Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Ioana, multumim; mie drita mi-a zis sa-i introduc intre mese suc de portocale pt constipatie, dar am inteles ca unii dr zic ca portocala, nectariana nu e indicat sa o introduc in alimentatie pana la un an; nu stiu ce sa fac

De nectarina n-am auzit nimic, insa eu stiam ca citricele provoaca arsuri stomacale la bebelusi (mucoasa lor gastrica nu-i asa de dezvoltata ca sa protejeze stomacelul).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

pup] toate albinutele si toti bondareii din stup

intru si eu dupa o absenta de vre-o 3 saptamani si in loc sa vin cu vesti bune nu pot decat sa ma plang , de vineri seara Bubu a inceput sa tuseasca de ieri e si fornaita ( fara sa aibe mucisori) iar in seara asta chiar a tusit destul de rau asa ca maine dimineata luam iarasi drumul spitalului si ca sa fie treaba.... treaba, astazi dupamasa cand am pus-o la san tragea putin si incepea sa planga asa ca m-am muls si am scos exact 20ml , oare se poate sa dispara laptele de la o zi la alta ? am baut la ceai de nu mai pot de burta . A mai patit cineva asa? cum s-a remediat? nici in pompa nu am mare incredere pt ca e manuala si am impresia ca nu scoate tot iar de pompa electrica momentan chiar nu am bani, am vazut ca mai jos de 300 lei nu sunt . Daca aveti idee ce as putea face, accept orice sugestie

mamica de Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Am vazut ca aveti indoieli daca iau in greutate bine copiii vostri. Uitati aici curbele de crestere si de greutate (la Organizatia Mondiala a Sanatatii), pt www.drpaul.com/growth%20curves-0-36-g.pdf" target="_blank">fete si www.drpaul.com/growth%20curves-o-36-b.pdf" target="_blank">baieti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
cosminica............sa stii ca nu prea aveam parte de asa rasfat la capitolul asta...s-a reglat cu somnicul de cand am mutat-o singurica in camera alaturata

Aseara l-am mutat si eu pe Daniel in camera cu sora-sa. M-a trezit din 2 in doua ore, toata noaptea . De dimineata era Eliza prost dispusa si cu niste cearcane maaaari la ochi . Sa vada si ea cum se simte cineva sculat din somn de capriciile altuia [:-)].
Daca mai imi face asa inca 2 nopti, mut patutul la loc in dormitor .

Multumim pt urari Maria, Relusha, Cosminica. Daniel va trimite pupici de www.flickr.com/photos/21231089@N02/3959309255/" target="_blank">multumire.

Mergi la inceput

cu o mica intarziere uram si noi La multi ani! bebe Daniel sa cresti mare si sanatos

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/BotezPozeBiserica?feat=directlink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi
... asa ca maine dimineata luam iarasi drumul spitalului si ca sa fie treaba.... treaba, astazi dupamasa cand am pus-o la san tragea putin si incepea sa planga asa ca m-am muls si am scos exact 20ml , oare se poate sa dispara laptele de la o zi la alta ? am baut la ceai de nu mai pot de burta . A mai patit cineva asa? cum s-a remediat? nici in pompa nu am mare incredere pt ca e manuala si am impresia ca nu scoate tot iar de pompa electrica momentan chiar nu am bani, am vazut ca mai jos de 300 lei nu sunt . Daca aveti idee ce as putea face, accept orice sugestie

Din pacate poti sa pierzi laptele datorita stresului si oboselii. Ai nevoie de ceva ajutor ca sa te mai intremezi si tu.
Ai grija cu spitalul, sa nu faci mai mult rau decat bine (a inceput sezonul virozelor).
Pt mari´t productia lactata, incearca STRUGURII. La mine fac minuni...

Mergi la inceput

Ramona multumesc, strigurii nu sunt diuretici? pt ca desi ultimile analize au iesit bine inca nu s-a reglat de tot cu kk si mi-e frica sa n-o luam de la capat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Ramona multumesc, strigurii nu sunt diuretici? pt ca desi ultimile analize au iesit bine inca nu s-a reglat de tot cu kk si mi-e frica sa n-o luam de la capat

deci e alaptat exclusiv puiul?
Pot sa iti zic ca eu beau zilnic aproape un litru de suc de struguri (pe cutie scrie ca e suc 'bio' chiar), mananc si struguri de-aia de masa, albi, parfumati (ca-mi plac mie) si Daniel face kk mai apos, dar asa trebuie sa fie la cei alaptati la san.
Dar si reversul medaliei, sa nu beau asta si sa nu am lapte destul sa ii dau, sa il vad ca se chinuie sa traga si sa nu iasa nimic ...

Edit: am vazut ca si mararul stimuleaza lactatia.
Dar in general incearca sa fii mai relaxata, sa nu te stresezi asa tare cu totul, si daca poti sa ceri ajutor cuiva, fa-o. Pupici, si sper sa se rezolve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Philip..dragalas foc Nicholas...
Cris..cand eram prin liceu si eram slaba rau..tata radea mereu de mine,sa imi bag 2 caramizi in geanta,ca nu cumva sa ma ia vantul
Kiralina..imi pare rau pt problemele cu mama ta!
DanaMi..multa sanatate micutei si sa treaca repede raceala!Eu am observat azi ca am laptele apos rau,chiar si dupa ce papa bebe si ar fi trebuit sa fie mai albicios
Ramonaiani..frumusel Daniel,seamana bine cu Eliza!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Maria Clara..bebe de Anda_Magda

Bianca Maria..bebe de DanaMi

Ruxandra..bebe de Roxi2000_ro

Erika Maria..bebe de Erna_Maria

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi