Bobocei de sept-oct.2008 IN SARBATOARE !!! (190)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna dimineatza!!!

Am avut ieri o petrecree SUPER!!!!!!!! Imi era tare frica de vreme si m-am rugat mult sa nu ploua. iata ca Dumnezeu m-a ascultat! A fost minunat!!!! Din pacate pentru Daria si pentru noi, am fost atat de zapaciti incat nu ne-am uitat daca aparatul foto are bateria incarcata si, ca de obicei cand e un eveniment important nu ai baterie decat pentru 2POZE!!! Astfel ca din momentul taierii motului nu am decat 2 poze chiar cand ii rupe nasa turta, ATAT!! Momentul tortului l-am mai amanat 15 minute ca sa incarc macar putin bateria la aparatul foto, si de la tort mai am cateva poze, in rest NIMIC!! De asta imi pare cel mai rau!!! In rest a fost MINUNAT!! De obicei toti prietenii veneau cu aparate foto, ieri NIMENI!! Asta este...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Cu intarziere, dar cu muuuult muuult drag

LA MUUUULTI AAAAANI!!!!! pentru dragii nostri HUNI

ROBERT GABRIEL

EDUARD MIHAI

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nocom ma bucur ca v-ati simtit bine...cu aparatul cam la fel am patit si noi,asa ca poze am doar de dinainte de petrecere

Bitza eu am incercat vreo 3 luni ,apoi l-am pus la WC,a fost super incantat si de atunci numa acolo a vrut.

Joy eu nu-i dau cereale deloc Alexiei,mi se pare ca e destul de grasutza si fara.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

David sa vresti amri si frumos si sa se bucure parintii tai de tine!! Petrcere frumoasa

Angelynna sarumana de retete, osa sa le prestez si eu!
Joy eu am introdus masa de cereale dimineata (alternez cu paine cu branza) acum 2 saptamani,pentru ca de atunci a inceptu sa manance in disperare Pana acum ii mai punema cel mult o lingurita in iaurt sa il mai ingros

Nocom am patit-o si eu de vreo 2 ori cu aparatul foto, exact in momentele cheie Imi pare rau, insa important e ca v-ati simtit bine!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PRINTESE DRAGI SI FRUMOASE!!!!

EVA MARIA de andreutac

ALESSANDRA de danucu

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Si de data asta la timp

LA MULTI ANI SORICELULE!!!!!

BABYTZA SA ITI TRAIASCA BAIATUL, SA FIE SANATOS, CUMINTE SI NOROCOS!!!

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom imi pare rau de aparat ...ma bucur in schimb ca a fost frumos la petrecere

Andy.p ici multi

Astazi avem in meniu varza de bruxelles la abur cu sos alb....sper sa pape, daca nu prestam sarmale cu (,) carne de curcan

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Nausica cum sunt la gust fulgii de ovaz?

Daca-l intrebi pe barbatu-miu, o sa-ti spuna ca au acelasi gust ca si ambalajul. Mie mi se par ok, ii maninc cu lapte si cu miere, gem sau sirop de artar. Dar vezi ca nu-s deloc crocanti, iese un porridge. Iar gustul, de fapt, il iau de la ce mai pui in ei.
Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
Laaaa muuuulti ani!!!
Roxana sa-ti traiasca soricelul, sa fie sanatos si sa continue progresele in acelasi ritm ca si pana acum pe toate planurile!!!

Si sa nu-i uitam si pe ceilalti sarbatoriti:
La multe lunite Erica Elena de fce

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Cu intarziere pentru hunii cei dragi si simpatici:

La multi ani Eduard Mihai si Robert Gabriel, sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si frumosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!!!
Am vazut si eu toate pozele de la mare si m-am minunat ce-au crescut de mult, tocmai m-am uitat la greutatea lor de la nastere ca sa compar putin. Le merge bine si se vede pe ei.

EVA MARIA de andreutac

ALESSANDRA de danucu

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput