Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 7
AlexSiMatei spune:
Buna dimineata dragelor!
Acum stiu ca nu e chiar dimineata la 2 jumate
dar David a fost forte agitat ieri dupa Rotarix si dupa ce a adormit la 8 jumate ne- fost mila sa il trezim pt baita...asa ca s-a trezit pt papa la 2 si eu acum stau sa pompez inca un pic ca sa aiba ai mei ce sa-i dea cat mergem noi azi la 2 nunti...![]()
![]()
Maria multumim de urari, esti o dulce ca de obicei 

Noi suntem foarte bine, crestem ca din apa (5 cm intr-o luna, avem 65!), nu foarte grasut (6,070) dar frumos rau de tot - dovezi recente aici: http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidSeptembrie2009?authkey=Gv1sRgCMCijdzBuOfX_gE&feat=directlink
Clody trebuie scuturat bine sotul tau, ca scuza asta cu "nu am rabdare" e de acum 50 de ani. Da-te lovita, fa scandal, ce-o fi...dar trebuie sa te ajute cineva ca nu esti Superman. Iar daca de bebe n-are rabdare pune-l macar sa faca curat si de mancare, ca n-o sa-i cada mainile...Daca simti intr-adevar ca ai depresie ma gandesc ca poate ar fi bine sa incerci sa vezi pe cineva de specialitate, ca eu inteleg ca nu-i de glumit cu depresia postnatala, iar tu saracuta esti la capatul puterilor de ceva vreme. Daca nu se poate, incearca macar sa te "rupi" si sa iesi cate 1-2 ore fara copil cand vine mama ta, pe mine m-a ajutat foarte mult asta cand simteam ca daca mai stau o ora cu bebe urlator imi iau campii.
Am fugit sa imi fac somnul de frumusete, sper sa nu se trezeasca David din nou prea curand ca nu stiu ce-i dau sa pape ![]()
Pupici tuturor,
Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink
Relusha spune:
Buna dimineata,
Va astept cu 

calda si multa sa se ajunga pentru toate ![]()
Deea, Ramona.P, Philip, Maria, BebeBeca,
multumesc de urari
asemenea va doresc si voua 
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Nicholas Arthur ..bebe de Andreea David Victor ..bebe de AlexsiMatei![]() ![]() mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
LA MULTI ANI!!! si din partea noastra

MADA77 spune:
Buna dimineata!Raportez o noapte agitata,nu stiu ce a avut,nu si-a gasit locul..Asa ca beau cafeaua cu placere,cu atat mai mult ca e oferita de sarbatorita.Relusha,La multi ani,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!
David Victor,bebe de Alex si Matei!!![]()
Alex,mi-au placut si pozele de la botez si cele de acum .E un mare smecheras.Sa va traiasca!!
Nicholas Arthur,bebe de Andreea!!Sa cresti mare,frumos si sa o lasi pe mami sa se mai odihneasca!!
Va doresc o zi buna!Azi tre sa mi se intoarca soata din delegatie si sper sa apuc sa mai fac cate ceva.Am inceput o ciorba de fasole de aseara..
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
Relusha spune:
Mada,
multumesc de urari, la fel si voua, tot binele din lume, un
pentru Ianis si pentru tine
.... sa-ti fie de bine cafeaua 
ana_micu83 spune:
Relusha...pana imi pica mie fisa de ceva...trece anu`...prin urmare cu intarziere si cu scuzele de rigoare...la multi ani din partea noastra, multa sanatate si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
Relusha spune:
citat din mesajul lui ana_micu83 Relusha...pana imi pica mie fisa de ceva...trece anu`...prin urmare cu intarziere si cu scuzele de rigoare...la multi ani din partea noastra, multa sanatate si sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume!![]() Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN! |
Ana-Maria,
multumesc de urari... nu trebuie sa-ti ceri scuze...stii cum se spune....mai bine mai tarziu, decat niciodata 

MADA77 spune:
Dupa o seara mai fierbinte,cam liniste pe aici...La noi e soare cu dinti.Termometrul de afara arata 7 grade.Sper sa se mai incalzeasca.
Relusha,cum sarbatoriti?Ce papati bun pe acolo?Noi mancam des la restaurantul chinezesc,dar cred ca e diferenta fata de ce e acolo.Vorba lui Picky
-cum e viata acolo?Sunt tareeeeeeee curioasa.Aici sunt multi chinezi,au monopol pe aprozarele de legume si fructe(nu exista piete),o multime de restaurante dar sunt si multi turisti, toti cu aparate foto si camere de ultima generatie.Acu nu stiu daca sunt contrafacute sau acolo sunt ieftine..Poate ai chef sa ne povestesti cate ceva.Petrecere frumoasa!!
Ana,cum se mai simte nazdravanul?
http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#
kiralina spune:
Bebe Beca nu prea stiu ce se face la Mogosoaia :)) O sa vad azi. Eu sper ca ne putem plimba, din cate imi aduc aminte e un parc mare acolo.
Am si eu motiv sa ies din casa si sa tin bebele la aer, si daca putem face si altceva cu atat mai bine, daca nu, e ok si asa.
Mi-ar prinde bine idei de iesit la aer in jurul Bucurestiului. So?! :*
mamica Adei (11.06.2009)
Relusha spune:
| citat din mesajul lui MADA77 Relusha,cum sarbatoriti?Ce papati bun pe acolo?Noi mancam des la restaurantul chinezesc,dar cred ca e diferenta fata de ce e acolo.Vorba lui Picky -cum e viata acolo?Sunt tareeeeeeee curioasa.Aici sunt multi chinezi,au monopol pe aprozarele de legume si fructe(nu exista piete),o multime de restaurante dar sunt si multi turisti, toti cu aparate foto si camere de ultima generatie.Acu nu stiu daca sunt contrafacute sau acolo sunt ieftine..Poate ai chef sa ne povestesti cate ceva.Petrecere frumoasa!!![]() http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie# MAMA de bebe IANIS EDUARD |
am sarbatorit aseara...am fost toti trei si am mancat in oras....asa ca ieri nu am intrat in bucatarie
eu sunt pretentioasa la mancare...asa ca aseara am mancat un snitel cu cartofi prajiti, dar sotului ii place mancarea lor... el si-a luat ceva orez cu bambus... mancarea lor e tare iute, mie nu imi place iute si nici nu sunt curioasa sa incerc mancare noua, mai ales daca nu imi place cum arata in farfurie.... asa sunt eu mai batuta in cap
viata aici e destul de ieftina....alimentele si fructele sunt ieftine...nu cresc preturile ca la noi in tara in fiecare luna...o singura data a crescut pretul la carne, dar nesemnificativ....aici au majoritatea siguranta zilei de maine...
spui de aparate foto si camere profesionale... sa stii ca sunt multi chinezi cu bani...la ei daca ai o facultate esti bine platit....de exemplu, daca esti profesor sau inginer ai un salar destul de bun, scoala este rasplatita... cate masini scumpe sunt aici, nu am vazut la noi in Romania asa de multe .... la ei mai este un avantaj.... iti dau bani din banca, dar cu o dobanda foarte mica....
ne-am luat si noi, luna trecuta un aparat foto Canon destul de profi si am dat pe el 3500 RMB = 350 EURO, asa ca nu sunt foarte ieftine...
chinezii care merg sa viziteze Europa sunt cei cu bani.... asta e parerea mea...

Darius Nicholas(20 Mai 2009)