Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Oo, Adela, ce de-a evenimente aveti! Cred si eu ca nu-ti mai vezi capul, sper sa ai si ajutor din afara ca singura nu cred ca reusesti!!

Laura, sanatate multa si lui Andy!

Cristina, pai atunci iti urez din nou, multa sanatate si fericire, iubire cat cuprinde si realizari pe toate planurile !!! N-am urat adineauri mai multe, ca nu eram sigura pentru ce te felicit!
Da, Andrei sta cu mine (cu noi) pana la sfarsitul programului, dar are calculatorul lui la care se joaca, si-a facut si temele pe care le-a avut in weekend, ca daca am avut asa multe activitati in weekend si nu prea am stat acasa sau cand am stat, am avut musafiri, le-a lasat pentru azi.

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Hello mamici si copilasi dragi !

Am revenit ca sa va dau un semn de viata. Spre rusinea mea nu apuc nici sa va citesc, dar sa scriu.

Am pus 3 poze si incerc sa mai pun...
http://good-times.webshots.com/photo/2085461920101701233dwJKvI
Am inceput si noi scoala, nu sintem prea incintati, dar asta e. Speram sa fie mai bine.

Va doresc multa sanatate si toate cele bune !!!

Va pup si am sa mai revin, sa nu ne uitati,

Karina si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Karina, bine ai venit pe aici!!

Cristina, nu, nu toti copiii sunt imbracati asa, ci numai cei care vor si sunt primiti in altar, sa-i ajute pe preoti.

Lui Stefan ii place mult la scoala cea noua, sper sa-i placa mereu asa mult! Si la afterschool ii place mult, are timp de joaca!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Karina-bine ai revenit! Ce mult a crescut scolarelul tau!!

Nico-am inteles.Sa faci poze sa-l vedem.

Katty-la noi ideea e ca raman copiii la program prelungit pt a-si face temele cu d-na.Acasa ii mai verificam noi, parintii.
Andrei al tau, sa inteleg ca mai are teme pt acasa?

Cine da o cafeluta buna? Ca io nu stiu sa o prepar

cristina si Andrei
http://lbyf.lilypie.com/Q8wIp3.png

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Vineee siwww.fotosearch.com/bigcomp.asp?path=DGV/DGV023/1823001.jpg" target="_blank">Cafeaua..luati repede ca e proaspata...de sunt acasa asa ca-mi permit

Cris

Karina bine-ai revenit..frumos si mare scolarel ai.

Nico mi-au placut pozele ff mult.

Katty cum trecu ziua de ieri?Sunteti mai bine?

Adela sper sa iasa totul bine pana la urma

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Laura, multumesc pt. ! Ca tot n-am apucat sa beau acasa.

La multi, multi ani fericiti, Cristina !

Sa fii sanatoasa si sa-ti implinesti toate visele !

Cum ai petrecut de ziua ta ?

Duminica am profitat de vremea frumoasa si am facut si noi o iesire in natura. A fost superb ! Iata, dovada !
Sunt pe , dar am apucat sa vad un pic Viena, atat cat ne-a aratat Nicoleta, pe frumosii ei si pe bobocelul Karinei !
Va pe toate, toate si mai revin !
O zi cat mai faina, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-iti multumesc
De petrecut, am tot petrecut si la birou si doua zile acasa
V-am admirat in poze.Mereu sunteti frumosi si veseli

Laura-acum e bineeee??

Katty-tu cum esti cu raceala?Ca daca nu apari ma gandesc ce e ceva...

Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Ajutor din afara nu prea o sa fie ca ai mei nu au fost de acord de la inceput cu legatura noastra asa ca mama a zis ca nu o sa vina pe la noi daca vine soacra mea ... asta a zis ca vine cu 2-3 zile inainte ... asa ca vedem noi 2 cum o sa facem cu toate . Mai greu e cu BB ca nu prea sta fara tzitzi si nu ma pot deplasa nicaieri fara el , mai ales ca nu mai doarme deloc ziua .
De o sapt umblu sa fac dosarul pt CIC ca aici la primarie imi cer stagiul de cotizare care vine intr-o luna pt ca firma are sediul la Bucuresti asa ca abia prin nov daca il depun ... si mai dureaza cateva luni pana intra banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Este din ce in ce mai bine la noua scoala, Stefan face eforturi sa se integreze, dar nu reuseste tot timpul, insa este pe drumul cel bun, asa mi s-a spus (au facut ore cu directoarea, invatatoarea lor fiind bolnava). Dupa ce va sti mai bine limba va fi mult mai usor pentru el. Cam atat de la noi.

O zi buna sa aveti!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, hello!

Nicoleta, ce ma bucur ca ii place lui Stefan noua scoala, incet incet o sa se integreze ca lumea, macar a scapat de stresul de dincolo!

Adela, succes la alergat! Stiu ca e de umblat cu dosarele astea de CIC!

Karina, bine ai revenit! Am vazut pozele cu Bogdan, a crescut mult de cand nu l-am mai vazut! De ce nu esti incantata de scoala? Tu sau Bogdan, sau amnadoi?
Nu te uitam, dar sa mai intri...

Cristina22, da lui Andrei ii mai raman teme pentru acasa, nu tot timpul, dar mai are dupa-amieze cand vine cu tema nefacuta, asta e, macar si le face acasa fara proteste!
Raceala mi-a trecut aproape de tot, la Andrei a trecut si mai repede, vineri seara era racitut, sambata nu mai avea nimic...

Nina, am vazut si pozele voastre, frumoase imprejurimi aveti pe acolo! Si frumosi protagonistii!

Laura, , merci, sunt bine acum!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput