Burtici fericite de septembrie-octombrie (209)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana tu cum mai esti cu studiul cu pompele de san? Eu azi sunt pusa pe nuk... in alta zi spuneam medela, pentru ca se foloseste si in spitale prin aproape toata lumea. Dar accesorii de la nuk gasesc peste tot (si sunt mai ieftine decat cele medela), asa ca poate ca nuk va ramane. Si Moni a fost o scumpa si mi-a raspuns la intrebari si a zis ca e foarte multumita de nuk electrica.

Si, fetelor, asa-i ca nu ati simtit nici una nevoia de aparate din alea de monitorizare? (walkie talkie cum vezi in filme, sa auzi daca s-a trezit si bebe e inchis in alta camera) Sotul tot cauta ce-i mai trebuie la mostenitorul lui si i-am zis ca nu vad rostul la investitia asta... Ca doar daca se trezeste, sigur va face tot posibilul sa il auzim . Spuneti-mi, va rog, daca aveti vreuna asa ceva

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Manga, stai ca mi-am amintit ca am vazut si pozele tale! Esti o frumoasa, asa vopsita si aranjata! Ai o culoare minunata la par! SI nu esti deloc grasa!!!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

. multumesc.

am vazut pozele cu Emma la plimbare ...e o scumpa.

MangaGirl 39+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 2-3 ZILE PANA LA THE BIG DATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

m-am intors....zici ca din razboi....uufff uitasem ce greu e la tara..
am fost la bunici sa culegem strugurii...initial numai asta era planificat dar...da de unde...fa mancare fa curat pana la urma au facut si must..si spala....plus ca am primit un cadou de la un viespe..o intepatura de mi s-a facut mana cat chinaa....sunt si alergica la ei asa ca ...aseara cand am ajuns acasa radiam de bucurie cand am vazut patutul meu scump si drag...si azi am dormit pana la 6 jumatate..
pentru fetele care au nascut
si mult curaj pentru cele care urmeaza...(hop si eu nu cred ca mai sta bebel pana in 21 oct...e prea agitat)...
o sa incerc sa recuperez ce ati mai postat...v-am dulceeeee

35+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

mda..am uitat de semnatura....nu e 35 sapt e 36 si 4 zile..dar o schimb acusica...

35+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Dana tu cum mai esti cu studiul cu pompele de san? Eu azi sunt pusa pe nuk... in alta zi spuneam medela, pentru ca se foloseste si in spitale prin aproape toata lumea. Dar accesorii de la nuk gasesc peste tot (si sunt mai ieftine decat cele medela), asa ca poate ca nuk va ramane. Si Moni a fost o scumpa si mi-a raspuns la intrebari si a zis ca e foarte multumita de nuk electrica.

Si, fetelor, asa-i ca nu ati simtit nici una nevoia de aparate din alea de monitorizare? (walkie talkie cum vezi in filme, sa auzi daca s-a trezit si bebe e inchis in alta camera) Sotul tot cauta ce-i mai trebuie la mostenitorul lui si i-am zis ca nu vad rostul la investitia asta... Ca doar daca se trezeste, sigur va face tot posibilul sa il auzim . Spuneti-mi, va rog, daca aveti vreuna asa ceva

drept sa-ti spun este printre primele lucruri pe care l-am primit si pe care l-am vrut. Toate amicele mele de aici il au si il folosesc si acum cand copii au 2-3 ani si toate sunt multumite. Ca auzi si cand se foieste si cand scanceste...eu de exemplu stau in apartament cu etaj...dormitorul e la demisol...nu aud jos daca bb se trezeste ca e casa de asa natura. plus ca ma gandesc si cand plec pe undeva si-l las sa doarma intr-o camera. monitorul e oricand bine venit. Si nu trebuie sa fie unul extrem de scump ca sa isi faca treaba. E mai mult pt siguranta ta, sa nu stai cu urechea ciulita mereu pe langa usa.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Manga, stai ca mi-am amintit ca am vazut si pozele tale! Esti o frumoasa, asa vopsita si aranjata! Ai o culoare minunata la par! SI nu esti deloc grasa!!!!!!!

POZE

. multumesc.

am vazut pozele cu Emma la plimbare ...e o scumpa.

varsta bebe

poze

Ohooo, multumesc ca mi-ai atras atentia! Eu nu vazusem linkul!

Cristina sunteti o familie asa frumoasa! Si cum sta printesa la san ! E superba!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

drept sa-ti spun este printre primele lucruri pe care l-am primit si pe care l-am vrut. Toate amicele mele de aici il au si il folosesc si acum cand copii au 2-3 ani si toate sunt multumite. Ca auzi si cand se foieste si cand scanceste...eu de exemplu stau in apartament cu etaj...dormitorul e la demisol...nu aud jos daca bb se trezeste ca e casa de asa natura. plus ca ma gandesc si cand plec pe undeva si-l las sa doarma intr-o camera. monitorul e oricand bine venit. Si nu trebuie sa fie unul extrem de scump ca sa isi faca treaba. E mai mult pt siguranta ta, sa nu stai cu urechea ciulita mereu pe langa usa.

varsta bebe

poze

Si ce firma e? E numai simplu, stil walkie talkie? Sau are si "complicatii"? Ca am inteles ca sunt si cu camera video la unul si monitor la celalalt, sau mai sunt care monitorizeaza respiratiile lui bebe, sau temperatura... Mi-am amintit ca ai poze cu cadourile si am intrat la tine in album, dar nu reusesc sa-mi dau seama din poze. Acuma ca ai expus asa situatia, mi-am amintit ca acuma stam la casa, poate merg si eu jos, sau chiar afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, eu cred ca aparatul ala de monitorizare e destul de folositor! Acuma, daca bebe doarme cu tine in camera, nu e musai necesar! Eu l-am folosit la Andrei cand faceam baie, in caz ca se trezea sa ies mai repede din cada! Il poti folosi cand iesi de ex in curte si bebe ramane in camera singur! Sau cand ai treaba prin casa si nu vrei sa cari piticul dupa tine mereu. Eu am cumparat unul ieftin, parca de la Primii Pasi, fara multe nebunii pe el.
Si ca mi-am amintit! Aida, sa inteleg cu tu ai inceput deja sa ? Asa de repede????!!! Mie inca nu mi-au trecut lohiile, dar sunt pe terminate si ma batea si pe mine gandul sa reiau activitatile inainte de cele 6 saptamani, dar imi trec tot felul de ganduri prin cap, de genul sa nu se deschida operatia de pe uter! Mie doctorita mi-a zis de mai multe ori sa astept sa treaca cele 6 saptamani! Nu stiu deloc ce sa fac, ca nu mai am rabdare!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Si ca tot am pomenit de
Nu mai tin minte ce anticonceptionale am luat la Andrei! Stiu ca erau unele care mergeau si in pertioada de alaptat, dar nu imi amintesc deloc numele! Plus ca nu am fost multumita deloc de ele, m-au dereglat rau de tot! EU vreau sa imi pun sterilet, dar nu pot asa, imediat! Doctorita mi-a zis sa nu iau anticonceptionale, ca cica daca alaptez exclusiv nu raman insarcinata. Dar eu nu mai vreau sa risc nimic! Prezervativele ies din discutie. Asa ca daca stiti ce pot lua, va rog, spuneti-mi si mie!
Na, ce probleme am si eu, sper sa nu se supere fetele care chiar au probleme reale!

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

varsta bebe

poze

Si ce firma e? E numai simplu, stil walkie talkie? Sau are si "complicatii"? Ca am inteles ca sunt si cu camera video la unul si monitor la celalalt, sau mai sunt care monitorizeaza respiratiile lui bebe, sau temperatura... Mi-am amintit ca ai poze cu cadourile si am intrat la tine in album, dar nu reusesc sa-mi dau seama din poze. Acuma ca ai expus asa situatia, mi-am amintit ca acuma stam la casa, poate merg si eu jos, sau chiar afara!

ralukutza, al meu a fost scumpicel e de la BT (firma de telefonie mobila aici) a fost vreo 70 de lire. dar cele de la tommy sunt iar ok. si nu, nu e cu video streaming...ca daca il aud ca respira e suficient. nu trebuie sa il si vad.... uite o variana mai ieftina si destul de performanta.www.telephonesonline.co.uk/details.asp?prodID=1602&ACID=98&APID=1&utm_source=Froogle&utm_medium=Shopping-Comparison" target="_blank">aici.al meu are si melodii si poate fi si walkie talkie...adik eu sa-i vorbesc...si el sa ma auda :) ne putem juca de-a militarii cu sergiu prin casa. hihihi

sau de la tommy uite

www.mothercare.com/Tomy-Walkabout-Baby-Advance-monitor/dp/B000JFANI0/sr=1-7/qid=1254083226/ref=sr_1_7/277-8584147-1912269?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">altul.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput