Praline belgiene (39)
Raspunsuri - Pagina 10
Bepii spune:
Dragi fete,va multumesc pt urarile adresate lui Swa. Si eu sper sa se puna pe picioare cat de repede ca atat lui cat si mie ne e greu. El ca se simte neputincios iar eu ca trebuie sa fac pe soferul, sa-l duc la servici, sa-l aduc, deci ziua e pierduta, nu pot sta acasa si sa-mi fac treburile.
In legatura cu karaoke, e stabilit, ramane pt saptamana viitare pe vineri 23 octombrie. Deci vor veni Nina, Ana, Mihaela, Antoanela si eu.
Parca am auzit un zvon c-ar veni si Oana (haide Oantje, pleaseeee), poate si Miri (in functie de servici si...toane) si sigur ne-am bucura cu toate daca Morgane ar putea veni impreuna cu Bianca.
Of, Antwerpen, Antwerpen, v-a plecat soferita si acu ati ramas ale nimanui. Ce bine daca s-ar gasi o solutie si pt voi ca tare as vrea sa va vad.
Haideti, celelalte praline, e timpu sa ne mai dezmortim incheieturile. Stiti ca de fiecare data ne distram de nu se poate.
Va pup apasat.
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninaM ..Aaaa,si de ce mah plangi in mesajul de mai sus???Ca doar n-am patit nimic...si cu mutarea inca nu e nimic batut in cuie ca doar de-aia nu am zis nik pana acum.Vezi ca bagi lumea la idei ca draga de Taniuka a crezut ca am patit ceva cand a citit mesajul tau |
pai ai zis ca gata .. e fixa treaba . .na .. si ma gandeam ca iara stiu toate mai putin eu ..
stiam eu ca uitasem ceva..
miha: ce rau mi*a parut ca ai putut sa vii si tu.. of .. data viitoare sigur o sa iasa
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
saliu saliu:)
deci,
imi pare rau ca am ratat intalnirea fetelor. asta e, in timu zilei in brux, greu mama, greu. nu e rea ideea cu o zi fixa. deci, poate ne organizam cumva.
nina, ma speriasem cand am citit mesajul lui ardeiash. bine ca ai venit cu lamuriri. de fapt sarisem deja pe yahoo dar nu mi-ai raspuns.
ano, mi-esti datoare cu poze d ela ziua lui victoras. si eu vreau! si si eu am doo cu mariuca si vreo doua cu reina:) sac sac.
miha, sa inteleg ca te-ai intors! iupii! dar la zumba cred ca renunt. din cauza de fibrom, lene si frig. faci tu i pt mine, sid e-o fi intr-o zi sa vii la aeroport cu chef sa mancam ceva acolo, da de stire. si cafea la starbucks si tot e altceva:)))
bepii, tocmai cand ziceam ca uite, pe 16 ar fi ok... iaca, ati votat 23. am zis io ca nu e usor cu gravidele:))) dar de nu ma lasa curajul, hai sa fe si 23. cat despre swa... ui ce n-as vrea sa fiu in pielea lui.
oana, si eu vreau the sound of music. ma gandeam si la bruno, dar ca s amergem cu el trebuie un spectacol de mai devreme, ala d la 14 probabil. si inca nu m-am uitat pe orarul meu. dar daca e sa se mearga, ok. gasim noi o zi. deocamdata vrem sa-l ducem pe bruno la circ pe 17. e cica wiener circ. mic sid ragut. destul cat sa prinda gust. poate-l ducem si pe sac ha. sa vedem cum stacu rabdarile:))
antwerpenul, asa cum zicea si tania, ati ramas un pic fara sofer... dar cine stie, daca chiar vreti, s epoate gasi o cale. eu nu indraznesc sa ma ofer pt ca nu cunosc anversul si cu tot cu gps... imi ramane caruta-n drum pe banda de iesire de urgenta:))
nora draga, de multisor n-ai mai zis nimic. toate bune la voi? mama? mimi?
simonette, s-au mai linistit apele la voi? sper ca da sic a orice decizie iei acum sa te ajute sa te linistesti.
antonela cum de n-am vazut-o pe sonia la petrecere? sau am orbul gainilor?
ardeiash, te pregatesti de aniversare?
noi... avem ganduri de mutare. sa vedem daca ramanem doar cu gandurile...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ardeiash spune:
data viitoare o sa fiu mai atenta cum vorbesc
va trimisesem un link cu un papagal care danseaza pe mess , l-ai primit? v-a palcut?
morgane: tu ce mai faci? esti ok?
mady?
cine mai are vesti de la ele?
ardeiash spune:
bai, fetelor? voi ati vazut in ce impas e tara? au innebunit de tot , de tot !
miri_mik spune:
ardeiash, nu li se trage de-acuma ci dintotdeauna. dar si cand o sa ia o palma peste fund de la UE... sa vezi atunci vanzoleala. sunt pur si simplu lipsiti de orice bun simt, simt civic, sau oricare alt simt care te face constient de prezenta altora pe terra. pana nu-i ajung pe somalezi din urma... nus e lasa. sau poate razboi civil...nu ma mai doare sufletul cand ii aud pe unii altii ca era bine pe vremea lui ceausescu:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 13+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Bepii spune:
Fete dragi, am intrat doar sa va salut si sa va urez weekend placut.
Simonette, ma gandesc mereu la tine, esti bine? Mai spune-ne despre tine si sper din tot sufletul sa fie de bine.
Va pup pe toate si sa stiti ca mi-e dor de voi. Dupa ce se mai pune Swa pe picioare si va putea sa plece singur la servici o sa organizez iar o intelnire la mine acasa dupa ce vom discuta intre noi cand e bine pt fiecare. Numai asa putem sa ne vedem in nr cat mai mare.
Pupici apasati.
Mihaela1171 spune:
Buna dimi pralinutze
Am tot scris de vreo 3 ori si....s-a pierdut..., asa ca o i-au de la capat:
In primul rand mii de scuze praliniutelor care s-au intalnit in BRU marti, si care au mutat intalnirea special pentru mine marti la pranz, dar nu am putut ajunge pe motiv de pierdut legatura in Viena, primul zbor avand intarziere; imi pare tare tare rau, mi-ar fi facut mare placere sa va vad si sa taifasuim....dar mai avem timp; virtual sa nu fiti suparate pe mine;
Bepii kara pe 23 ocombrie ramane stabilit, gata, mergem, am un cfef de dans.....inca din concediu...dar soata s-a facut ca nu aude ;
Bon, mai departe, Antoanela mercic de info cu Lady movies, imi este si frica sa mai propun.......dar fie ce-o fi, daca bate gandul pe cineva, let me know ;
Oana suna interesant si propunerea ta, eu as marge cu Moni, ma uit sa vad daca mai sunt ceva bilete in WE-uri;
Ninutzuk iarta-ma dar nu am auzit tel ieri, eram la shopping in Antwerpen, cu sotul meu care ......casca de zor........dar a mers dragul de el...;abia astept sa ne vedem sa imi povestesti cum este cu mutarea, Ardeiash m-a ingriijorat si pe mine, dar dupa raspunsul tau m-am mai linistit ;
Bepii multumim de urari, si de invitatia la tine, esti o scumpa, si stii ca mereu ne-am simtit bine la tine...
Miricutz asa este, am cam lipsit la zumba, pe motiv de zburataciri prin alte tari, dar .....Mihaela revine... ; asa ca ma voi duce astazi astfel: 11-12 zumba, 12.30-14.30 bazin, jacuzzi si sauna in Leuven (Anutzuk mercic de pont, noi suntem in fiecare dumi acolo...) iar de la 15-16.30 la patinoar ....tot in Leuven - s-a deschis sezonul. hi hi....sa vad daca mai pot lucra dupa aceea....caci deocamdata nu am inspiratie...si nici chef......
In rest, pup toate pralinele, si subscriu si eu la ceea ce spunea Bepii - imi este dor de voi toate, si sper sa incepem sa ne vedem mai des.
Duminica placuta tuturor
simonette spune:
Hallo!!!!
Eu cred ca nu mai intru sa va citesc...prea imi vine sa-mi bag unghia-n gat cand vad ca va intalniti,vedeti,simtiti bine, distrati Tare as mai vrea si eu
Am intrat special sa spun Lamulti ani celor care au avut de sarbatorit propria zi de nastere, a copilului sau sotului!!! Va trimit toate gandurile mele bune si va doresc ca toate planurile sa se realizeze!!!
Si am mai intrat special ca sa va spun ca l-am iertat pe Laur.....
Si-a manifestat regretul si cica sunt nebuna, ca daca era cu cutitul in mana cand a venit spre mine nu inseamna ca m-a amenintat pe mine cu cutitul Adevarul e ca isi taia omu cascaval dar naaa, in fine! A ras cand i-am zis de furculitza infipta in picior.......nu-i venea sa creada dar i-am aratat poza cu toti cei 4 dinti ai furculitei A recunoscut ca nu merit asa ceva si ca ii pare rau si a promis ca nu mai face....n-a uitat sa spuna ca totusi si eu sunt tare-n gura si ca era fff obosit si nervos
Asta e.....;;suntem bine si sper sa ramana asa de dragul nostru fiindca prostutul e un tata bun si iubeste copiii ca pe okii din cap. Cat despre mine, stiu sigur ca ma iubeste dar asa e firea lui, mai salbatic si mai iute...... Si mai stiu ca daca m-as desparti de el l-as distruge......n-as vrea!
Gata....! Va multumesc din suflat ptr suport si ptr toate gandurile voastre bune!!! Va iubesc si poate vin si eu la Miha acasa pe 28 nov!!!! Daca ma primeste cu omul ca altfel n-am cum....Ce zici Mihaela??? Dimineatza i-am zis de party-ul de la voi si a zis da! Stiu ca acum pot sa-i cer orice ca nu ma refuza, nu i-a placut sa stea 2 saptamani fara sa ne vedem aproape Ma gandesc Doamne Fereste sa nu ma apuce travaliul atunci Trebuie sa fie cu mine dar bineinteles daca vin si baieti.....;
Gata, va las ca sunt la servici si sunt chiauna ca am dormit cu Iannis care e bolnavior si m-a borfait toata noaptea ca vroia sa il tin numai in brate si vai de capul meu cum a stat burtoiul numai pe partea dreapta si eu amortita toata...;cred ca am cam aberat cu mesajul asta da il trimit asa
Va pe toate!!!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
Nora spune:
Bravo, Simonette, bravo! Ma bucur mult!
Miha, eu numai in Wonderwoman movie am mai auzit asa ceva: zumba, bazin, jacuzzi, sauna, patinoar si lucrat dupa aceea pentru serviciu!!! Bravos!
Eu orice numai wonderwoman nu...sunt bolnava coapta, am gatul in pioneze, dureri de urechi, dureri musculare, febra... tot pachetul...am fost vineri (cu Victor care-i si el bolnav) la doctor si mi-a dat concdiu medical pana miercuri. Colac peste pupaza, am si tensiunea mare (iar eu o am de obicei mai mica decat media), de m-a intrebat doctorul daca trec printr-o perioada stresanta...hehe...
In rest, am cam pierdut sirul povestilor voastre: Ninuska, te muti? Carmencita a plecat de tot, de tot?
Si da, as vrea la Sound of Music, dar unde e si-n ce limba? Ca de-i flamanda...mai complicat un pic...