Cu dragoste din Iasi (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Gabi, multumim de cafeluta....

Mai, imi e si groaza sa mai ies cu copilul din casa.... Sper ca nu o sa devin paranoica....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Buna dimineata si o sau un ceai negru pentru amatori.
Si pe mine ma cam strange in spate cu zvonurile astea de gripa. Una din ingrijitoarele de la gradi are fetita la scoala cu pricina si mai mult, am inteles ca i s-a si confirmat diagnosticul de gripa porcina. Nici n-am mai dus-o pe Cati la gradi de cand am aflat, si mai urmeaza vacanta... Ar trebui sa aflam mai multe pana la reinceperea activitatii.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Eu sunt paranoica cu acte in regula, doar stiti, si de azi nu il mai duc la gardinita - maii ales azi cand are la ore practicanti... si am sa mai astept si dupa vacanta o saptamanan sa vad cum evolueaza lucrurile... (ma rog, acum ca e la gradinita il tin acasa dar ce voi face anul viitor daca astora le mai vine o gogorita noua? Ca vaccin nu facem ce-o fi...)

Ideea e ca gripa o putem duce noi acasa sau o poate lua de la tenis sau engleza... nu e exclus... dar parca la gardinita und e colectivitatile sunt mai mari... ne permitem sa facem pass deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Tocmai a sunat sotul meu sa imi spuna ca la gradinita Sf Sava, care e in spatele cladirii unde are birourile e primul caz intr-o gradinita, o tanara care e studenta la Universitate... deci ce spuneam mai devreme cu practicantii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cgeea

Buna dimineata si o sau un ceai negru pentru amatori.
Si pe mine ma cam strange in spate cu zvonurile astea de gripa. Una din ingrijitoarele de la gradi are fetita la scoala cu pricina si mai mult, am inteles ca i s-a si confirmat diagnosticul de gripa porcina. Nici n-am mai dus-o pe Cati la gradi de cand am aflat, si mai urmeaza vacanta... Ar trebui sa aflam mai multe pana la reinceperea activitatii.

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
Catinca
sotul meu

la ce gradinita e Cati?

of, ce ne facem totusi?
eu imi propusesem sa incerc sa traiesc normal, adica sa nu-l tin numai in casa, sub un clopot de sticla...
incerc sa gasesc un echilibru intre paranoia (al doilea meu nume, sau primul daca nu m-ar fi chemat Cristina) si un comportament normal...
sa-l duc macar la tenis, dar adio oare pizzerie si loc de joaca de ziua lui de nume?? (i-am promis ca iese cu copiii, si de ziua lui era cu operatia saracul...)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

la Ion Creanga. In Tatarasi.

N-o s-o pot feri de colectivitati, asta e. Duminica suntem invitatti la ziua unei colege de grupa, sambata mergem la cor - o groaza de copii si adulti, marti si joi la dans... Intr-adevar, nu pot si nici nu vreau s-o tin sub un clopot de sticla, dar macar acolo unde stiu ca sunt ceva probleme sa actionez. Cred ca daca nu era vacanta as fi tinut-o acasa vreo saptamana oricum, am inteles ca perioada de incubatie la "minunea" asta de gripa e in jur de 5 zile.

sotul meu

Mergi la inceput

si oricum nu toti parintii au posibilitatea de a tine acasa copiii...
ca sa nu mai spun de acei parinti care vin ei raciti sau gripati cand isi aduc copiii, si stranuta si tusesc in holisorul ala unde se schimba toti.
ca nu au alta posibilitate.

asa ca ... cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

http://www.bzi.ro/Magazin-saptamana-astronomiei-la-Iasi-GALERIE-FOTO-A75978.html

despre asta stiti?
suna interesant - noi mergem sigur :)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dar de haloween ce-ati facut?

M a fost batman si la gradi a fost petrecanie - pt ei distractie mareee!

buhuhu!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

da ce a fost halloween??

Mergi la inceput