America (178)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

buflea la multi ani fericiti lui Alex sa aveti numai bucurii din partea lui!! Si da, evident ca-i un copil grozav , ca doar i-al tau.

Miere bravo, bine ca a iesit ok rezultatul la biopsie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere, felicitari pt rezultatele bune! Nu am crezut ca o sa fie rau, de cele mai multe ori nu este

Cuscra, tree sap-ul iasa cu crema de maini, unge-te bine pe maini cu crema si apoi sterge cu un prosop. Si Aidan s-a umplut pe maini de la gradi cu rasina din aia groasa, ca naiba, dar a iesit tare usor cu crema mea de maini :)
Esti bine? Tare fain costumul de astronaut!

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Miere, cum a fost cand ti le-a scos ? A durut ?
Si eu am niste alunitze criminale pe spate si tare le-as mai scoate ca la soare mereu trebuie sa am grija sa le acopar cu leucoplast ...dar mi-e o fricaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buflea eu m-am dus acolo pt un simplu consult, nu am stiut ca o sa mi le scoata pe loc:)) ca nu m-as mai fi dus:))
Nu am simtit absolut nimic, mi-a facut cate o injectie in locurile cu pricina si mi le-a decupat pur si simplu cu o lama:)))Una dintre ele era cam cat o moneda de 10 centi, destul de mare si crescuta in relief. Dar nu a durat deloc. Am un unguent cu antibiotic cu care tb sa tamponez locurile pt o saptamana, deja nu mai am bandaj, a inceput sa se cicatrizeze locul.

Am mai avut inca doua alunite, pe langa cele trei decupate, pe care mi le-a dat cu o solutie speciala, cica intr-o saptamana se vor usca si vor cadea singure.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Buflea, sa iti traiasca feciorul !
Am vazut pozele si m-am minunat ce bine seamana copiii tai intre ei,ai mei parca nici nu sunt ruda,iar tu esti very good looking mama.

Am si eu o intrebare tehnica .Cu ce spalati hainele copiilor sa scapati de urmele alea de jeg de la mineci si in jurul buzunarelor.Copiii astia ai mei parca lucreaza in constructii amindoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Armina, eu folosesc Spray n Wash. De cele mai multe ori face treaba buna.
Creepy stuff cu Letterman, nu?

Daca intereseaza pe cineva www.freenightoftheater.net

Mergi la inceput
Mergi la inceput