Cu dragoste din Iasi (88)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramonika spune:
sambata si-a luat barbatu-meu geaca de piele cu 250 lei, la reducere cica.
ma batea si pe mine gandul sa-mi iau un cojocel de piele cu blana, insa ma incurca burta la probat. asa ca am lasat-o pe la anul.
herra spune:
buna dimineata!
brrrr!
Cristina - nu stiu de procedura respectiva; poti incerca sa suni la centrele care fac mamografii si sa intrebi de ea. centrele apar pe google cred.
dar mamografia ce contraindicatii are?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte..... si va doresc o saptamana frumoasa si usoara....
Lacramioara si Stefania Iulia
adi69 spune:
Neataa!
Pai nu e chiar asa sanatos sa te "tragi in poza"..:)asta pe langa alte probleme de sanatate..
Iaca:
"Beneficii
detectarea cancerului mamar de mici dimensiuni când acesta nu determin#259; simptomatologie;
detectarea oric#259;rui tip de tumor#259; mamar#259; (benign#259; sau malign#259;).
Riscuri
de#351;i doza de iradiere este extrem de mic#259; se pot produce mici modific#259;ri celulare sau tisulare;
mamografii fals pozitive – 5-15% din mamografii necesit#259; reluarea procedurii sau ecografii adi#355;ionale;
trebuie întotdeauna s#259; informa#355;i doctorul sau tehnicianul radiolog dac#259; sunte#355;i îns#259;rcinat#259; "
Cristina cauta aici:
Arcadia
Telefon: 0232 222 366
Fax: 0232 222 766
Mobil: 0755 222 566
E-mail : office@arcadiamedical.ro
Orar de func#355;ionare
Luni – Vineri: 08.00 - 20.00 pm
Sâmb#259;t#259;: 08.00 - 14.00 pm
Duminic#259;: închis
Din cate stiu este cel mai dotat centru din Iasi,daca n-o fi aparut altul..
Suna si intreaba-i.
Oricum pe net am gasit numai o firma privata din Craiova care se lauda ca folosesc asa ceva.
Fetelor sa va fie cu folos achizitiile !
O saptamana placuta va doresc!
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si va adresez o rugaminte sa ajutati o mamica disperata....
Citat: |
citat din mesajul lui ionik76 Fetelor, va rog sa ma ajutati, cu un sfat, macar, cu o informatie cat de mica, sunt disperata!!! Fetita mea, Ioana Antonia, acum in varsta de 3 luni si jumatate, a fost diagnosticata in urma cu aproape 2 luni cu alergie la proteina laptelui de vaca. S-au incercat pe rand diferite formule de lapte HA, inclusiv cele pe baza de soia, insa fara rezultat, astfel incat singura solutie a rams formula Neocate, pe baza de aminoacizi puri, pe care, din fericire, il tolereaza. Problema este ca, pe langa faptul ca se poate procura numai prin comanda speciala din import, acest lapte este si extrem de scump, o cutie de 400 g ajungand la pretul de aproximativ 200 lei (cel mai ieftin). In conditiile in care acum, cand Ioana mananca doar 120 ml la o masa, o cutie nu ne ajunge mai mult de 5 zile, va dati seama ca ar avea nevoie de cel putin 6 cutii pe luna, mai ales ca la varsta ei laptele e singurul aliment posibil iar diversificarea, din cauza problemei de sanatate, va trebui amanata cat mai mult. Veniturile noastre nu ne permit achzitionarea acestui tip de lapte, in conditiile in care mai avem un copil, rate la casa etc. si apelez pe aceasta cale la toti cei care ar putea sti cum as putea procura acest lapte la un pret cat mai mic, eventual printr-o fundatie umanitara, pt ca stiu ca in strainatate sunt asociatii constituite pentru copiii cu aceasta problema, care ofera ajutor inclusiv parintilor care nu-si pot permite financiar achizitionarea acestui produs. Aveti idee cum as putea beneficia eventual de serviciile unei asemenea asociatii, poate mai este cineva care a trecut prin aceeasi experienta ! Spitalul de Copii mi-a furnizat primele cutii dar stocurile lor au fost epuizate si nu mai au fonduri alocate, cel putin pentru anul acesta, pentru programul destinat copiilor alergici in care a fost inclusa si fetita mea, si implicit pentru achizitionarea acestui lapte. Am apelat si la Crucea Rosie, si la CAS, nimeni nu ma poate ajuta, din lipsa fondurilor. Pe de alta parte, in SUA, exista un echivalent al acestei formule de lapte, se numeste ELLECARE si e mult mai ieftin, cam la jum. de pret, insa nu am pe nimeni acolo care sa ma ajute sa-l procur. Ma poate ajuta cineva ? Va rugam din suflet, ajutati-ne, orice informatie, orice sprijin, din partea voastra, ar conta enorm pentru Ioana pentru care acest laptic este vital ! |
Fetelor, o puteti ajuta careva dintre voi.... Stiti pe cineva care ar putea sa o ajute. E o mamica din Iasi....
Lacramioara si Stefania Iulia
herra spune:
buna dimineata!
nu stiu ce sa zic - unde a fost postat mesajul initial?
la forumul fetelor din America a incercat?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Nu promit nimic, dar am sa intreb...
Adevarul e ca in Romanica e destul de rau sa te nasti, fie si sanatos, dar sa ai si probleem de sanatate... e aiurea de tot... daca nu te numesti cumva basescu, boc, geoana, nastase, tariceanu etc... - e o lista destul de lunga dar nu ne putem numi toti la fel!!
herra spune:
dar cu alaptatul a avut de asemenea probleme?
mamica a primit consiliere de vreun fel in acest sens?