fiv la cluj 27
Raspunsuri - Pagina 17
uratica spune:
mara-offfffffffff..nu ma asteptam!eram convinsa ca vei reusi!
insa..trebuie sa existe o explicatie.....nu stiu,tu ai renuntat la ideea de a face histeroscopie..inainte de a transfera ceilalti 2 puiuti,nu crezi ca e bine sa o faci?ca altfel nu imi explic
!
nu stiu ce sa mai cred..curaj mara!

Doamne ajuta-ne si pe noi sa ne tinem puiutii in brate!Te rugam!
restul gastii!
dezamagita spune:
Mara, sunt alaturi de tine, nu dispera....din pacate nici eu nu am vesti grozave....la FIV la gandesc de abia peste cateva luni...iti doresc multa sanatate
Cris_25 spune:
Mara, imi pare rau ...
Cuvintele sunt de prisos ... Doamne da-ti putere sa mergi mai departe 

Cris_25 spune:
Fetelor ... cineva trebe sa dea startul la burtici ... musai ... asha nu se mai poate 

brunadria spune:
georgie , ai fost la cj? ce vesti ne dai? cand incepi?
eu maine plec din paris ,abia astept sa ajung acasa ,apoi astept cumintica prima zi de cm... eu am niste simtome de zici ca sunt gravi , dorm nonstop , ma dor sanii f tare si mananc ca sparta... al meu face haz de necaz , zice ca sunt gravi si ca drii vor avea mult de lucru sa studieze cum s a intamplat minunea!! suntem dusi rau!!!dar chiar ca ar fi o faza tare.. de obicei mai am simtome de genul asta inainte de cm , dar acuma mi se par mai accentuate...poate e in capul meu, offf
sunt irecuperabila ,numai la copii ma gandesc...
georgie te astept cu vesti!!
bytzi spor la injectat!!
fetelor
si
vise frumoase...
jovana spune:
BUNA FETELOR MARA capul sus reusesti tura vitoare nu fi dezamagita mergi mai departe o sa reusesti stiu sigur fi calma si nu
doamne ajuta 
BRUNI DD AJUTA SI SA VI CU REUSITE 
CATALIN VA
PE TOATE
georgetani spune:
Bruni ar fi suuupeeerrrrrrr
sa mergi la clinica sa le transmiti ca ai ramas natural si nu mai ai nevoie de FIV
-Doamne ajuta!
Bytzi cum merge
?
Eu am fost si mi-a prescris iar protocolul lung cu Dipherelin 0,1 si Gonal f 75ui. Voi incepe duminica cu dipherelinul- 1flacon dimineata apoi ma chemat pe 1noiembrie la control si probabil atunci voi incepe cu gonal
georgetani spune:
Am si eu o nelamurire oare de ce randul trecut mi-a dat menopur ce contine FSH/LH(1/1) iar acum gonal ce contine doar FSH caci analizele hormonale au fost la fel ca data trecuta-bune, oare dupa pe ce criteriu se schimba medicatia?sau se incearca pur si simplu- daca aia nu a mers poate merge cu asta?- ma poate lamuri si pe mine cineva? pe dr. nu am avut timp sa-l intreb ca se grabea ca intra in operatie si...
georgetani spune:
Din cate stiu eu FSH -ul stimuleaza foliculii in ovare iar LH-ule responsabil cu ovulatia si maturizarea ovulului deci...eu la analize am valorile bune la ambele :FSH-8.3 (VAL NORM 3.5-12.5FAZ FOLIC) si LH-5.5( VAL NORM 2.4-12.6 FAZ FOLIC)