Prietenie la plesneala*75*-La Multi Ani Mihaita!!
Raspunsuri - Pagina 8
Cinezee spune:
Multumesc frumos ptr pm m-ai mai lamurit si mi-a fost de ajutor
intre timp m-a sunat dr de familie si mia spus rezultatu ptr hcg-ul de ieri este 658 dar din pacate analizele de sange imi arata iar anemie si fieru scazut
4 +un
la termen astept
Delphinas spune:
ce semnatura faina ai...sa o pastrezi pana la 40 de saptamani 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Cinezee spune:
Asaa mult imi doresccc si eu sa fieeee , nu stiu cum functioneaza aici semnatura , iar daca ttrebuie sa o actualizez manual o sa o sterg
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas ce semnatura faina ai...sa o pastrezi pana la 40 de saptamani ![]() |
Multumesc asa sa dea D-zeu

4 +un
la termen astept
Delphinas spune:
semnatura ti-o poti seta din contul tau/profil personal...si undeva la optiuni apesi pe + si vei gasi semnatura...dar tb sa ii faci ulpoad manual ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Cinezee spune:
Am vazut eu ca trebuie facut manual , era bine daca se actrualiza automat precum sunt tickerele
4 +un
la termen astept
kokiy spune:
Delphi,maine te astept la mine ...pe mess
bineinteles ... fatah,ai mancat stricat azi la pranz si ti s-o urcat la cap
...daca ma nevrozez vin peste tini si te alerg pana devi slaba ca mine
... si daca tu ai fost IO din mesajul ala ,sti tu care, eu ti-am dat ignore ... hai ca fug la trebili mele ,s'asa o sa beleasca lumea ochii aci ca vorbesc codat 
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
trec si eu sa va salut, ca mi se lipesc ochii de somn... azi dimineata am deschis 1 ochi si aud barbatul sforaind
... si cand il intreb cat e ceasul de doarme asa de linistit.. panica maxima, 6.15...
...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
ralualexandrei spune:
Stingerea?Sau mai stati cu mine langa ultimul oloi de zacusca,trebuie sa bag tare sa termin toate treburile caci trebuie sa plec in provincie la inmormantarea bunicului.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
preda_vicky spune:
Buna dimineata, va astept cu o
tare, aromata si mai ales fierbinte!
Cinezee, Doamne-ajuta sa fie totul bine.
Semne de raceala am si eu, m-am culcat bine si m-am trezit cu dureri de cap
.
Va
cu drag de la cap la coada si de la coada la cap!
Delphinas spune:
neata.
vicky....multam de 
iulia m-am prezentat constiincioasa la tine ![]()
oana pune mana si mai dormi si tu ca altfel nu te vad bine ![]()
o zi buna sa aveti 
Bazar pt Mihaita
ambitioasa