Burtici fericite de septembrie-octombrie (208)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Eu ar fi trebuit sa merg maine la control,dar e cam greu cu deplasarea. Am incercat aseara sa pun piciorul jos si doare rau.Speram sa pot merge la control la inceputul sapt,dar dupa cum se prezinta... nu stiu cand o sa pot merge din nou. Voi ati fost la control saptamanal pe ultima suta de metri?
Am o stare tare , as fi vrut sa merg si eu la BE....

Iulia 37+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice

Eu am fost azi la ctrl, nu mai fusesem de doua saptamani si m-a controlat la dansa, plus a ascultat inimioara bebitei cu aparatul ala special. Si mi-a spus cum e cu contractiile, cu ruptul membranelor, cand sa merg la spital. Eu azi am facut 38 s si daca nu se intampla nimic intre timp ne mai vedem peste inca doua...deci nu cred ca e obligatoriu sa mergi saptamanal, decat daca sunt probleme-bine eu merg la o clinica privata, in spitale stiu ca te cheama mai des(ghici de ce .

Eu cred ca sunt un pic nebuna, mie nu mi-e frica de nasterea naturala, desi sunt convinsa ca daca un tuseu doare, la nastere e crunt... Mie mi-e frica de anestezii, de orice fel, de ideea ca nu simt ce se intampla, de-asta nici nu voi face peridurala-asa ii zice??? Raluk, fii increzatoare ca va fii bine, cred ca ideea ca vine bebe o sa ne dea curaj si putere in momentele alea

38+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

wow raluk16 cate cumparaturi ati facut ... tocmai am vizualizat cu fina mea si ne-au placut si sa le folositi sanatosi

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Ce haios e grasunelul!!! Si ce se pricepe tati sa ii faca baita! Sa va traiasca flacaul si sa fie sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Clodute, nu stiu ce sa zic... poate numai daca imi trimiti poze sa vad exact de ce pete zici tu acolo, la a mea sigur sunt iritatii ale pielii, nu am observat nici o pata care sa o fi avut din prima clipa si pana acum. Sunt iritatii care vin si trec la Ana, de asta sunt sigura.

Eu iti tin pumnii sa treaca, cum iti doresti tu.
Eu sunt mai tzaca, stiu, dar mie tot ce vad la Ana mi se pare frumos... stiu, sunt tzaca bine. Si daca ar avea pete permanente pe la ochisori, m-as gandi ori ca trec, ori ca sunt frumoase, pur si simplu.

Eu zic sa nu iti mai faci griji.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
Am intrat din cauza de curiozitate si intrebare in principal pentru Nela si daca mai aveti cunostinta fetelor si stiti sa spuneti HELP ca eu am o problema... si feita mea are pete pe pleoape asa cum am vazut in pozele Anei de Nela si mi=e frica sa nu ramina asa ... stiti cumva daca trec ? VA PUP si astept si eu un semn de la voi. O sa incerc sa ii fac poze de foarte aproape sper sa apuc... si sa le pun sa vedeti si la noi cum este.

Clodute, esti o dulce. Uite ca ma faci sa ma simt gongoi, dau si eu sfaturi de proaspata mamica (vai de steaua mea...).

Cu petele de la ochisori: nu iti face probleme, ca or sa treaca cu timpul. Eu am vazut mai multe iritatii de genul acela, si un pic de bubitza, pe diferite parti ale corpului, dar care trec repede, de la cateva ore pana la o zi, doua. Sunt adaptari ale corpului de bebe (ale pielii) la viata extrauterina. Pai usor le-o fi si lor, 9 luni in lichid amniotic, ca pestiutii, iar dupa aia la aer? Iti dai seama ce modificare majora pentru piele? E normal sa reactioneze asa. Asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi, or sa treaca de la sine.

Ana mai are si zone ale corpului uscate, la inceput avea si buzitele uscate, aproape coji (si nu erau lapte uscat, cum mai au bebeii, ci pur si simplu a avut buzele parlite rau la inceput). Acum are niste catifelate, petale de trandafiri si alta nu. Si nu i-am dar cu nimic, creme sau mai stiu eu ce. Apa cea de toate zilele, sfanta, la baitza (pana acuma am imbaiat-o o data) si servetele umede.

Sper sa te fi ajutat.

Spre linistea ta sufleteasca, daca ai un pediatru (si ma gandesc ca ai), poate ca nu ar strica sa ii pui intrebarea cu petele la ochisori, data viitoare cand va mai intalniti. Eu sunt sigura ca nu este nimic, or sa treaca de la sine.

Nela, mamica Anei

Mercic mult de tot. Am intrebat pediatra si mi-a spus ca sunt semne de nastere si ca nu vor trece dar cind va fi mare fata poate sa faca operatie estetica si sa isi scoata acele pete.
EU am la spate un semn in forma de garoafa rosu roze ... de cind m-am nascut si acum... Iti dai seama ca e greu sa fie pe fata si mai ales la ochi. Insa am citit pe internet ca ar fi "ciupitura berzei" sau "sarutul ingerului" si ca ar trece si intr-un an. EU ACUM ASTEPT si SPER sa treaca. M-ar durea tare sa ramina asa. Poate nu am vazut eu bine la Ana ta si poate sint diferite ... dar eu tot mai sper sa treaca la fata mea. Iti dai seama ca am plins cind mi-a zis pediatra dar ... asa sunt eu mai mamaliga si pling repede .

PUP si multam inca odata (proaspata mamica )

Clodute mami de Patrick si cu Karolina

Ma bag si eu in seama...si bebitul la care am fost are pe o pleoapa si langa nasuc niste pete rosiatice-acum are trei luni , dr i-a spus mamei ca vor trece in timp, chiar s-au mai atenuat, si ca ar fii ceva legat de fragilitatea capilarelor la nastere. Deocamdata eu zic sa nu iti faci probleme, bebita e mica si tu stii mult mai bine ce mult se schimba in perioada asta a vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail
Eu am fost azi la ctrl, nu mai fusesem de doua saptamani si m-a controlat la dansa, plus a ascultat inimioara bebitei cu aparatul ala special. Si mi-a spus cum e cu contractiile, cu ruptul membranelor, cand sa merg la spital. Eu azi am facut 38 s si daca nu se intampla nimic intre timp ne mai vedem peste inca doua...deci nu cred ca e obligatoriu sa mergi saptamanal, decat daca sunt probleme-bine eu merg la o clinica privata, in spitale stiu ca te cheama mai des(ghici de ce .

Eu cred ca sunt un pic nebuna, mie nu mi-e frica de nasterea naturala, desi sunt convinsa ca daca un tuseu doare, la nastere e crunt... Mie mi-e frica de anestezii, de orice fel, de ideea ca nu simt ce se intampla, de-asta nici nu voi face peridurala-asa ii zice??? Raluk, fii increzatoare ca va fii bine, cred ca ideea ca vine bebe o sa ne dea curaj si putere in momentele alea

Felicitari pt cele 38 de saptamani! Practic si eu fac azi 38 dupa eco(dpn 9 oct),dar dupa um dpn 12oct.
M-ai linistit putin,probleme n-am cine stie ce doar o tensiune pe una dintre arterele uterine,dar atata timp cat tensiunea arteriala e buna nu se pune pb de preeclamsie.
Vis-a-vis de epidurala imi spunea ieri o prietena care a nascut acum 10 sapt ca ea a cerut sa i se faca o doza mai mica astfel incat sa poata simti contractiile si ca desi a durat 8 ore o fost o experienta deosebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Citat:

Citat:

Citat:
Am intrat din cauza de curiozitate si intrebare in principal pentru Nela si daca mai aveti cunostinta fetelor si stiti sa spuneti HELP ca eu am o problema... si feita mea are pete pe pleoape asa cum am vazut in pozele Anei de Nela si mi=e frica sa nu ramina asa ... stiti cumva daca trec ? VA PUP si astept si eu un semn de la voi. O sa incerc sa ii fac poze de foarte aproape sper sa apuc... si sa le pun sa vedeti si la noi cum este.

Clodute, esti o dulce. Uite ca ma faci sa ma simt gongoi, dau si eu sfaturi de proaspata mamica (vai de steaua mea...).

Cu petele de la ochisori: nu iti face probleme, ca or sa treaca cu timpul. Eu am vazut mai multe iritatii de genul acela, si un pic de bubitza, pe diferite parti ale corpului, dar care trec repede, de la cateva ore pana la o zi, doua. Sunt adaptari ale corpului de bebe (ale pielii) la viata extrauterina. Pai usor le-o fi si lor, 9 luni in lichid amniotic, ca pestiutii, iar dupa aia la aer? Iti dai seama ce modificare majora pentru piele? E normal sa reactioneze asa. Asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi, or sa treaca de la sine.

Ana mai are si zone ale corpului uscate, la inceput avea si buzitele uscate, aproape coji (si nu erau lapte uscat, cum mai au bebeii, ci pur si simplu a avut buzele parlite rau la inceput). Acum are niste catifelate, petale de trandafiri si alta nu. Si nu i-am dar cu nimic, creme sau mai stiu eu ce. Apa cea de toate zilele, sfanta, la baitza (pana acuma am imbaiat-o o data) si servetele umede.

Sper sa te fi ajutat.

Spre linistea ta sufleteasca, daca ai un pediatru (si ma gandesc ca ai), poate ca nu ar strica sa ii pui intrebarea cu petele la ochisori, data viitoare cand va mai intalniti. Eu sunt sigura ca nu este nimic, or sa treaca de la sine.

