Ati auzit de cura pe baza de ulei de seminte de in si quark (un fel de branza de vaci nemteasca) sau iaurt a Dr. Johanna Budwig (laureata de 7 ori, Premiul Nobel)?
A incercat cineva, ati auzit despre vindecari (pe Internet sunt multe povesti datatoare de sperante)?
Si nu in ultimul rand unde gasesc ulei de seminte de in presat la rece in Bucuresti (LICHID, nu capsule)?
Take joy! (poze)
SC PARAPHARM SRL BRAD TELEFON 0264-420923 produce ulei de in presat la rece, sub denumirea de Omega 3 Ulei de in comestibil, flacon de 100 ml, care se gaseste in farmacii sau magazine naturiste.
Dar poate ne spui reteta completa, cum se ia cat , cu branza cum facem?
Speranta iti multumesc mult!!!
Important este ca uleiul sa fie pastrat la frigider sau congelator (la plafar sau magazine), altfel si sanatos sa fii si te imbolnavesti. Dar ma voi interesa de depozitare.
Uite un site in engleza cu detalii despre amestec, marturii de vindecare si cine a fost J. Budwig (nu gasesc ceva tradus deja in romana):
http://home.online.no/~dusan/diseases/cancer/cancer_dr_budwig.html
Dar daca chiar ai nevoie explic mai multe peste cateva zile (am inteles ca daca folosesti iaurt trebuie sa pui de 3 ori mai mult decat branza de vaci pt. ca este mai sarac in proteina, ca nu se amesteca si cu miere sau seminte de in (faina), nici fructe. Ea folosea si niste uleiuri cu care se masau pe brate bolnavii, varza murata facuta in casa cu ananas sau cam asa ceva....
Abia am citit despre cura si sunt tot felul de variante, asa ca sunt un pic zapacita. M-a atras pt. ca pare simpla, naturala si sunt multe marturii de prelungire a vietii la bolnavii de cancer.
Mie asistenta mi-a recomandat-o pt. fetita pt. protectia ficatului (a luat multe antibiotice) si asa am descoperit si restul beneficiilor. As vrea ca mama sa incerce, dar mi-e teama ca nu tin la magazin uleiul la rece si mai rau ii face.
Take joy! (poze)