatoasa si iubita.. iubita .. un cantecel pentru tine http://www.youtube.com/watch?v=AelmBI0sJ3A&feature=player_embedded
Multi ani fericiti tie si lui swa ..
Mady: si pentru tine un calduros La multi ani, sa va dea Domnul tot ce doriti: dar mai ales pace , intelegere, sanatate si iubire ! si pt tine un cantecel http://www.youtube.com/watch?v=QMf04ubvEhY&feature=related
MIhaela: pt ca maine e si ziua ta.. iti urez sati se-mplineasca toate dorintele , sa fii iubita si sa-ti pastrezi mereu zambetul frumos! pupici
un buchetel de floricele pt tine http://images.paraorkut.com/img/pics/images/v/valentines_day_roses-12151.jpg
La multi ani tuturor MIhailor si Gabitelor !
Morgane, Simonette: ma bucur sa va aud "glascioarele" chiar nu mai stiam de voi de mult mai nimic... ma bucur ca sunteti bine si va doresc asemena in continuare..
carmen: multam fain de intrebare.. suntem bine .. cam ne-am ingrasat.. si eu si cristi.. . abia astept sa te vad, daca aterizezi pe aici ..
ana , nina: cum a fost vacanta?
miri: va tin pumnii sa -i fie bine lui sacha.. pupic dulce la baietel cuminte.. drum bun si distractie maxima
Fetele cu copkilasi: maine vine saint nicolas la woluwe shopping center la ora 11 .. noi am fost astazi si am dat acolo peste un coridor cu carusele gratuite.. erau asa de frumoase ca imi venea si mie sa ma dau in ele. .daca ajungeti acolo cred ca mai iesiti pe seara..
pup pe toata lumea si duminica placuta
s-auzim numai de bine! si
ror spune:
Ora 12 a sosit, omul Negru n-a venit.... Nu, nu , nu, inca nu e ora 12, deci:
Tania draga, iti urez un LA MULTI ANI din inima, care sa te tina vesnic tanara si plina de energie, iti doresc multi ani sanatosi, fericiti si impliniti!!!! Ai un sot minunat care stie ce comoara are langa el si surprizele care ti-au fost facute, sunt pentru ca le meriti.
Ror
Nora spune:
Iubitele mele, va multumesc din suflet pentru mesajele voastre minunate, si eu va doresc tot binele din lume, sanatate si sa va bucurati de viata, asa cum e ea, cu bune si rele, sa va bucurati in fiecare zi!
Tania, La multi ani inca o data si pentru azi cand e ziua aniversarii casatoriei voastre, sa traiti frumos impreuna si sa fiti sanatosi!
Simonette, sa fie intr-un ceas bun aprobarea creditului si sa va vedeti cat mai repede la casa voastra, cu trei copiii sanatosi si frumosi!
Mirik, cred ca esti deja la Obama acasa, iti doresc din suflet vacanta de neuitat!
Ops, cum am putut uita: La multi ani Mihaela draga, azi e onomastica ta!!! Sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de ai tai si de tot ce te inconjoara!
La multi ani pentru toti cei care azi isi sarbatoresc onomastica! Noi il avem pe Andrei-Mihai!
Va pup pe toate cu drag,
danyelana spune:
Taniuca, vreau sa-ti mai urez inca o data "La multi ani", fericiti si plini de impliniri alaturi de cei dragi. Cred ca ieri seara l-a restaurant Swa ti-a pregtit vreo surpriza asa cum are obiceiul. Si azi e sarbatoare in casa voastra ca doar nu aniversam in fiecare zi 6 ani de casnicie. Inca de zece ori pe atat plini de iubire si intelegere.
Azi mai avem o sarbatorita. Mady, fetita draga iti urez . Va fi prima aniversare in noua casuta de care iti urez sa te bucuri alaturi de minunata ta familie. Esti o draguta si sa ramai mereu la fel de frumoasa in interior ca si la exterior.
Miha, iti urez si tie, pt ca azi e ziua ta de nume, un mare sanatate si tot ceea ce iti doresti tu mai bun.
Va pup pe toate si va iubesc.
Acum 29+ cu bb mic si scumpic Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
morgane spune:
Madi, draga mea, este prima zi de nastere sarbatorita in casa cea noua, prilej de bucurie deplina si satisfactie asisderea. Iti urez sa ai parte numai de asemenea zile si sa te bucuri de ele alaturi de cei dragi.
Te pup si te imbratisez,
ror spune:
Maduc drag, LA MULTI ANI fericiti si sa te bucuri (sa va bucurati) de prima aniversare in casa noua. La cat mai multe astfel de aniversari si realizari.
Ror
carmita_baby spune:
Dragul meu Maduc LA MULTI ANI sa ai parte de iubire, intelegere si multe, multe clipe frumoase pentru ca le meriti din plin, iar casa cea noua sa rasune numai de rasete! Te pupicim
Taniuca, nu imi vine sa cred ca deja au trecut 6 ani de cand sunteti impreuna. Va doresc sa fiti pentru totdeauna fericiti impreuna si sa mai sarbatoriti data asta de muuuuuuuuuuuuulte multe ori de acum inainte
Mihaela la multi ani, sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa
Poate ca ne vom vedea cand si daca voi veni in Belgia. Eu sper ca pana la urma sa vin, pentru ca este ultima sansa sa va mai vad inainte de a-mi veni iubita pe lume
Simonette felicitari pentru credit! Sa fie intr-un ceas bun
24+ cu Lorena
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Madi, si pe calea asta vreau sa-ti urez din inima multa sanatate, sa fi fericita si implinta in noua voastra casa, sa va bucurati din plin de toate lucrurile frumoase din viata. La multi ani iubita!!!
Mihaela, sa traiesti cu numele, sa fi fericita, sa iubesti si sa fi iubita. Cum ati petrecut ziua de azi? Sunt sigura ca intr-un mod foarte placut. Cum se ai simte Moni, Sper ca deja s-a vindecat.
Simona, ce veste super!!! Ma bucur foarte mult pt voi. Cred ca abia astepti sa va mutati in cuibusorul vostru toti 5! Sa fiti sanatosi si fericiti in viitoarea casa. Pupici la fata frumoasa.
Fete, va multumesc iarasi pt telefoane, sms-uri, mesaje....etc. Sunteti niste prietene de nadejde.
Va pup pe toate si va doresc numai bine si o saptamana super.
simonette spune:
Vreau sa urez si eu La multi ani sarbatoritelor de ieri!!!! La multi ani si tot ce va doriti!!!!!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 5+!!!!!
Nora spune:
Madi draga, La multi ani, muuulta sanatate si mult noroc, sa fiti fericiti in casuta voastra si sa va iubiti pana la adanci batraneti !