Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
La noi, incepe sa se faca simtita toamna. E innourat si sta sa ploua. Dar, macar nu e frig.
O zi faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Adrian a vorbit cu invatatoarea: Stefan VREA sa participe, VREA sa raspunda, uneori se exprima in propozitii scurte, alteori nu reuseste sa se faca inteles, dar este de bine!!

Si la noi ba e frig, ba e cald, ieri erau 25 de grade la 7 seara!! Cumplit de cald si de umed a fost ieri! Mi-a fost rau pe seara... Acum sunt mai ok, dar am aceleasi probleme cu sanii de la alaptat, nu stiu ce sa mai fac sa treaca... as vrea samerg la un medic aici, dar singura mi-e ca ma ratacesc... UF!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si la noi s-a anuntat pt azi ca vor fi 28 grade.Mi-e si groaza sa ies afara, ca la birou e rece bine

Copilasii vostri au note in carnet?Eu azi dimineata am vazut un fb cu data 2.10.

O zi buna!

Maine e vineri!!!

Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
La noi, abia dupa ora 14 a iesit soarele din ceatza. Iar ieri, a ploua pana la urma toata dupa-masa si seara.
E toamna, e clar !
Nicoleta, bravo lui Stefan !
Mereu reusesc sa ne surprinda placut, minunile noastre de copilasi !
Nico, dar tu mai alaptezi ?
Cristina22, bravo lui Andrei pt. prima nota si inca, FB ! Trebuie sarbatorita nota, nu ?
Cristinuca a venit ieri cu 3 note de FB, din care unul cu steluta(*), la dictare.
Nu trece d-na. toate notele direct in carnet. Mai are ea un tabel unde trece notele pt munca independenta in caiet, dictare si fise, iar mai apoi din 5 note(la aceeasi materie) face una singura. Doar fisele de evaluare le trece direct in catalog si carnet.
Cred ca multe invatatoare lucreaza asa.
Ce fac boboceii ? Cred ca s-au plictisit de semne grafice si cifre vor sa scrie litere, cuvinte si socoteli, deja.
O zi faina, in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andy a venit azi cu stelutza pe caiet ,e super incantata d-na de cat de frumos si ordonat scrie

Ninafelicitari...Andy nu zice nimik de litere si altele,el scrie ca-i da doamna

Cris felicitari ptr primul FB

Nicoleta ce vesti buneeeee!!!!

Katty

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Felicitari si din partea noastra Cristinei si lui Stefan!Nicoleta cum te descurci cu Matei cu papica?

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

Lucia, sanatate multa micutilor tai

Nicoleta, felicitari pt. progresele inregistrate.

Sanziana, felicitari cu intarziere pt. aniversare si sa triplati cifra de acum inainte. Bravo lui David pt. rezultatele bune din report card.

Laura, cred ca trebuie sa fii tare mandra de Andy .

Eu nu mai apuc nici sa citesc, ce sa mai zic de scris dupa ce am inceput iat serviciul se pare ca timpul nu mai ajunge. Ca noutati juniorul meu a implinit un anisor de curand si i-am taiat motul cum se obisnuieste iar de pe tava a ales banii, pixul si termometrul. Deci am cazut de acord toti ca poate sa devina un doctor bogat . Yasmine merge bine cu scoala, avem aprecieri din partea celor doua profesoare si in plus am testat-o in privat la matematica si surprinzator se pare ca se situeaza mai sus de clasa a patra . Acum ramane sa o tinem ocupata acasa, caci la scoala se socializeaza cert cu prietenii. Si in afara de asta in weekendul asta vom fi nasi, si vom sarbatori Ziua Recunostintei. Cam astea de la noi…pupici tuturor si succese maxime scolareilor .

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

vin repede cu cafeaua pana nu se raceste

Khristin-bravo Chris!! Asa-mi place si mie si doctor si bogat
Yasmine e grozava
Veti fi nasi de casatorie sau botez?

Nina-wow, e frig la voi.Nu vreau frig si vreme ploioasa!!

Laura-felicitari ordonatului!!

Nico-tu cum esti cu "buba"?Nu ti-ai gasit un medic, un tratament?

Restul mamicilor de scolarei ...?

Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello,
Aproape e weekend, super!
E vremea foarte frumoasa afara...cred ca vom avea un weekend frumos!

Cristina22, multumim de cafele, tare frumusele! Intrebai de carnet de note, are carnet dar inca nu s-au pus note, ia calificative niste abtibilduri 3d lipite de foile de caiet, are cele mai multe din clasa pana acum, asa ne-a zis invatatoarea Note adevarate in carnet, ma rog calificative, dupa ce vor incepe testarile.
Felicitari lui Andrei-ul tau pentru primul FB!
Noi raportam ca tot pierdem din dinti, deja are vre-o 8 cazuti...zana maseluta nu mai face fata!

Nicoleta, felicitari lui Stefan, cred ca atrecut hopul cel mare,sanatate multa tie in problema cu sanii, ceva naturist nu stii? Nu stiu ce sa-ti zic ca nu stiu exact ce problema ai!

Nina, felicitari Cristuncai pentru cei 3 FB, e foarte constiincioasa, bravo ei!

Laura, si voi tot cu stelute/ lipite pe caiet, ca si noi!

Khristin, Happy Thanksgiving, distractie placuta la nasit in weekend, vrem si poze de la motul "domnului doctor bogat"! felicitari Yasminei pentru matematica, si Andrei s-a luat "la intrecere" cu copiii de clasa a III-a de la semiinternat cu tabla inmultirii si a castigat Andrei, doamna pedagog il numeste "premiantul meu"!

Va pup si va urez week placut!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Multumimde felicitari, si de la hort mi-a zis ca si-a fcut ok tema... deci tot inainte!! Cu alaptatul, de ieri am inceput oficial incheierea acestui capitol, din pacate trebuie s-o fac brusc, fiindca am ranile respective (e o iritatie a mameloanelor...) si nu am reusit sa ma duc la medic... sotul imi pleaca marti iar, pana joi... asta e, ne-am hotarat (mai mult eu) si acum nu ne mai razgandim. Nu aveau cum se vindece dermatita fara o pauza mare, si nici asa nu s-ar fi vindecat definitiv cu alaptat in paralel, cred. De 3 luni ma chinuiesc asa... Ma doare sufletul, dar vad ca piticul este cooperant, adica plange, dar il pot alina, l-am plimbat noaptea in brate... Inca nu accepta alt lapte decat cel de vaca baut cu paiul ziua, ieri a baut 100ml in cam 30 de minute, asa, de sete. Incet-incet...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput