Copilasi din 2002 *65* Acum scolari !
Raspunsuri - Pagina 13
cristina22 spune:
e frig rau in Oradea noastra!!
Cu asa vreme, nici nu stiu ce sa facem azi.
O duminica frumoasa sa aveti!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Cristina, si la noi este asa de friiiig! SI Matei e mucios... cred ca el va avea program la domiciliu si noi vom iesi cu randul, cate 2... Sa aveti o duminica frumoasa!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
katty spune:
Va salut si eu din Bucuresti!
Ploile s-au oprit dar e frig, noi am dat drumul la centrala de doua zile!
Ieri am avut program la domiciliu, spalat, gatit, curatenie, etc.
In rest suntem bine, Andrei merge bine cu scoala, vineri a luat al 14-lea abtibild de foarte bine, e singurul din clasa cu atat de multe, si ma enerveaza ca se impauneaza cu asta, a dat si primul test si a luat FB, mai rau stam cu temele pe care le face la after-school, vineri a venit iar cu tema nefacuta, si-a facut-o pana la urma acum o jumatate de ora!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Va si va urez un weekend relaxant!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salut.
Katty, felicitari pentru maximul de abtibilduri!! La Stefan la afterschool se primesc puncte, cine are 10 puncte primeste un abtibild. A primit si el cateva stelute (una este chiar cu raze :) ), dar au fost zile in care nu a primit (nu a scris tema frumos sau nu a fost foarte harnic...). Important este ca ii place acolo si ca are progrese, mici si sigure (zicem noi).
Azi am fost la biserica, a stat iarasi in Altar, a dus Crucea, in "fruntea" alaiului. Desi sunt muulti copii la biserica, parintele stie cum il cheama, ceea ce e foarte frumos din partea lui!
Ne pregatim sa iesim putin. Si cu Muciosul mic...
Nicoleta spune:
Astazi Stefan s-a ratzoit in parc la un baietel care-si supara sora, a spus in germana ca "Asta nu este ok!".
light spune:
Buna feltelor, io sunt cam varza de oboseala, am citit si eu pe diagonala ce ati mai scris. Victor se pare ca incepe sa se lupte cu dintisorii caci e tare agitat in special noaptea. Asa ca am de lucru.NOi suntem in mijlocul primaverii, in sfarsit se anunta pentru saptamana asta temperraturi de 23 de grade ca de cand asteptam.Ieri am vizitat un mic si vechi orasel unde existau in trecut mine de aur. A fost foarte frumos mai rau ca la plecare, pe drum, am oprit de vreo 3 ori caci tot plangea Victoras. O sa pun si poze mai tarziu cand o sa apuc caci acum astept sa se calmeze Victor si sa mai bag un pui de somn.Adela, bb al tau e hranit cu lapte praf de zici ca doarme asa bine?Mult succes la nunta si la botez. Despre cadou pot sa iti spun ca noi i-am intrebat pe nasi ce isi doresc si cum ei sunt mari amatori de poze au vrut o rama foto digitala. Asa ca asta le-am cumparat. Noi am primit la botez cand am fost nasi un set de oale de inox iar nasilor lui Liviu le-am luat o lenjerie de pat. Uite si un link de aici de pe DC care sa te ajute cu idei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135854Nicoleta ma bucur ca va merge bine si cu scoala si cu Matei si cu problema cu sanii. Sper ca sunteti sanatosi si totul e ok. Fug ca plange Victor
my deviantArt Gallery
andy.p spune:
Buna dimineata si poftiti la .
Noi suntem bine,am avut un week-end relaxant,mai mult in casa,ca la ce vreme a fost...am iesit un pic la plimbare cu gaza,acum vrea numa pe jos
Andy e la scoala..azi cica le da ceva lucrare...sunt ff curioasa ce va face.
Lucia si noi ne-am luptat si ne luptam cu dintisorii,avem 4sus si 4 jos,acum cred ca urmeaza maselele..cand era ff agitata o dadeam cu gel si-i dadeam si Nurofen si asa mai dormea,da' am avut nopti in care nu a dormit aproape deloc.
Nicoleta felicitari scolarelului,eu vad ca se integreaza deja din ce in ce mai bine,bravo
Katty felicitari ptr abtibilduri..urmeaza FB-ul in carnet,sa vezi atunci ce mandru va fi
Cris,Nina,Dev
O saptamana frumoasa tuturor.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
light spune:
Laura felicitari pentru dintisori, asa-i vin nopti si mai nedormite decat pana acum. Lui victor inca nu i-a aparut niciunul dar il chinuie.Fetele cu bebei mici aveti idee daca la 4 luni jumate e normal ca din cand in cand bb sa isi mai balangane capul atunci cand si-l misca?
my deviantArt Gallery
katty spune:
Neata!
Aici inca ploua si e tare urat!
Dimineata ne-am trezit la 7.28, fata de 7.05-7.10, am facut un mare tur de forta, si prin cooperarea tuturor (tati si Andrei), am reusit ca la fara 10 sa iesim din casa, spalati, imbracati, Andrei a reusit sa si manance! Noroc ca nu a comentat... Vina a fost in totalitate a mea, ca mi-am pus telefonul la incarcat in bucatarie si nu l-am verificat daca e si pus sa sune si nu era!
In fine, ieri Andrei al meu a venit cu prima nota din carnet, un FB la un test la matematica si m-a facut sa ma emotionez, desi stiam ca merge bine cu scoala, si avea si atatea abtibilduri, totusi asta a fost pe bune...in carnet!
Nicoleta, ma bucur ca Stefan se adapteaza noilor conditii si inca asa de bine! Nu poti sa-i faci poze la biserica cand duce crucea??? Cred ca e tare frumos momentul si banuiesc ca se simte tare important!!!
Lucia, nu cred ca e vre-o problema cu Victoras, dar daca ai orice semn de intrebare, fa o vizita la doctor, pentru linistea ta! Poate sa fie si de la oboseala sau cine stie, ceva ce se rezolva din mers...succes cu dintisorii, sa iasa cat mai repede si sa n-aveti neplaceri prea mari!
Am vazut ca iar sunt incendii prin sud, sper sa nu fiti afectati in niciun fel!
Laura, ai avut maareee dreptate cu FB-ul din carnet!!! Merci!
Va pup si va urez o saptamana minunata, sa se opreasca ploile astea enervante...si bafta la scoala puilor!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
light spune:
Katty felicitari lui Andrei pentru un asa start frumos la scoala.Incendiile sunt mai in nord in Queensland, la noi probabil or sa apara prin ianuarie februarie. Azi am avut prima zi mai calda, dupa temperaturi medii de 16 grade in sfarsit a venit si o zi cu 28 de grade. ASa ca deocamdata nicio sansa de incendii.
my deviantArt Gallery