Locul fetelor Nou-Venite(21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

pardon, Cinezee... .....e de la bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

M-am trezit cu noaptea in cap ...nu mai am somn asa ca am intrat pe ...aseara nu am mai putut intra ca am avut treburi gospodaresti ...zi merg la medic la un eco abia astept sa vad ce-mi zice
alesico vad ca esti mai bine "psihic" ti-ai revenit ceea ce nu poate decat sa ma bucure...mai ai de scapat si de raceala si este perfect

pup fetele mele vorbarete si va doresc un weekend placut

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neataaaaaaaaa
haideti fetelor la o aromata cu frisca , fara frisca, cu laptic, fara laptic cum vrea inimoara voastra
fetelor eu speranta pt luna asta nu mi-o pierde.. suntem in 26 si ar trebui pe 28 sau 01.sa imi vina
sincer nu prea am incredere in rezultatul lor pt ca prima data mi -au zis ca este gata peste 10 zile , acum ca a fost gata vineri dupa ora 5, si era mult mai devreme cand am sunat eu, plus de asta mi-a mai zis o fata de la "aspirante"ca ei i-au gresit analiza si cand a facut-o in alta parte era ok, asa ca...... inca mai sper
mi-am mai revenit sa stiti si in mare parte este datorita voua
va astept la palavrageala

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Neata fetele
Ceva mai optimiste sa fim. Eu mor de dureri de burta, ufff uratii astia nu-i mai suport. Am o ameteala de nu ma vad. Vladutu s-a sculat cu noaptea in cap crezand ca plecam la gradi, asa ca matinala, acum se joaca cu trenuletul Thomas... copii astia de azi sunt Generatia Thomas
Va pupilesc fetele
Noi plecam la ziua lui socrela asa ca azi nu sunt pe acasa. Nu prea as vrea ca nu ma simt bine dar ce sa fac asta e!

Cinezeee felicitari!!!! scuze te rog ca nu ne-am vazut nici in vara asta, dar chiar nu stiu cand o sa-mi gasesc timp si pentru intalniri ca al meu vladutu imi i-a timpul cu totul, abia abia mai pot intra si pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vlad spune:

Alysa si eu tot kla fel am patit numai ca la mine a durat 5 luni si ceva nu 3, se pare ca la amandoua se va repeta istoria... sa ddea Domnul sa fie asa... nu stiu cum o sa ma descurc cu 2 copii dar nu sunt singura mamica care ar vrea 2 si se ingrozeste cum o sa se descurce

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

buna fetele...
am vazut ca este si al capitol interesant la aspirante. eu d eobicei scriu la aspirante optimiste..

eu declar azi Z1.. darnu e nimik.asta e mergem inainte..

ale

eu mai un baietel si pt el am incercat 3 luni. acum vad ca am depasit cele 3 luni..adica asta e luna a 3a de incercari...poate va fi bine luna oct..atunci am avut ultimul cm cu baietelul...se poate repeta istoria

v a pupp fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetele,un weekend placut sa aveti, am venit si eu cam tarziu cu cana mea cu laptic

Mergi la inceput

te pupic... ce iti fac flacaii?

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Buna fetele,un weekend placut sa aveti, am venit si eu cam tarziu cu cana mea cu laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Aleesicoo,sper ca sunt bine,mai am cateva zile pana la test, astept cu nerabdare un rezultat frumos
Ma bucur sa vad ca esti mai bine, ai revenit la sentimente pe bune, vei deveni mamica,asa va avea grija Dzeu sa fie

Mergi la inceput

gata pana cand am sa plang???pai ce fac???.. o sa iasa un copil plangacios.. si fara pic de perseverenta.. nu fetelor.. suntem puternice si nu trebuie sa ne darame niste amarati de "urati"... iar bb va fi mandre de noi si atunci va decide el ca este momentul sa vina... poate si din cauza asta nu vrea DD sa ni-l dea acum ca ne stresam prea tare... ia haideti sa vb noi o luna de zile.. despre orice altceva.. sa fim asa un pic off topic.. si cand ne este lumea mai draga sa vedeti cum or sa sara liniutele... eu una asa voi face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Buna seara la gagici. Astazi am fost iarasi la analize si de data sta am reusit doar din doua intepaturi.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput