Pot ramane insarcinata daca…?

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bia_Mi

Malina ce vesti ne dai?


i-a venit cm-ul!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Imi pare rau! Tu ce faci kmy? ce face bobocelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty-nety spune:

buna fetelor!

Ma simt onorata sa fac parte din randul vostru...de ceva luni sunt foarte dezamagita de testele negative;am ciclu neregulat de 2 luni de cand am urmat un tratament naturist pentru diminuarea unui chist ovarian.Tratamentul a fost cu coacaz negru. mladite de zmeur si napraznic...de chist am scapat insa am avut o intarziere a cm de 1 luna -in decembrie- in ianuarie pe 1 a venit musafirul nepoftit iar luna asta nimic.O fi bebe? sau o fi dereglare hormonala? am o intarziere de vreo 5 zile insa nici test nu indraznesc sa fac de teama sa nu fie negativ.voi ce ati face in locul meu?
va pup si va urez o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caty-nety

buna fetelor!

Ma simt onorata sa fac parte din randul vostru...de ceva luni sunt foarte dezamagita de testele negative;am ciclu neregulat de 2 luni de cand am urmat un tratament naturist pentru diminuarea unui chist ovarian.Tratamentul a fost cu coacaz negru. mladite de zmeur si napraznic...de chist am scapat insa am av ut o intarziere a cm de 1 luna -in decembrie- in ianuarie pe 1 a venit musafirul nepoftit iar luna asta nimic.O fi bebe? sau o fi dereglare hormonala? am o intarziere de vreo 5 zile insa nici test nu indraznesc sa fac de teama sa nu fie negativ.voi ce ati face in locul meu?
va pup si va urez o zi frumoasa!


Buna Caty si bine ai venit !
Ca sa nu mai ai nici un dubiu ar fi bine sa faci un test,dupa 5 zile de intarziere daca ai fi insarcinata s-ar pozitiva testul ,sper sa || liniute.
Te astept cu vesti si sa vii la aspirante,sunt multe fete care te pot ajuta cu sfaturi sau idei




In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Caty este insarcinata in 6 saptamani ... asteptam vesti de la ea.

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

buna ziua ,
ce stiti despre estradiolul mic? pot ramane gravida?
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Din cate am citit pe internet, eu cred ca da,dar e mai bn sa te documentezi mai mult!

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Buna ziua tuturor
Am intrat aici sa va spun povestea mea, sa va spun sa fiti optimiste si sa nu va pierdeti speranta
M-am chinuit timp de un an jumate sa raman insarcinata...imi doream un bebe enorm de mult...dar el nu venea...In tot acest timp am facut analize peste analize, am descoperit ca aveam ovare micropolichistice si raspunsul doctorilor era ca o sa raman ff greu insarcinata sau deloc si aveam doua optiuni de tratament unul pe cale hormonala care dura cateva luni si a doua optiune laparoscopia pt curatarea ovarelor. Pentru cea de a doua optiune trebuia sa raman in primele 3 luni de la operatie caci altfel se refaceau chisturile. Am ales calea laparoscopiei deoarece o colega a facut aceasta operatie cam din aceleasi motive si a ramas in prima luna. Am facut-o si eu doar ca la mine a trecut o luna, doaua, noua....si bebe nu mai venea. Eram din ce in ce mai trista si mai devastata pana am intrat in depresie....apoi am mers la psiholog sa tratez depresia si uite asa dadeam din una in alta. Gnecologul imi dadea pe de o parte tratament cu closty pt stimulare iar eu pe alta parte eram la psiholog sa tratez depresia pe care acele pastile mi-o accentuau pe zi ce trecea...toate astea pana intr-o zi cand am spus k trebuie sa fac ceva, sa gasesc pe cineva care sa ma ajute ies din groapa in care cazusem...si tot documentandu-ma de pe net de prin reviste am desoperit acupunctura...am cautat toate cabinetele pe net si parca Dumnezeu ma indemnat acolo unde trebuia...am sunat si am facut programare...Vreau sa va spun ca dupa vreo 5 sedinte eram alt om...imi revenisem de nici eu nu ma recunosteam (in conditiile in cre ajunsesem saiau xanax pt atacuri de panica s.a.m.d) dupa acele sedinte nu am mai luat nici o pastila....pe langa acupunctura beam si eu si sotul in fiecare dimineata branca ursului, luam tinctura de mladite de smeur si de coacaz negru de trei ori pe zi si imi mai puneam dimineata si seara supozitoare cu carpicon. Vreau sa va spun la o luna dupa ce am inceput sa beau aceste "licori" ca sa le numesc asa, am ramas insarcinata si acum sunt o fericita posesoare de burtica in 14 saptamani si conversam cu fetele de la Bobocei de septembrie- octombrie 2012.
Am vrut sa va impartasesc din experienta mea si sa va spun sa nu va dati batute si sa faceti tot ceea ce tine de voi ca aveti un ingeras.
Eu va doresc sa va dea Dumnezeu si voua cea mai mare bucurie de pe pamant
Va si va doresc tot binele din lume

lalu85 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

felicitari lalu

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lt1m.lilypie.com/sXLnp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Buna la toata lumea,
Vreau sa ve impartasesc si eu experienta mea,poate va fi folositoare unora dintre voi.Anul trecut ne-am gandit ca ar fi vremea sa avem si noi un bebe si ne-am pus pe treaba doar ca in fiecare luna testele erau tot negative.Ulterior am fost la ginecolog pentru niste investigatii sa vedem ce si cum,ma gandeam ca poate am vreo disfunctie undeva iar verdictul doamnei dr a fost ca am ovare cu ceva microchistulete dar ca nu ar fi neaparat o problema.In urma acestui consult mi-a recomandat Evening primrose cu vit E de la rotta natura pentru reglare hormonala si tratarea acelor microchisturi iar pe langa acest supliment am luat si vit C deoarece citisem ca ar fi buna la fertilitate si acid folic pentru o posibila sarcina.Am inceput tratamentul odata cu venirea CM iar cu cateva zile inainte sa-mi vina iar CM eram fericita posesoare a unui test de sarcina pozitiv.Nu am reusit sa duc sarcina pana la capat din cauza unor probleme ale bebelusului dar vom incerca din nou si cu siguranta vom reusi.

Bafta la toate aspirantele si sa auzim doar de bine!

Mergi la inceput