Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

M-am intors...Nu stiu ce a patit bebe al meu,dar si azi e marait tare.Eu cred in continuare ca oboseste la un moment dat si fiindca nu vrea sa doarma intram intr-un cerc vicios.Dar crestem noi...Cam slaba activitate azi...Banuiesc ca va pregatiti de week-end.Am inteles ca in tara vremea e frumoasa,asa ca va doresc sa aveti un week-end minunat.

Carla,sa veti bafta multa maine!!
Ioana,nici aici nu se livreaza lucruri de peste Ocean.Si eu intentionez sa fac o comanda ,dar cu adresa cumnatei dun GERMANIA.Daca te pot ajuta,cu placere!!
Philip nu prea ne nimerim pe mess.Sa-mi zic cand intri cat e ora la voi..sa stiu si io.Salutari la pustani.
Revin...

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Septembrie#


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

anaela, strunfita am vazut pozicile cu bebei foarte frumusei si zambareti!

Despre premergator... copilul nu are probleme sa isi sustina greutatea iar acele cateva minute cat a stat in premergator cu siguranta nu l-au solicitat mai mult decat sustinutul copiilor de sub brat si facutul pasilor sau exercitiile de stat in fundulet si ridicat sau pusul intre perne despre care tot citesc pe aici, etc, etc. Apropo, chiar si atunci cand copilul este tinut in brate cu funduletul pe mana parintelui ii este solicitata coloana, la fel cand este tinut in port bebe. Nici el nu foloseste inca premergatorul, a fot pus in el de incercare si nu a avut deloc probleme de genul sa se propteasca in fata sau in laterale. Nu, nu il foloseste inca iar atunci cand o sa il foloseasca cu siguranta nu va fi pentru ca o anumita carte spune ca poate si nici nu va fi in exces. Cand o sa il ajute la ceva atunci il va folosi moderat la fel cum se invata cu toate celelalte lucruri, incetul cu incetul. Parca am citit aici pe forum ca diversificarea se incepe atunci cand copilul apuca cu mana si duce la gurita (imi cer scuze daca nu aici s-a spus), pai al meu face asta de vreo 2 luni...

Despre carti, ma iertati dar nu cred ca este o idee excelenta sa imi cresc copilul dupa carti.. Este parerea mea si respect orice alta parere. Eu stiu ca fiecare are ritmul lui de crestere si nu este batut in cuie ca la 6 luni copilul trebuie pus in fundulet, ca tot atunci trebuie inceputa diversificarea, ca rotobilul se foloseste de la 7-8 luni, etc. La fel cum nu toti dorm la fel, mananca la fel sau iau in greutate la fel. Daca eu am umblat la 10 luni asta nu l-a impiedicat pe fratele meu sa isi ia tot timpul de care a avut nevoie si sa porneasca de abia la 2 ani! Nu a avut nici un fel de problema de sanatate, pur si simplu atunci i-a picat lui bine. La fel cunosc o fetita de un an jumate care la 7 luni umbla singura sprijinindu-se de pat.

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, e pur si simplu o parere.



Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN

Darian's B-day ticker!

bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va pup fetelor!
Am cumparat steamerul dorit, abia astept sa il testez.

Cris, Rebeca a vazut jucariile pe la TV sau la ati copii. Sunt din gama my little pony. O sa va "imprieteniti" si voi cu jucariile astea, mai ales daca ii vor placea caii.

Deea, am vazut si eu premergatorul. Cum se descurca? Mie mi se pare putin prea devreme,mai putin in cazul in care deja sta bine de tot in fund singurel? Dar, oricum, 5 luni este mult prea devreme, zic eu...

Maria, multumesc pentru sprijin. Va multumesc de fapt tuturor dragelor mele care mi-au scris pe privat. De indata ce epuizez orice varianta, promit ca apelez.

Dici, o sa studiez si eu site-urile date de tine. Ba pardon, am deschis acum cateva linkuri si nu reusesc. O sa intru pe pagina principala si apoi o sa "navighez".

Clody, imi pare rau ca nu ai sprijin din partea sotului. Si, cred eu, nu este in regula. Ar trebui discutata treaba asta.

Carla, sa traiti amandoi sanatosi si voiosi! Si sa aveti un botez frumos maine!

Mada, treaba cu muceala este oarecum fiziologica (eu stiam ca pana la 3 luni) , dar atata timp cat nu ii ies multi muci din nas la aspirat. Si noi am avut problema asta, aveam impresia ca nu poate respira si, cand ii puneam aspiratorul, nu iesea absolut nimic.

Am pus fata mica la somn, cea mare se uita la Pocahontas dublat in limba romana, este bucuroasa tare.
Acum as vrea sa ma apuc de facut mancarica, da' asa parca mi-e lene...





Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Vreau sa va spun ca am decsoperit uleiul de palmier. Cica e mult mai bun pentru prajeli, de exemplu, decat uleiul de floarea soarelui sau de masline. Pentru ca rezista la temperaturi mai mari.

Deea, acum am citit ca ai pus copilul de distractie in premergator. Azi i-am dat si eu, de distractie, cu inghetata de fructe pe la botic....

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Fetelor, EVRIKA !!!

In panica de a nu-mi scade lactatia am incercat fel si chip de produse ( ceai anason+chimen, galactogil, fengreek )...cel mai eficient a fost, bineinteles, galactogil numai k se termina cam repede. Am incercat si berea fara alcool si intr-adevar dadea rezultate f bune insa ma balonam si nu-mi placea mirosul de dupa, so...m-am gandit k dak tot da rezultate berea de ce sa ma umflu k o , asa k m-am gandit la www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=92" target="_blank">drojdia de beresi dupa ce am citit cate beneficii aduce corpului uman m-am dus si mi-am cumparat www.flickr.com/photos/42333902@N04/3953354550/" target="_blank">aceasta sticlutza. Am scos si o pastila langa sa vedeti cum arata. Pentru mine acest produs mi-a dublat lactatia. Sigur se gaseste si in Romania, eu zic sa-l incercati, cele care va doriti sa va imbunatatiti lactatia, plus ca are multe vitamine...si fiecare pastila contine doar 1.1 calorii ( mai putine decat Tic-Tac ).Eu sunt f multumita
Succes !

carla La multi ani alaturi de frumoasa ta familie !
anaela, sarmisa, alex si matei, picky toto, carla, superbe pozele

stupul

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ertina, super. Felicitari!!!! Oare aduce si beneficii tenului? Eu tocmai ce am descoperit motivul pt care fatza mea s-a umplut de bube. Foloseam o crema care expirase de 2 luni

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumim pentru urari.
Ioana, sa folositi cu placere steamer-ul!
Ertina, bun revenit!

Despre premergator... sunt copii care il folosesc si nu se intampla nimic. Sunt copii care il folosesc si risca afectiuni ale coloanei, displazie de sold sau sa mearga mult timp pe varfuri. Procentul acestora fiind foarte mare, eu pentru Saby nu am riscat, nu o voi face nici acum, desi uneori este mult mai comod.

Am masina spalata, yupii!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
o fi fost un puseu, azi-noapte ne-am trezit numai de 3 ori :))
ma'c sa duc copilu' mare la scoala si apoi sa cumpar de papa. curat nu apuc sa fac in casa nicicand, noroc ca n-am musafiri.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna,fetele!!

Noi nu am mai scris demult pe forum, dar am citit aproape tot.

Multumim celor care ne-au felicitat ieri pentru cele 5 lunite implinite. Suntem bine, din ce in ce mai cuminti si am inceput sa vorbim, nevoie mare. Ba chiar tipam daca nu ne convine ceva. E o dulcica.

Am vazut fetelor ca voi inca mai aveti probleme cu kkita. Noi am inceput cu sucurile de fructe, de 2 ori pe zi, la 10 si la 5 dupa masa si vreau sa spun ca de atunci nu mai avem probleme, desi am fost si noi constipate.

Si Alesia si-a schimbat programul, inainte se trezea doar la 5-6 dimineata, dar acum vrea titi pe la 2-3, nu stiu de ce, nu-mi prea convine, dar nu mai e dupa cum vreau eu...

Maine mergem la o nunta nafara orasului, de fapt sunt vreo 2 ore de condus, o sa stam la un hotel si vine si vara-mea cu noi sa stea cu asta mica dupa ce o adorm...sper sa fie ok, sa ne descurcam...

Felicitari pentru micii crestini, la fel si celor carora le-au iesit primii dintisori...

Clody, un si de la noi, sa stii ca nici pe noi nu ne ajuta tati foarte mult, mai ales ca are un program cam nasol, dar ne-am obisnuit...colac peste pupaza, acum e racit si e in carantina, nudoarme cu noi sa nu ne imbolnaveasca.

tuturor albinutelor, bondareilor si mamicilor lor...

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009



http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Deea!!Sunt sigura ca fiecare face cum simte ca e mai bine pentr bebele ei..Uite,eu de exemplu,sunt total contra premergatoarelor,dar tot te iubesc si am incredere ca faci ceea ce este bine pentru junior.Iar poza e demult pe site.A..si am mers pe picioarele mele la 1 an.Pupici si nu fii suparata!!


Mergi la inceput