Stop vaccinarilor in gradinte/scoli !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Prescolarii se vaccineaza la cabinet dr. de familie

Scolarii in cabinetele medicale din scoli in prezenta medicului scolar si numai dupa ce li se ia temperatura si daca vor parintii pot fi prezenti.

Niciodata copiii nu au fost vaccinati in gradinita.

In clasa I inainte de vaccin am semnat o hartie prin care mi se cerea acordul si o declaratie daca copilul sufera de vreo boala sau este alergic la ceva. Apoi noi parintii am hotarat sa venim si sa asistam la vaccinare. Asta cu asistatul parintelui la vaccin tine pur si simplu de parinte.

Da, mi-am amintit si eu din scoala.
Venea asistenta in clasa, isi punea ustensilele pe catedra apoi ne controla in gat. apoi ne vaccina cu o seringa de sticla care era unica pentru toti copiii numai ca schimba acul acela infiorator de gros la fiecare copil in parte.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Scuze tuturor pentru intarzierea cu care am citit raspunsurile voastre... din motive personale nu am mai intrat pe forum de-o vreme, de aceea nu am revenit cu precizari.

Da, se pare ca m-am inselat intr-o oarecare masura, cel putin in ceea ce priveste gradinita... In ceea ce priveste scolile, ma bucur sa aud ca si in Ro sunt scoli sau localitati in care se actioneaza responsabil. La noi cunosc cateva scoli in care lucrurile nu stau asa, de aceea am si deschis topicul (imi pare rau ca, fiind atat de contrariata in acel moment, nu am verificat mai bine informatia despre gradinite si v-am speriat inutil pe unele dintre voi...).

Oricum, datorita voua m-am lamurit si eu de unele chestiuni.
Din punctul meu de vedere e ok daca moderatorii inchid subiectul. Multumesc si, inca odata, scuze celor care s-au agitat lecturand topicul.

Mergi la inceput