Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici..
Ce mai faceti? Cam slaba activitatea pe aicea..asa ca am sa dau eu prima cu zahar si laptic.
Noi suntem odihniti..de cand i-am mutat patutul si doarme singurica,seara ii fac baitza pe la 8 si doarme pana pe la 6-6:30 fara nici o trezire...va dati seama ca dimineata se trezeste cu o foame de lup,dar nu plange ci o da in joaca

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Strunfita ..........v-am admirat pe toti! Ce famile frumoasa! Cel mare vad ca-i indragostit de Scooby Doo! Mititica e o dulceata motata! Am vazut si o bunica eleganta, un tata grijuliu si o mamica care arata bine-ma refer la kg! Ce fain ca stati la curte!
Deea...te inteleg perfect! Si eu pe David l-am plus de proba in premergator spre 6 luni, dar cum ai spus- la inceput nu-i poti tine nici macar 5 min, ca obosesc repede! Copilul iti "dicteaza" etapele lui de viata! Si vreau sa-ti zic la la 6 luni pedala troata casa! El vroia doar in picioare si in brate! Cu "mergareata" mai puteam si eu sa-mi vad de un vas, de dat cu matura! Si la 7 luni a mers 4, asa ca l-am abandonat!
Clody....un ! Nu te descuraja!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

iupiiiiii ..plecam la plimbare si dau si din pesti
Si ca sa ma laud si eu un pic..fi-mea isi tine bibe singurica de cateva saptamani daca incerc sa-i dau manutele la o parte ma certa de numa-numa..cum imi permit eu sa nu o las sa faca ce vrea muschiul ei??

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata si de la noi,

fetele care mi-au transmis urari si vi le intorc inmiit inapoi Cris si Ertina...

Cris, tare faza cu "jos textila"....multumim de cafea, tare buna....felicitari pentru tinutul bibelui, BRAVO!!!!

Laura, si eu asa stiu ca dupa 4 luni i-a mai putin in greutate.... felicitari pentru cm acumulati

Clau, ma bucur sa citesc ca ai primit un pic de ajutor din partea sotului si ca razvan se simte mai bine....

O duminica placuta sa aveti!!!

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Relusha, La Multi Ani, sa fii fericita, vesela, sanatoasa si sa-ti aduca Radu numai bucurii! (scuze de intarziere, n-am prea avut timp de forum zilele trecute).
La multi ani si tuturor bebeilor sarbatoriti zilele astea!

Laurraa, e absoult normal ca dupa 4 luni sa ia aproximativ 500-600 grame pe luna, apoi dupa 6 luni cam 250 grame pe luna. Nu te ingrijora

Deea,

Alyntha, din pacate nu stam la casa, eram la parintii mei care stau la Buzias (e un orasel de langa Timisoara). Visam la casa, avem un teren, estimez eu ca undeva peste 2 ani ne vom apuca de construit.
Multumesc , stau relativ bine cu kilogramele, mai am vreo 5 in plus (am 54 kg acum). In schimb burta arata cam nasol, pielea e moale si nu s-a retras de tot, ar trebui sa ma apuc de ceva sport, dar astept sa treaca 6 luni de la cezariana. Fetele cu cezariana, faceti ceva sport?

gasca si va doresc o duminica minunata!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

relusha..........multumim

strunfita..............pai stai bine cu kg..si eu am facut cezariana,dar daca vreau sport ma apuc de carat bebe in brate o zi intreaga si am rezolvat problema

Nu am avut succes cu pestii la targ si nu sunt urati deloc..poate saptamana viitoare o sa fiu mai norocoasa

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Daniel..bebe de Ramonaiani

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna!

Cris..imi pare rau ca nu ai reusit sa dai din pestisori...cred ca vor pe tigaie pana la urma!Super somnic are Miruna!
Strunfita..stai super bine cu kg,felicitari!Eu am ajuns la 55 vad..as mai avea de dat 1-2 kg si ar fi perfect!Eu pielea de pe burtica nu o am moale!

la toate si o duminica superba!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Daniel..bebe de Ramonaiani

Buburuza noastra

LA MULTI ANI!!! si din partea noastra

Mergi la inceput

Strunfita, multumim de urari, la fel va dorim si voua

Mergi la inceput