Prietenie la plesneala*75*-La Multi Ani Mihaita!!
Raspunsuri - Pagina 16
Cinezee spune:
Diarux e nasol de tot fazele astea , in fine acum sunt mult mai bine slava domnului , sa stii ca nici eu nu ma agit asa de taree , sunt asa mai flu flu de felu meu , Multumesc ptr urari
Aliclara,Sorana multumesc frumos ptr urari
5 +un
la termen astept
mari_paun spune:
buna fetele,
am avut netu intrerupt pt neplata...am rezolvat pana la urma desi a fost tare greu sa stau 1 saptamana acasa si sa ma uit lung la calculator...
am fost in CO, am dormit pana tarziu, m-am uitata la filme si am iesit in parc cu Ema...nu am plecat nikaieri din cauza bugetului redus la maxim...insa pot spuine ca m-am ales cu o ...relaxare.
Ema incepe maine scoala, cum o fi ...o sa va povestesc
am emotii si nu imi gasesc locul
azi a fost greva si am stat iar sa ma relaxez...insa la birou
cam atat
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
Delphinas spune:
neata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rhoneea
Tu te tii de shotii?? Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">![]() *Miracolul nostru* ![]() "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!" Michael Jackson |
eu???????
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
Neata
Mari te cred si eu ca ai emoti doar odata incepe fata clasa 1
Puturoaselor treceti la cafea si ceai pentru unele![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
preda_vicky spune:
.Iau un ceai si las galuste cu prune in schimb (sau gomboti, cum se spune prin Ardeal), sunt tare bune
, serviti cu incredere cat mai am.
Eu de sambata am stat numai in pat, m-a prins o gripa ingrozitoare, am crezut ca-i porcina dar de data asta m-a sarit
. Sunt in medical toata saptamana, azi m-am ridicat putin din pat si mi-am propus sa intru sa va
de la distanta ca sa nu va molipsesc. Nu-s capabila inca sa citesc din urma, nu va suparati.
Va doresc o zi cu soare.
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Puturoaselor treceti la cafea si ceai pentru unele anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
eu puturoasa??
ia uita-te cand am dat eu
de dimineata...eu puturoasa??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita
ambitioasaInfertilitatea este o boala
ancadragoman spune:
Vero 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Vero ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
poate da norocu peste tine si primesti vreo veste minunata dupa 16-17 in colo
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita
ambitioasaInfertilitatea este o boala