Manifestari astmatice la copii
Raspunsuri - Pagina 24
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA Softurela, felicitari pentru sarcina! |
Multumesc!
Voi ce faceti ? Liviu cum se mai simte ?
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
bisy83 spune:
Buna!
Am si eu o intrebare cred ca destul de banala si poate ma lamuriti si pe mine,sa va explic intai.
Copilul meu a facut pt prima data in 5 ani bronsita asmatiforma, nu am inteles din ce cauza si m am speriat foarte tare.Inainte cu jumatate de an l am dus la un medic orl ptc haria pe nas si mi a spus ca are rinita alergica.Nu stiu la ce medic trebuie sa l duc orl, pneumolog sa aflu despre ce este vorba, are si polipii mereu inflamati si ce analize ar trebui sa i fac.
Multumesc frumos
Delalex spune:
Buna ziua
Rog mult pe mamicile de pui cu probleme respiratorii daca imi pot spune cate ceva despre dr. Craiu Mihai de la IOMC??
Am o fetita de 1 an si 4 luni care este la a patra criza cu tuse si weezing, am fost la un medic dar nu sunt deloc lamurita si vreau neaparat si parerea dr. Craiu. Am sunat ieri la IOMC la urgente si nu l-am gasit, mi-au zis de acolo ca luni.Abia astept sa vina ziua de luni sa revin cu alt tel.la IOMC poate am noroc,desi am auzit ca face programari la cateva zile iar eu vreau neaparat s-o vada acum cat e in criza.
Stiti cumva daca mai consulta si in alta parte?? O clinica ceva?
Sau daca e sa merg luni dimineata la IOMC il gasesc? O sa vrea sa consulte copilul fara trimitere?
Multumesc mult si sanatate la copilasi
are mama doua fete!!!!!!
ary_v spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Multumim de intrebare. Suntem bine cu totii. Diana a avut o stomatita aftoasa imediat dupa revelion si n-a mancat nimic toata saptamana. Din fericire, saptamana trecuta a pus la loc kg-ul pierdut. Voi ce faceti ? Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Buna Softurela!Si noi suntem Ok. Un pic fornaiti ai mei pitici dar nimic ingrijorator. A trecut deja prima jumatate de an de gradinita si sper sa se fi imunizat un pic amandoi si s-o mai rareasca cu racelile.
Multa sanatate!
softurela spune:
citat din mesajul lui Delalex Buna ziua Rog mult pe mamicile de pui cu probleme respiratorii daca imi pot spune cate ceva despre dr. Craiu Mihai de la IOMC?? Am o fetita de 1 an si 4 luni care este la a patra criza cu tuse si weezing, am fost la un medic dar nu sunt deloc lamurita si vreau neaparat si parerea dr. Craiu. Am sunat ieri la IOMC la urgente si nu l-am gasit, mi-au zis de acolo ca luni.Abia astept sa vina ziua de luni sa revin cu alt tel.la IOMC poate am noroc,desi am auzit ca face programari la cateva zile iar eu vreau neaparat s-o vada acum cat e in criza. Stiti cumva daca mai consulta si in alta parte?? O clinica ceva? Sau daca e sa merg luni dimineata la IOMC il gasesc? O sa vrea sa consulte copilul fara trimitere? Multumesc mult si sanatate la copilasi are mama doua fete!!!!!! |
Imi pare rau pentru problemele pe care le aveti, dar din pacate noi nu am fost la dnu-ul Craiu. In schimb o mamica povestea la pagina 6 cum a ajuns la el. User-ul e Claudia_a. Incearca sa o abordezi pe privat, poate vede mesajul tau.
Succes si sanatate!
Daca nu reusiti sa ajungeti la el, incearca si la alt medic. E buna o a doua opinie.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
citat din mesajul lui bisy83 Buna! Am si eu o intrebare cred ca destul de banala si poate ma lamuriti si pe mine,sa va explic intai. Copilul meu a facut pt prima data in 5 ani bronsita asmatiforma, nu am inteles din ce cauza si m am speriat foarte tare.Inainte cu jumatate de an l am dus la un medic orl ptc haria pe nas si mi a spus ca are rinita alergica.Nu stiu la ce medic trebuie sa l duc orl, pneumolog sa aflu despre ce este vorba, are si polipii mereu inflamati si ce analize ar trebui sa i fac. Multumesc frumos |
Nu ne dai prea multe detalii, dar daca a avut manifestari ale rinitei alergice , diagnostic corect pus, e bine sa mergi la un alergolog pentru teste. Pneumologul lasa-l deocamdata. In ceea ce priveste polipii, da, trebuie vazut de un ORL-ist.
Sa ne spui ce ati rezolvat.
Sanatate!
softurela spune:
citat din mesajul lui ary_v Buna Softurela!Si noi suntem Ok. Un pic fornaiti ai mei pitici dar nimic ingrijorator. A trecut deja prima jumatate de an de gradinita si sper sa se fi imunizat un pic amandoi si s-o mai rareasca cu racelile. Multa sanatate! |
WOW pai super. La noi abia acum incept emotiile. Am inceput sa caut gradinite ca sa o dau la toamna. O sa trec peste sfatul medicilor si o voi da la 3 ani si nu 4.
Nu stiu ce va fi dar cu siguranta nu o mai pot tine asa si sa-i ingradesc libertatea. Probabil o voi da la program scurt si la particular. Sper eu, ca fiind mai putini copii se reduc si sansele de contagiune.
La sf lui februarie oprim Flixotide-ul. Iar la sf lui Mai oprim Singulair-ul. Sa vedem cum va fi. Deja au trecut 4 luni de cand nu am mai auzit tuse. Bine, a tusit la racela, vre-o 2 zile dar, e normal.
Cam astea sunt vestile de la noi.
ary_v spune:
Softurela si Robert tot la program scurt e. Am sperat, la fel ca tine, ca daca sunt mai putini copii si e mai putin timp acolo va raci mai rar dar nu a fost asa. Cam la 3-4 saptamani a racit. Unele viroze au fost mai urate dar nu a fost nevoie decat o singura data de antibiotic pana acum. Eu sunt multumita, ma asteptam sa fie mult mai greu. In perioadele cat a fost racit ii dadeam puf si dimineata si seara si a fost ok.
Numai ca cel mic a luat si el obligatoriu orice viroza. Asta e un aspect pe care trebuie sa il ai in vedere tinand cont ca vine bebe mic. Cand trebuie sa nasti?
Puful cred ca o sa incercam si noi sa il scoatem de tot prin vara si sa ii dam eventual numai cand e racit, sa vedem. Va avea atunci cam un an jumatate de cand am inceput vaccinul pt desensibilizare deci ar trebui sa nu avem probleme.
light spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
|
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery