Locul fetelor Nou-Venite(21)
Raspunsuri - Pagina 8
cora79 spune:
NNNUUUU,dar sunt foarte emotiva in ultima vreme, am tercut prin atatea cu fertlizarea aceasta si vreau cu toata fiinta mea sa cred ca sunt insarcinata si ca am reusit in sfarsit![]()
carmen_vlad spune:
Buna fetele
Eu sunt putin suparata pe tati. Ieri ne-a dat cineva in carti unde am fost si ne-a zis ca vom avea bebe2 fetita si maxim in 2 luni raman burtoasa, dar tati nu vrea fetita ci tot baiat
pe motiv ca fetele sunt greu de crescut si de educat cand se maresc 
Voi ce ziceti? ca eu numai stiu ce sa fac 
cora79 spune:
Buna dimineata fetelor, va invit la o cana cu laptic
si va doresc o duminica placuta,fara evenimente neplacute

cora79 spune:
Carmen,lasa-l pe sotul tau sa creada ca va avea tot baiat, caci crede-ma nu depinde numai de voi asta,este mana Domnului la mijloc![]()
jesia spune:
Neata...am fost la
totul e ok mai putin uterul care dupa ce ca e retrovers mai e si infantil...adica nedezvoltat suficient
...dar cica poate sustine o sarcina daca e si putin ajutat
...offf asa de multe piedici
...sa speram ca o sa fie bine
Va pup pe toate si weekend placut in continuare sa va odihniti ca de maine iar o luam de coada ...![]()
Cora iti tin pumnii pt marti
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Jesia-bafta mare la procreere
, ai sanse mari sa ramai graviduta , daca spermograma sotului este ok, iar pt uterul infantil iti va da in caz de sarcina tratament si vei reusi
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Jesia-bafta mare la procreere ![]() |
Zicea ca utrogestan o sa iau cand raman
pentru sustinerea sarcinii.....si am uitat sa zic ca am vazut si vreo 3 foliculi pe un ovar...asta e de bine
...am gasit si un desenhttp://www.contraboli.ro/poze/data/media/1/ciclul-menstrual-si-ovulatia.jpg]
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic