Blat de pizza fara drojdie
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Poti folosi varianta sarata a aluatului fals dospit al lui dr Oetcher Foarte bun si foarte usor de facut! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2 De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Yo daca apas pe linkul asta imi arata altceva nu cea ce ma astept eu,adica ingrediente chestii trestii!
Dana
mariussimiuc spune:
Scuze...n-am mai verificat sa vad daca mergelink-ul. Am folosit optiune de "link direct catre raspuns",nu stiu de ce apare bazaconia asta.
Deci...aluat fals dospit al lui dr Oetcher.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
asa este, sotul tau are dreptate ... aici ai sa gasesti drojdie la toate magazinele fermento biologico se numeste
cea uscata este fermento biologico seco(pe care o gasesti la raionul cu praf de budinci/esente/praf de copt/frisca/si alte produse pentru facut prajituri)
iar cea proaspata este fermento biologico fresco pe care o gasesti la frigiderele de langa raioanele de panificatie...si este fie sub forma unui cub mare(pentru o cantitate mai mare de faina) sau cubulete mici doar pentru 500 gr faina
si inca un pont
pizza hut are rodizio in fiecare marti (platesti o taxa si mananci cata pizza poti duce) cu 20 de reais(apoximativ 12 dol)
iar pizza pedacinho este si ea de luat in seama cu preturi mult mai mici decat ph-ul dar la fel de buna si sortimente variate
dar sa nu ocoliti nici churasqueriile
unde mai precis in Brazil veniti?
noi suntem in Brasilia...poate cine stie...
numai bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet asa este, sotul tau are dreptate ... aici ai sa gasesti drojdie la toate magazinele fermento biologico se numeste cea uscata este fermento biologico seco(pe care o gasesti la raionul cu praf de budinci/esente/praf de copt/frisca/si alte produse pentru facut prajituri) iar cea proaspata este fermento biologico fresco pe care o gasesti la frigiderele de langa raioanele de panificatie...si este fie sub forma unui cub mare(pentru o cantitate mai mare de faina) sau cubulete mici doar pentru 500 gr faina si inca un pont pizza hut are rodizio in fiecare marti (platesti o taxa si mananci cata pizza poti duce) cu 20 de reais(apoximativ 12 dol) iar pizza pedacinho este si ea de luat in seama cu preturi mult mai mici decat ph-ul dar la fel de buna si sortimente variate dar sa nu ocoliti nici churasqueriile unde mai precis in Brazil veniti? noi suntem in Brasilia...poate cine stie... numai bine monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
Monica, vom locui in Campinas, SP, as fi vrut eu in Bahiaaaa
si uite asa s-a ivit ocazia sa-ti spun cat am salivat admirand ce-ti iese din manute
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
april spune:
Monica ai o minunatie de bunatati culinare. Te felicit sincer. Ai cumva si un blog pe care le-ai posta sau doar in picasa?
monica-elizabet spune:
aaa...deci o sa fii departe de noi...dar cine stie...se intalneste munte cu munte...
multumesc fetelor
nu am blog, insa sub poze daca aveti nevoie de retete le gasiti acolo
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet aaa...deci o sa fii departe de noi...dar cine stie...se intalneste munte cu munte... multumesc fetelor nu am blog, insa sub poze daca aveti nevoie de retete le gasiti acolo monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
daaaa.... si pe mine m-ai dat pe spate cu pozele de la semnatura, Doamne fere' sa intri flamand pe DC, te trece ameteala pe scaun.
In alta ordine de idei, vazusem la semnatura ta zilele trecute pizza, si gata, mi s-au aprins beculetele, insa ce mi-a iesitmie, numai pizza nu se numea.
Nu mai zic de salata de vinete, cat de frumos ti-a putut iesi
Stai ca eu vreau sa vizitez Brazilia, am vazut niste poze la cineva si mi-a placut, strazile largi, copaci, verdeata, frumos, nu-s de ce dar mi-am amintit de Iasi
Asadar, daca in viitor timpul iti va permite si ai placerea poate ne vedem la o cafea...sar cu un pm cand o fi momentul
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
monica-elizabet spune:
ioi...iti dai seama ca abia astept
multumesc
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
danasonia spune:
eu fac pizza cu aluat fraged,sa o pot manca si rece:un pachet de unt,1 lingura otet,3 languri apa calduta si faina cat cuprinde sa nu se mai lipeasca de mana aluatul.Nu e obligatoriu sa o las sa se odihneasca,o intind imediat in tava,ung cu kech-up,pun kaiser,ciuperci,ardei gras,rad cascaval(mozzarella) si la cuptor pana se rumeneste.