Nela, mamica Anei

Mercic mult de tot. Am intrebat pediatra si mi-a spus ca sunt semne de nastere si ca nu vor trece dar cind va fi mare fata poate sa faca operatie estetica si sa isi scoata acele pete.
EU am la spate un semn in forma de garoafa rosu roze ... de cind m-am nascut si acum... Iti dai seama ca e greu sa fie pe fata si mai ales la ochi. Insa am citit pe internet ca ar fi "ciupitura berzei" sau "sarutul ingerului" si ca ar trece si intr-un an. EU ACUM ASTEPT si SPER sa treaca. M-ar durea tare sa ramina asa. Poate nu am vazut eu bine la Ana ta si poate sint diferite ... dar eu tot mai sper sa treaca la fata mea. Iti dai seama ca am plins cind mi-a zis pediatra dar ... asa sunt eu mai mamaliga si pling repede .

PUP si multam inca odata (proaspata mamica )

Ma bag si eu in seama...si bebitul la care am fost are pe o pleoapa si langa nasuc niste pete rosiatice-acum are trei luni , dr i-a spus mamei ca vor trece in timp, chiar s-au mai atenuat, si ca ar fii ceva legat de fragilitatea capilarelor la nastere. Deocamdata eu zic sa nu iti faci probleme, bebita e mica si tu stii mult mai bine ce mult se schimba in perioada asta a vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni_iulia eu pana in saptamana 36 am mers o data pe luna, acuma m-a chemat direct in saptamana 38. Vorbeste cu doctorul, vezi ce spune. Te inteleg perfect cu starea

Maria multumesc mult de incurajari! Ai dreptate, cumva trebuie s-o facem si pe asta... Ma simt mai ceva ca la examenele orale cand tot iesea lumea ba cu note bune, ba cu proaste ... Si... hai sa-ti dau si o veste buna: am citit in ceva carte scrisa de moasele germane ca e chiar indicat imediat dupa nastere sa dormim pe burta, ca se retrage mai usor uterul , cu tot riscul sa te doara sanii si sa iti uzi perna de tot, storcandu-i de tot.

Doro multumesc mult

Nela tactica cu vapoarele e super! Acolo n-o sa fie niciodata plictiseala. Multumim de intrebarea de mami, e in acelasi timp incantata si ingrijorata de nepotelul care pare a fi maaarreee! Cred ca e impartita in doua, cu emotiile pentru mine. Ce bine e sa fii mama de baiat, ca ai doar nerabdarea sa-ti vezi nepotul, nu iti mai e si mila de mamica

Clodute cat ma bucur ca ai intrat! Eu nu am vazut nici o pata pe ochisori, ce ochi de vultur ai . E de inteles cu neputinta de a intra, la toate mamicile, d-apoi la voi, cei care trebuie sa va ocupati si de cei mai marisori! Imi pare tare rau ca a fost asa complicat cu alaptatul

Tre sa fug, recuperez imediat pana la capat

36+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Fetelor care ati nascut: voi cand ati luat trimitere de la medicul de familie pentru internare-inainte sau dupa ce ati ajuns la spital?

Clodute, eu o sa nasc pana la urma tot la Filantropia cu dl dr H, si el mi-a zis ca la internare ai nevoie de BI, adeverinta de la serviciu si trimitere pt spital. Tu cand le-ai dus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:

Clodute, nu stiu ce sa zic... poate numai daca imi trimiti poze sa vad exact de ce pete zici tu acolo, la a mea sigur sunt iritatii ale pielii, nu am observat nici o pata care sa o fi avut din prima clipa si pana acum. Sunt iritatii care vin si trec la Ana, de asta sunt sigura.

Eu iti tin pumnii sa treaca, cum iti doresti tu.
Eu sunt mai tzaca, stiu, dar mie tot ce vad la Ana mi se pare frumos... stiu, sunt tzaca bine. Si daca ar avea pete permanente pe la ochisori, m-as gandi ori ca trec, ori ca sunt frumoase, pur si simplu.

Eu zic sa nu iti mai faci griji.

Nela, mamica Anei

O sa ma straduiesc sa ii fac o poza sau 2 ... pentru exemplificare ... Si o sa incerc sa nu imi fac griji... dar stii tu cum e lumea in romania si mai ales copii ... si nu vreau sa sufere ca vor face altii misto de ea. Si de baiat ca si el are urechile clapauge sa zic asa ...dar asta e... nu au iesit asa ca am vrut eu ... eu o sa le fiu alaturi oricind ... SPER SA NU SUFERE ATITA IMI DORESC.

O sa revin imediat ce o sa "prind" o poza cu mindra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Eu am o usoara durere gen menstruala si simt cum impinge bebe pe acolo pe jos.De obicei impingea sus.Sa fi racit? Vreau sa zic ca am niste calduri spre seara... In vara nu mi-a fost asa cald.Acum simt ca ma sufoc si nu pot dormi decat cu geamul deschis.

Mergi la inceput