America (178)
Raspunsuri - Pagina 22
LucasMom spune:
buflea la multi ani fericiti lui Alex sa aveti numai bucurii din partea lui!! Si da, evident ca-i un copil grozav , ca doar i-al tau.
Miere bravo, bine ca a iesit ok rezultatul la biopsie!
blackpanterro spune:
Miere, felicitari pt rezultatele bune! Nu am crezut ca o sa fie rau, de cele mai multe ori nu este
Cuscra, tree sap-ul iasa cu crema de maini, unge-te bine pe maini cu crema si apoi sterge cu un prosop. Si Aidan s-a umplut pe maini de la gradi cu rasina din aia groasa, ca naiba, dar a iesit tare usor cu crema mea de maini :)
Esti bine? Tare fain costumul de astronaut!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
buflea spune:
Miere, cum a fost cand ti le-a scos ? A durut ?
Si eu am niste alunitze criminale pe spate si tare le-as mai scoate ca la soare mereu trebuie sa am grija sa le acopar cu leucoplast ...dar mi-e o fricaaaaa
miereamara spune:
Buflea eu m-am dus acolo pt un simplu consult, nu am stiut ca o sa mi le scoata pe loc:)) ca nu m-as mai fi dus:))
Nu am simtit absolut nimic, mi-a facut cate o injectie in locurile cu pricina si mi le-a decupat pur si simplu cu o lama:)))Una dintre ele era cam cat o moneda de 10 centi, destul de mare si crescuta in relief. Dar nu a durat deloc. Am un unguent cu antibiotic cu care tb sa tamponez locurile pt o saptamana, deja nu mai am bandaj, a inceput sa se cicatrizeze locul.
Am mai avut inca doua alunite, pe langa cele trei decupate, pe care mi le-a dat cu o solutie speciala, cica intr-o saptamana se vor usca si vor cadea singure.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
arminad spune:
Buflea, sa iti traiasca feciorul !
Am vazut pozele si m-am minunat ce bine seamana copiii tai intre ei,ai mei parca nici nu sunt ruda,iar tu esti very good looking mama.
Am si eu o intrebare tehnica .Cu ce spalati hainele copiilor sa scapati de urmele alea de jeg de la mineci si in jurul buzunarelor.Copiii astia ai mei parca lucreaza in constructii amindoi
Ramona J spune:
Armina, eu folosesc Spray n Wash. De cele mai multe ori face treaba buna.
Creepy stuff cu Letterman, nu?
Daca intereseaza pe cineva www.freenightoftheater.net
mihutza11 spune:
Capitolul 179
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii