FIV in Ungaria 66

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tabitha

Am o intrebare la voi: mi-a zis sa fac 3 merional dizolvate intr-o fiola de apa (asa s-a pronuntat medicul). Asta inseamna ca folosesc 3 fiole de substanta din aceea alba si 1 fiola de lichid? (sa nu radeti de mine ca sunt nestiutoare)

Va multumesc pt. sugestii

Va pup dulce si revin dupa ce citesc tot.

Tabitha

Si maine e o zi

Da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

heloo fetele

tabita...tinem pumnii...sa fie cu ochisori

gagici....mai am si eu nevoie de o parere: ce inseamna "complete bleed count" si "liver function tests"???...adica nu cum se traduce....care sunt analizele ce intra in componenta lor???

Eu am facut asa:
complete blood count = hemoleucograma completa - asa se numeste setul de ananlize, pe rezultat sunt trecute multe valori (hematii, leucocite, eozofile etc + VSH) + coalgulare
liver function tests = tot ce tine de rinichi - cred ca e tot asa, un set - la mine in fisa de analize sunt grupate sub "chimie clinica" (acid uric, creatinina, uree serica etc) + examen urina.
Noua ne-a mai cerut si Ionograma (sodiu, potasiu).
Zapp, ai reusit sa gasesti? Sper sa fie mai multe cunoscatoare, ca io habar n-am care sunt mai ieftine... cred ca mai degraba le stiu pe cele din Budapesta, la cat am tot studiat ofertele

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

felicia....rinichi???...nu cumva ai vrut sa zici ficat???
multumesc mult...asa ma gandeam si eu....da' am mai vrut o parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Rinichi, ficat, tot acolo
Da, ficat am vrut sa zic... dar le-am incurcat ca le-am facut si pe alea de rinichi

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multu mult feli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Am reusit sa citesc din urma si revin, asa cum v-am promis.

Alrak, Denisa: imi pare rau... cuvintele nu pot spune cat. Va doresc sa va reveniti cat mai repede si sa gasiti calea spre a va realiza dorinta.

Samira:

Beatrix, Goggy: multumesc pentru opinie. Anul trecut, cand aveam de facut 2 merional, combinam pudra din 2 sticlute cu lichidul din celelalte 2 sticlute aflate in cutii. Din aceasta cauza am ramas putin uimita astazi cand mi-a zis dr. sa folosesc la 3 merional 1 sticla de lichid (sau apa, cum i-a zis el in engleza).

Pot sa va mai stresez cu o intrebare? La primele 2 FIV-uri am inceput stimularea cu Gonal in ziua 2. De data asta voi incepe in ziua 3. Nu este prea tarziu???

Mirela: pe 8 oct. voi fi si eu pe la Szeged. Bafta multa.

Violeta: probabil ca azi ne-am vazut pe holuri, fara sa stim una de alta.

Retam: fii optimista

O rog pe tamaryllis sa modifice prima pagina la mine: al treilea FIV il fac SIGUR in oct. 2009 (doar m-am injectat azi o data). In plus stiu SIGUR ca de data asta vom reusi. De n-ar fi modestia, as cere sa fiu deja trecuta pe lista de burtici

Somn dulce tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Tannoo...saluti!!!
Mai postez, dar mai rar...daca ai ceva intrebari, imi poti lasa PM si raspund indata ce intru pe forum...

Acum, problema noastra nu a fost oligo-asteno-terato...a fost doar ASTENO 1%.
Dr Zadori i-a dat sotzului meu tratament cu un complex natural numit FERULANT si cu GINSENG. Intr-adevar, s-a dublat si numarul si motilitatea in 10 zile...dar motilitatea ajungand la 1,8 a fost tot insuficient pt altceva in afara de FIV+ICSI!

Oricum, in final am avut 6 ovocite, 4 fecundate si 2 morule pe care le-am trasferat in ziua a 4-a si din care s-a "prins" noastra!

Iti doresc mult succes!!!
Va imbratisez pe toate si va tin pumnii!!!!!

cu Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Tabitha, eu tot in ziua trei am inceput stimularea. Nu cred ca e tarziu. Doar o vorba sa imi spui si te trec la burtici!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Tabitha si eu am inceput stimularea in ziua a 3 si am avut un beta frumos dar la mine organismul la perceput ca un corp strain si la respins .Motivul ptr.care am inceput stimularea mai tarziu a fost legat de CM, avandu-l mai abundent si mai lung(5-6 zile)sa decis sa se inceapa mai tarziu. Acum la tine nustiu cum este, dar stai linistita nu este nicio problema.
Succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

tamaryllis: Nu-ti fa probleme, eu voi ingrosa randurile burticilor cat de curand posibil si o sa va trag dupa mine. Am zis, am zis

Denisa: si la mine CM este lung, chiar daca nu foarte abundent decat in primele 2 zile.

Ma duc sa ma intep, ne auzim mai tarziu. O zi super tuturor

Mergi la inceput