INSEMINARE 45

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

adriana ma bucur ca au mai crescut si sunt incantat ca am vesti de la tine ca incepusem sa imi fac griji.

eu sunt in continuare la fel de balonata ca si inainte de IA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Eu sunt inseminata din data de 19.09. si sunt in a 7 zi(banuiesc ca ziua inseminarii nu se pune). Insa asa cum am mai spus am temperatura f. mica 36.9, in conditiile in care iau utrogestan.

toate fetele.

nu iti fa griji de TB pentru ca daca cauti informatii pe net despre temperatura bazala vei vedea ca fiecare femeie are alt grafic la cu totul alte temperaturi, e adevarat insa ca majoritatea au peste 37 dar nu e o regula. Mie medicul mi-a zis sa nu calculez ziua cu inseminarea .
Deci esti cu 2 zile inaintea mea
doamne ajuta sa scoatem majoretele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

buna fetelor,
si eu pe aici asa mai pe seara, am citit ce ati scris cu toate si se pare ca-s vesti bunicele!
eu sunt in z8 de cm, cu menopur- si luni voi merge la eco la medlife, sa vedem ce-oi fi produs, ca data trecuta nu prea am avut cu ce ma lauda..

adrianaady, m-am gandit la eco a ta de vineri si ma bucur tare mult ca-s semne bune -buna productie ai crescut!!!!-cred ca pana la urmatoarea eco va fi si mai bine!

sabine, cred ca de-acum ai ajuns la cluj, sa fie cu noroc, sa stii ca eu inca nu m-am balonat de la menopur, suport destul de bine, au disparut valurile alea de caldura, de la inceputul tratamentului

bbwanted, nu te intreb la ce clinica ai facut IA dar tare misteriosi au fost cu valorile spermogramei si parametri de IA, nu mi se pare transparenta procedura, dar cred ca e Ok daca tu ai incredere in doctor; mult noroc data viitoare!

viss, ma bucur sa aflu ca se mai monitorizeaza cineva cu teste de ovulatie, si eu folosesc inainte de injectia cu ovitrelle/pregnyl, teste oview (sper ca am scrs bine!) tu ce fel de teste cumperi?..Dupa injectia cu pregnyl sa nu mai faci teste de ovulatie ca oricum ies toate pozitive de la hCG-ul din pregnyl!!
Bafta multa la IA, luni!!!!

alla, esti pe aici!ma bucur sa te aud :-) sa fie noroc cu carul si la tine, luni la IA!!!

ilary, in mod sigur va fi o modificare in sensul bun pt. sotul tau dupa renuntarea la tigari; cred ca-i este foarte greu! si eu am fumat multi ani si am renuntat definitiv acum trei ani, mi-a fost greu, recunosc.

anda, ce repede s-a dus saptamana, cel putin asa am simtit eu...esti in z7, inca o saptamana de asteptare!..Ceva simptome ?..e cam devreme, dar cine stie !

anna_ivan, mersi de raspunsuri cu TB-urile, eram curioasa cum a mers la tine, cred ca ai avut ovulatia in ziua cu 36,80, dar nimic nu e sigur din cauza progesteronului extern, oricum ai TB f.bune. sa stii ca la mine TB a scazut din z15, de la 37,03 la 36, 80, chiar daca inca luam progesteron, vreau sa zic ca scaderea progesteronului intern se simte totusi in temperaturi, inainte de menstra.

albinutalore, nici eu nu m-am simtit grozav pe masa la IA, m-a cam durut (nu mult) manevra, dar s-a terminat repede; doua zile dupa IA nu m-am simtit grozav de asemenea. O sa treaca! Mult noroc peste 2 saptamani!

Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alla76

noi am hotarat - luni IA. azi la eco aveam 2 bucati foliculi de 1.7 si 1.8, am primit pt diseara Gonasi (eu l-as face maine dimineata ...)
luni aruncam zarurile.sa speram ca luna asta e mai cu noroc...

alla, revin ca am vazut treaba cu pregnylul si eu am simtit ca dr. mi l-a indicat prea devreme, dar l-am facut totusi cand a zis ea;
daca iti cunosti bine organismul, si ai ceva IA -uri la activ, fa gonasi cand iti spune tie instictul ca e bine!...cateodata noi ne putem evalua mai bine pe baza unei mai bune cunoasteri a propriului organism...imi dadui si eu cu parerea, cred ca te iluminezi tu si singura, oricum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Luminita, nu am simptome oricat ma straduiesc eu sa gasesc.Sunt linistita deoarece nu ma mai doare ovarul si sper eu ca nu mai este chistul. Nu e o certitudine, dar lipsa durerii face bine la psihic.O sa aflu la menstra cand o sa fac eco.
si bafta cu foliculii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

alla76, dc vrei o parere doctorita mea mi-a dat intotdeauna sa fac pregnylul/gonasi la ora 20, cu o seara inainte de IA.se zice ca e mai bine sa fie spermatozoizii asteptand ovulul.am auzit de la fetele de pe net, la aceeasi dr. ca face pregnylul de multe ori chiar inainte de IA, in cursul aceleiasi zile.
bafta.

pentru ca data trecuta am facut pregnylul luni si inseminarea miercuri chiar am hotarat de data asta sa fac cu o zi inainte de IA. asa ca maine dimineata fac injectia... sa speram ca am ales bine. la prima IA am mers cu pregnylul facut repede si o gramada de zile de abstinenta...de data asta mergem la extrema cealalta: pregnylul inainte cu o zi si abstinenta doar de 3 zile.
sa speram ca se lasa cu
deci anna, data trecuta cam ca si tine am luat si eu injectia (chiar mai repede...) dar argumentul cu gigeii in asteptare a avut castig de cauza tura asta.
adrianaady tinem pumnii sa creascqa frumos foliculii si sa ai parte de ovocite mature si de calitate.
anda82 - tu iti iei TB primul lucru cand deschizi ochii? fara sa cobori din pat, fara sa te plimbi? pt a fi relevanta stiu ca trebuie sa o iei cum te trezesti, inainte de orice activitate.
luminita42 te asteptam luni cu vesti de care te vei putea lauda!
vad ca luni e zarva printre cele de la inseminare si pentru oligo girls
luminita multumesc pentru gandul bun
acuma e IA nr 2, nu pot spune ca vorbesc din experienta (inca ...si sincer nici nu vreau sa ajung sa vorbesc din prea multa experienta... inca mai sper ca 2 si bune ar fi de ajuns) dar data trecuta chiar mi s-a parut cam repede pregnylul... si acum parca as incerca varianta opusa. e un feeling, dar oricum bazat si pe eco si restul corelate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

fetelor cititi articolul cand sa faci sex pt a creste sansele de a avea copii!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1411

Mergi la inceput

z6 IA, TB=37.1

neatza fetelor

tot balonata sunt, o fi de laptele pe care il tot beau??
Eu in mod normal nu prea beau lapte dar acuma mi-a zis medicul sa beau cel putin 1.5l pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

anna de lapte??????pt ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

...hai sa fim seriosi:inainte de ovulatie sa nu facem sex ca sunt spermatozoizii batrani, dupa ovulatie, nu, ca sunt ovulele batrane..pai, cine iti poate garanta exact ziua ovulatiei? si la un ciclu de 28 de zile, poate fluctua un pic, ziua 13, 14, 15..nu e chiar batut in cuie, ca la carte, ca nu suntem robotisa fim seriosi..e un ideal sa putem urma toate regulile de peste tot,fara sa le adaptam la cotidian.
apropo, de lapte, pe asta n-am auzit-o..da-ne mai multe detalii, please.dar, sa stii ca ingrasa, dc bei 1,5 l pe zi ..2 saptamani..eu am patit-oe cam mult, inseamna cam 6 cani pe zi, vara-mea gravida fiind a baut 500ml/zi

Mergi la inceput