Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

N-am mai intrat de mult si vad ca dadurati gata 2 capitole!

Vreau sa o felicit pe alessico pentru cea de-a doua liniuta!!! Asa mi-a iesit si mie la bb2, mi-am facut 2 teste, 2 liniute paale...nu conteaza, bb e unde trebuie!! Felicitari!

Eu inca nu am scapat de greturi, mananc dulciuri multe din cauza asta, nu prea pot fructe si nu-mi place apa... abia astept sa scap, sper sa nu mai dureze mult.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 11 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Jeni_h felicitari pentru ! Sa-i dea Dumnezeu Tamarei-Maria tot binele din lume!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Multumesc frumos pentru urari
Tot binele si sanatate multa si voua

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Jeni felicitari pt fetita!

gandindu-ma la Liban, mi-a trecut prin creieri o pofta de orez din ala bun cu o lipie cu branza si carne la gratar.... auleoooo! de unde imi iau eu lipie libaneza cu orez?

Bebe in 17 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Jeni:FELICITARI!Sa dea Dumnezeu sanatate si nastere la termen!

Maria 15+
Mami de Sammy

Maria, iti multumesc din suflet
Sarcina usoara in continuare si sa dea Dumnezeu s afie bine la toata lumea !

17+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Jeni felicitari pt fetita!

gandindu-ma la Liban, mi-a trecut prin creieri o pofta de orez din ala bun cu o lipie cu branza si carne la gratar.... auleoooo! de unde imi iau eu lipie libaneza cu orez?

Bebe in 17 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Multumesc frumos pt urari ,

lipie cumperi de la supermarket (asa facem si noi ). Si, daca vrei si ai chef de stat la aragaz, te invat eu cum sa faci orez - in stilul lor. Doar ca trebuie sa mergi la un magazin cu specific arabesc si sa cumperi un condiment care se numeste "7 condimente" - asta face tot.
Pupici

17+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Felicitari fetelor care au aflat "secretul din burtica".
Aleessico ai vazut ca te-ai grabit cu testul?Daca ai facut SureCheck(parca SureCheck este testul) asa mi-a iesit si mie in ziua 10 de la embriotransfer si a doua zi s-a accentuat a doua liniuta.Este posibil sa fi ovulat mai tarziu si evident implantarea s-a facut mai tarziu drept pt care testul de sange nu a aratat prezenta hormonului de sarcina.Felicitari sincere!
Despre mine , nimic.Am stari de slabiciune, ameteli, nervisori,etc.Am vazut ca discutati aprins despre dormitul cu / fara copil.Eu sunt pentru ca bebe sa doarma in patutul lui.Sa vedem daca o sa si reusesc.la fel eu sunt pentru infasatul bebelusului cel putin noaptea sau cand alaptez(Doamne ajuta sa alaptez).La fel sunt contra mancarurilor de la borcanase(de-aia imi iau concediu 2 ani ca sa pot avea grija de bebe asa cum trebuie).Nu inseamna ca cine nu face asa, face ceva gresit.
Cat despre cumparaturi deja am ochit niste salopetzici frumshele catifelate si am ochit si un carucior de la Chipolino (Pooky este modelul).Am tinut minte de sfaturile gasite pe aici si asta intruneste toate conditiile.Burtica mea creste si, viermisorul din burtica da din ce in ce mai mult din trupusor.Asa asociez miscarile lui:cu ale unui viermisor.Aseara mi s-a parut ca in partea stanga de tot simt asa ca niste lovituri usoare.Cred ca facea genoflexiuni.
Va pup pe toate fara exceptie!

17+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Elle multumesc din suflet!! da sure check este testul

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Daca a iesit pal a doua liniuta e clar.SureCheck nu se pozitiveaza aiurea ca Barza.Hai du-te si sarbatooreste cu sotiorul.Te asteapta o perioada (grea) frumoasa.Vei vedea tu....ceva unic in viata!

17+George-Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ce inseamna perioada grea? la ce te referi?

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

O sa vezi tu!!! .Dileme, probleme, dureri, intepaturi, pofte, greturi,ganduri, probleme cu alegerea culorii patutului, probleme cu alegerea numelui, certuri cu matusile (in legatura cu ce e bine si ce nu),ti se pare ca misca (si babele spun ca nu se poate ca la 4 luni juma misca), vizionari super tari la eco si dupa sedinte explicative in care arati mamelor, tatilor, matusilor ....uite asta e manuta, asta e capul, asta e puta....Deci....Eu din prima zi dupa testul de urina tin un jurnal in care am scris tot ce mi s-a intamplat zi de zi: dureri, intepaturi, sangerari(Doamne fereste!), eco, emotii, lipsa greturi, prezenta greturi, varsaturi, mirosuri antipatice, ciudatenii cu care nu te-ai confruntat pana acum, senzatii pe care nu le-ai trait, mancaruri pe care le adorai inainte si pe care le urasti in sarcina.....Mai vrei?Mai am ...Dar per total ...e o perioada unica...cel putin de cand inceteaza greturile si incep miscarile lui bebe si mai ales intrevederile de la eco ....Hai ca m-am lungit!Pup!

17+George-Theodor

Mergi la inceput