Pot ramane insarcinata daca…?
Raspunsuri - Pagina 52
Luku spune:
Buna seara, fetelor! Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica si as vrea sa ma alatur voua :)
olimp spune:
bine ai venit LUKU bafta multa si mai curand sa ne dai vesti bune...cu ochisori 
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 +
IlincaIlinca
Luku spune:
Buna dimineata.
Olimp multumesc mult
Nu e asa simplu la mine, sunt in cercetari acum...si varsta isi spune cuvantul, dar m-am si apucat tarziu 
ioana8021 spune:
Bine ai venit printre noi LUKU.

Nu-ti pierde speranta, intr-o zi toate o sa devenim mamici. Succes si sa ne dai cat mai curand vestea cea mare. 
Wee-end placut.
dennissa spune:
Buna fetelor,
Noutati ? Eu sunt pe pastile dostinex , una pe saptamana. Sper sa isi faca treaba si sa ajung pe calea cea buna. Intrebarea e daca exista sanse sa raman gravid#259; in perioada de tratament cu aceste pastile. Mai am de luat inca 5 saptamani de acum...si am intelescca nu sunt indicate in sarcina...
Luna asta a venit si cm la 34 zile, deci incepe sa fie bine, dar perioada fertila tot nu o pot calcula bine....si testele de ovulatie nu prea ma incanta
Va pupcu drag pe toate
Olimp, ce face fetita? E ok, duminica in locusorul ei?
ioana8021 spune:
Buna fetele 
Dennisa nici o noutatate. Din pacate ieri au venit "uratii" dupa prima inseminare nereusita. 
.
Luna aceasta o luam de la capat. Simt ca sunt la capatul puterilor si dau in depresie
.
Olimp ce face Ilinka? Tu cum te simti?
Luku la tine ceva nou?
Va
si va doresc o zi frumoasa.
olimp spune:
ioana imi pare sincer rau pentru nereusita...
, nu te lasa prada disperarii , stiu ca este greu de trecut dar sincer stiu ce simti , si eu am trecut prin atatea urcusuri si coborasuri , stari contradictorii , la un moment dat dadeam vina pe D-zeu ..eram complet debusolata...dar speranta nu a murit iar crdedinta a fost a mai puternica si D-zeu m-a iertat ca l-am ponegrit...
putere...
denissa daca doza de medicament isi face treaba poti sa ramani insarcinata si pe acest tratament....
cu ovulatia eu am monitorizat-o o perioada dupa care am renuntat cand am fost mai relaxata a venit bebe..
Ilinca e mariosra , azi seara mergem la eco , am sa va scriu cat a mai crescut , ii place muzica sau cel putin reactioneaza la muzica...
si daca ii vorbesc si o chem pe nume raspunede ..deci aude...![]()
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
29 +
IlincaIlinca
olimp spune:
am sosit de la eco , Ilinca este bine are 1523 de grame si e activa ...
29 +
IlincaIlinca