Prietenie la plesneala*75*-La Multi Ani Mihaita!!
Raspunsuri - Pagina 10
Ana68 spune:
Anca,faina rochie ai avut...iar nasica micuta a fost minunata cu rochita alba!Mi-au placut mult si domnisoarele cu rochiile lor porticalii...foarte faine!![]()
kay spune:
Hallooo, halloo !!!
Eu mi-s tare fericita, Sonia bea suc de capsuni, pepene galben si pere, eu la fel, l-am fabricat in casa din fructe fructe
. Mai devreme il alerga pe taica-su prin casa murdara de cioco pe maini si el fugea... Toata casa e cu fundul in sus, da nu-i nikic, noi sa fim sanatosi
.
Ana, am citit la timisorence de buburuza ta. Ma buxur enorm ca e bine
. daca vrei as vrea eu
sa iti spun ceva, daca se poate pe PM, legat de problema voastra.
.
Shefa, n-am primit nimic
.
Anca , ma uit si eu diseara la poze
.
Ah, am vb cu americanii si asa am luat un bonus de bucurie de la ei.
Ma intorc la ale mele . q
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
ralualexandrei spune:
Maine plec asa ca acum trag tare pe ultima suta de metri m-a apucat amocul si am fact gem de pere,e pe foc inca.Cred ca sunt nitel stricata la cap.
Ana n-am apucat sa-ti spun cat de tare ma bucur pt Luana,dar ma bucur sa stii![]()
Anca nici tie nu am apucat sa-ti spun cat de mult mi-au placut pozele,mai ales cele in care era Mariutza.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ralualexandrei spune:
Va multumesc ca sunteti asa niste prietene si va ganditi la mine,va iubeeeeeeeeeeeescccccccccc ,ma auziti???!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
kariguld spune:
Ralu, si eu te iubesc pe tine. putere multa. asa e cand treci prin clipe grele, faci ceva cat mai multe ca sa uiti si saßti treaca timpul!
a mai trecut o zi, de maine intram in uichend!

Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Va multumesc ca sunteti asa niste prietene si va ganditi la mine,va iubeeeeeeeeeeeescccccccccc ,ma auziti???!!! Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |

si multe 

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
marami spune:
Ralu, pentru tine o
iar pentru bunicul tau multe

Dumnezeu sa-l odihneasca
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
kay spune:
andra, si noi suntem langa tine 

anca, acu ma asez sa te vizionez
. am programat ultima masina sa inceapa maine la 7, la 8 juma numai bine se termina si ma apuc sa intind rufe
.
revin.
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
kay spune:
dragomanco, va
am pe toti in frunte cu Mariuca. Morrrr dupa moaca ei serioasa, e dementiala
!!! frumoase amandoua si mireasa super !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
Delphinas spune:
buna dimineata. poftiti la 
oana...harnica mai esti. nu ai vrea sa mergi si la mine sa imi faci cate ceva? promit ca am grija de S, gatesc pt Al si pt tine.
Andra multa putere
Marami 
u all
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??