Am doi baietei gemeni de 2 ani si 4 luni (Mihai si Gabriel) si as vrea sa intreb alte mamici de gemeni la ce varsta au inceput sa spuna cuvinte clar.
Ai mei spun acum cateva cuvinte simple (mama+tata+papa+apa etc) in schimb ganguresc foarte mult intre ei.
Le doresc multa sanatate mamicilor de gemenasi si le multumesc anticipat
ai mei copii au 2 ani si 8 luni, pana pe la 2 anisori nici ai mei nu spuneu multe spre disperarea mea, insa o data cu intrarea in colectivitate si-au dat drumul la vorba, acuma turuie vrute si nevrute, mai pe limba lor, ca-s cepeliti rau, insa in majoritatea cazurilor se intelege ce spun![]()
ei zic sa ai rabdare ca vor vorbi cand vor fi ei pregatiti, sa vezi ce multe or sa zica pana la 3 anisori![]()
Ai mei au 2 ani si 6 luni si suntem cam in aceiasi situatie... cateva cuvinte simple (mama, tata, apa, ou, nu vreau, nu pot, da-te) si restul intre ei, pe limba lor.
Dar inca am rabdare ![]()
CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2 ![]()
Multumesc mult pentru raspunsuri, si noi suntem nerabdatori sa ne intelegem mai bine cu ei...Elyanne vad ca avem copii de varste apropiate, la noi fetita e nascuta in 2003 si gemenii in mai 2007![]()
Andreea eu sunt mamica de viitori gemeni, dar am o fetita de 3 ani, care nici acum nu vb corect si poceste cuvintele. Cred ca e prea devreme sa iti faci griji.
Sabina 10+, mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Ioana , sa+ti traiasca fetita si sarcina usoara...Vom fi in situatii asemanatoare, si eu am fetita si doi gemeni...
Multumesc mult pentru incurajari, vad ca acum au inceput sa repete dupa mine BAU.