Locul fetelor Nou-Venite(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Marti este ziua adevarului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

De ce plangi? vre sa-i stresezi pe cei mici?

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

NNNUUUU,dar sunt foarte emotiva in ultima vreme, am tercut prin atatea cu fertlizarea aceasta si vreau cu toata fiinta mea sa cred ca sunt insarcinata si ca am reusit in sfarsit

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi si companie
CORA si piticii iti ureaza :NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Buna fetele
Eu sunt putin suparata pe tati. Ieri ne-a dat cineva in carti unde am fost si ne-a zis ca vom avea bebe2 fetita si maxim in 2 luni raman burtoasa, dar tati nu vrea fetita ci tot baiat pe motiv ca fetele sunt greu de crescut si de educat cand se maresc
Voi ce ziceti? ca eu numai stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, va invit la o cana cu laptic si va doresc o duminica placuta,fara evenimente neplacute

Mergi la inceput

Carmen,lasa-l pe sotul tau sa creada ca va avea tot baiat, caci crede-ma nu depinde numai de voi asta,este mana Domnului la mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata...am fost la totul e ok mai putin uterul care dupa ce ca e retrovers mai e si infantil...adica nedezvoltat suficient ...dar cica poate sustine o sarcina daca e si putin ajutat ...offf asa de multe piedici...sa speram ca o sa fie bine

Va pup pe toate si weekend placut in continuare sa va odihniti ca de maine iar o luam de coada ...

Cora iti tin pumnii pt marti

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Jesia-bafta mare la procreere, ai sanse mari sa ramai graviduta , daca spermograma sotului este ok, iar pt uterul infantil iti va da in caz de sarcina tratament si vei reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Jesia-bafta mare la procreere, ai sanse mari sa ramai graviduta , daca spermograma sotului este ok, iar pt uterul infantil iti va da in caz de sarcina tratament si vei reusi

Zicea ca utrogestan o sa iau cand raman pentru sustinerea sarcinii.....si am uitat sa zic ca am vazut si vreo 3 foliculi pe un ovar...asta e de bine ...am gasit si un desen
http://www.contraboli.ro/poze/data/media/1/ciclul-menstrual-si-ovulatia.jpg]

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput