alaptatul e compatibil cu electrostimularea?
Raspunsuri - Pagina 2
Ilinca_M. spune:
Tot ce stiu e ca tunelul ala cu infrarosii e the best dintre toate.
Te referi la diferentza de procedura sau de efecte? Efectele-s mai rapide si mai intense la tunel, eu stiu ca ala e combinat si cu electro.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita aveti idee care e diferenta intre - impachetari cu termosudatie in termocuverta si - mpachetari cu crema fango in tunelul cu infrarosii |
Termocuvertura - http://www.idealcontour.ro/assets/images/patura-termica_-_termocuverta.jpg
Iar pt celalalt, o sa fii data cu o crema si bagata intr-o din asta: http://s2.zoot.ro/ca/77/76938/product250845_big.jpg
Ilinca_M., ai avut niste rezultate fantastice, daca e asa cum spui. Eu am facut 30-40 sedinte de electro cu 24 electrozi, la intensitati maxime si cam jumatate in tunelul cu infrarosii, la 75 grade
Ilinca_M. spune:
Aaa, pai eu nu patura de-aia am facut, ci era o capsula in care te baga dupa ce erai unsa cu ceva cam nasol mirositor:)) si impachetata-n folii. Iar tunelul ala nu era propriu zis un tunel, arata cu totul altfel, o suprafata de sticla unde dupa ce erai urcata iti lega si electrozi si apoi tot trecea deasupra ta o...chestie inainte si inapoi.Stiu ca am vazut "tunelul" asta prezentat intr-o revista "de fitze" ca fiind marea noutate in domeniu iar la salonul unde merg eu era deja de vreo cateva luni.
Sunt multe chestii de-astea si precis unele-s porcarii, escrocherii sau nu stiu cei de la salon sa le foloseasca; unde ma duc eu tipa (care-mi e prietena si ma face gratis de cativa ani, Dumnezeu sa-i dea sanatate, ca am vazut cum celelalte lasa zilnic cel putin 200 de lei pentru cat imi face mie) se pricepe, s-a lansat in domeniu de cel putin 8 ani si mereu a schimbat aparatura cu "ultimele racnete", participa la seminarii etc. Of, abia astept sa ma duc iar!![]()
5luni
Ilinca_M. spune:
Am gasit tunelul de care am facut eu, sa vad daca merge linkul la imagine:
http://www.directorfirme.ro/poze/produse/mare/Tunel_Electromagnetic_ELS18_1213264817.JPG
5luni
rall spune:
A, da, se numeste ELS. Acolo chiar e slaba electrostimularea (maximul de la el e cam o treime din cat poate un aparat de electro traditional) insa are intr-adevar infrarosiile alea ![]()
In primele 2-3 sedinte am transpirat muult la el, dar dupa aceea nimic, nici un strop
Oricum, pot sa spun ca de la asta am simtit un efect - nu am mai avut dureri de ovare / cistita ![]()
Ilinca_M. spune:
Poate ti le punea tipa de la salon pe minimum?...Noua ne tot marea intensitatea electrostimularii si ne lasa la fiecare in functie de cat suportam, dar stiu ca avea si intensitate mare, la care era prea dureros de suportat, cred ca doar vreo 2 tipe mergeau pe maximum si nu in toate zonele (puteai avea o intensitate la picioare, alta la fund, la burta...). Bine, eu cred ca n-am facut mai mult de 5-6 sedinte la asta, dar si capsulele aveau efect, dupa cateva sedinte imi fluturau pantalonii pe mine. Ce vremuri!!![]()
5luni
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Poate ti le punea tipa de la salon pe minimum? |
Nu, am precizat ca stateam la maxim
Singura data cand nu puteam sta la maxim pe toti electrozii era cand faceam presoterapie pt. drenaj, atunci unii erau de ex.chiar pe incheietura mainii sau pe spatele gleznei. Acolo e aiurea sa stai la maxim, pielea e subtire si nu prea e carne / grasime deloc, se simte ciudat pe os.Oricum, esti o super-hiper-norocoasa, nu am auzit niciodata de rezultate asa de bune si nimeni din salonul unde mi-am facut veacul cateva luni nu le-a avut (adica sa fluture pantalonii dupa cateva sedinte)
Ilinca_M. spune:
Rall, nu-s eu ceva soi iesit din comun, la salonul unde mergeam eu toate aveau rezultate (si nu-i ca sa fac reclama, ca si daca ma intrebati unde e salonul, nu cred ca veniti pana la Baia Mare sa slabiti:)).
In aproape 8 ani cat am frecventat salonul (mergeam cand aveam chef, ca era langa mine) am vazut cazuri shocante. Unul din ele era o proaspata mamica pe care sarcina o deformase ceva de groaza, n-am mai vazut asa ceva, asa de ciudat ii crescuse fundul, efectiv asa de in exterior de puteai pune halbe de bere pe el, era imeeeens si de o forma asa de iesita din comun ca am zis ca veci nu si-a mai reveni biata femeie (tanara, la vreo 25 ani). Avea niste coapse imense pline de celulita, ce mai, ne era si jena sa ne uitam catre ea sa nu vada groaza din privirile noastre. Ei, in cateva luni era de nerecunoscut, ne uitam cu gura cascata la ea. Dar cel mai impresionant caz a fost al unei doamne la vreo 45-48 de ani care slabise intr-un interval scurt de timp peste 40 de kile. Orice pui de shar-pei s-ar fi simtit umilit pe langa ea, o asemenea cadere de piei n-am vazut in viata mea, era slaba si cu niste piei cretze si lungi peste tot: burta, brate, efectiv si pielea de la glezne ii atarna, daca va puteti inchipui asa ceva. In cateva luni a inceput sa arate si tipa asta uman (ei ii punea doar program de ridicare, nu si de slabire), nu era "reparata" 100% dar se putea dezbraca pe orice plaja fara sa atraga priviri shocate. Din pacate tipa respectiva a trebuit sa plece din tzara si nu a mai venit, desi am fi vrut toate sa vedem pana unde o pot imbunatati aparatele (i se spusese ca unica solutie e operatia estetica, dar a vrut sa incerce orice inainte de asta).
Cele mai rapide rezultate e aveau bine-nteles persoanele sub 25 de ani. Venise o adolescenta de 16 ani grasa tare de tot, saraca, eu credeam ca are vreo 22 de ani din cauza grasimii. Intr-un an era o silfida care batea toate cluburile cu succes, arata superb si nici nu prea reusea sa se abtina de la mancare.
Nu stiu ce m-a apucat sa povestesc toate astea pe aici, pur si simplu mi-a facut placere sa-mi amintesc
. Oricum eu ii sunt si-i voi fi vesnic recunoscatoare acestei prietene
. Intr-o vreme mergeam saptamanal cu pantalonii la stramtat la o croitoreasa. Cel mai tare a fost cand am vrut sa-mi fac niste pantaloni, mi-a luat masurile si m-am dus dupa ei dupa 2 saptamani (timp in care fusesem zilnic la salon, pana si duminica dimineatza
) Nu va zic cate scuze si-a cerut croitoreasa cand a vazut ca-mi pica pantalonii din talie, ca mi-a luat masurile gresit, era uluita ca nu mai gresise in halul asta la masuratori vreodata, era tare jenata si eu nici nu stiam ce sa-i zic, ca nu m-ar fi crezut ca bine mi le-a luat dar m-am subtiat eu![]()
5luni