America (178)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, you're bad!
Iti dai seama ca nici eu nu cistig vreun popularity contest la scoala. Abia ieri a reusit Alex sa arate foaia, ca ba a fost out teacher (si au avut diferiti substitutes), ba a lipsit el intr-o zi.
S-a ciciit tipa la un raspuns, i-a schimbat nota de la 70 la 80, dar nici nu reiesea clar care... A mess! In final i-am trimis e-mail, ca altfel n-o mai rezolvam vreodata. A ramas ca nu-i sigura si mai studiaza ea. Cica sa stea Alex azi dupa-scoala si se lamuresc ei. Bineinteles ca lui nu i-a convenit varianta asta si de fapt nici mie. El e walker, vine singur acasa si vreau sa plece deodata cu ceilalti copii, sa fie si guard, tot tacimul. Am emotii si asa, dar mai sa vina dupa ce nu mai e nimeni.
Deci sintem in pom! Eu de fapt vreau sa merg iar peste directoare, ma lupt cu mine ca nu stiu ce sa fac.
La noi PTA are rol de ass kissing, nu rezolvi nici o problema. E bine numai daca donezi bani si timp, nu sa rezolve ceva.
Desi zona e upper middle class vad ca nu s-a sesizat nimeni cu temele astea. Ca doar n-a gresit ea numai la Alex! Sint dezinteresati parintii, nu stiu ce sa zic. Grija lor e daca sa vada copiii discursul lui Obama, sau ce le spune despre sex education, baliverne din astea. Who cares despre gramatica?
Don't get me started ca ma trimite Andrada cu butucul la plimbare.
Anamaria, mai alergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramonaaaa te am mai intrebat inainte dar nu cred ca ai vazut... Tu i ai facut lui Allexandru lexile ul acasa???

Ptr cine vrea sa lucreze extra cu, copilul www.studyisland.com

Anamaria am vazut si eu aici la niste pustoaice de middle school ghiozdanele si m am speriat de a dreptul cat de grele sunt, ce trebuie sa duca fetele alea in spate. M am gandit la Ralu la anul, pai o sa i rupa spinarea.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Scuze Corina, cred ca am vazut dar am uitat instantaneu. Deh, batrinetile...
Nu l-am facut acasa, au dat testul la scoala. Nu se da peste tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona...alerg, dar mai mult seara acum ca au inceput copii scoala. Dimineata am prea multe de facut!!! Oricum alerg doar de 3 ori pe saptamina cam 3 mile pe zi.

Pe mine asta cu ghiozdanul ma ucide de nervi...este pur si simple lene crasa din partea profesorilor sa isi organizeze planul de lectii. Mai bine lasi bietul copil sa care biblioteca dupa el decit sa faci un plan saptaminal.

36lbs este o greutate enorma pentru un copil...si chestia cu lockerul e o timpenie...practic il avem mai mult pentru hainele de gym (care le duce luni si vine inapoi cu ele murdare vinerea) decit sa puna carti in timpul zilei (dupa cum "claim" ei). Presimt un meeting furtunos.
La noi PTA nu e ass kissing...este o cearta cu decibeli multi...uiti, Ramona ca noi nu sintem la o scoala WASP ci la una greceasca unde emotiile "run high"

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

un filmulet tare de tot:
http://vimeo.com/5985294
ai mei au trecut de nivelul asta.. ai vostri?

Mvaiii ce m-a impresionat filmuletul asta ... Luminita Giorghiu joaca fantastic, de fapt amandoi, cum sunt ei asa agitati ca niste copii, speriati sa nu strice ceva, cum se cearta intre ei si mai ales cand il vad pe Alex, cum spune mama "puiul mamii, a mai slabit, oare nu are ce manca, ce tunsoare are" ...si cand este sa ii scrie ceva nu gasesc decat o singura fraza "te iubim" .

Nu stiu de ce, e amuzat filmuletul, dar mai degraba as spune ca este o picatura din spiritul parintesc romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Ramonaaaa te am mai intrebat inainte dar nu cred ca ai vazut... Tu i ai facut lui Allexandru lexile ul acasa???

Ptr cine vrea sa lucreze extra cu, copilul www.studyisland.com

Anamaria am vazut si eu aici la niste pustoaice de middle school ghiozdanele si m am speriat de a dreptul cat de grele sunt, ce trebuie sa duca fetele alea in spate. M am gandit la Ralu la anul, pai o sa i rupa spinarea.

corina mama Ralucai

Corina, am inteles ca scoala unde e Raluca este foarte buna, da atentie la copii, are rezultate foarte bune...si totusi lucrezi multicel cu ea acasa...cum o determini? Ca eu nu reusesc prea mult extra homework??? Mai ales multicel.

Eu reusesc doar foarte mult citit (le tot bag carti sub nas, mai interesante)...nici o sansa extra math...

Anamaria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

La noi PTA nu e ass kissing...este o cearta cu decibeli multi...uiti, Ramona ca noi nu sintem la o scoala WASP ci la una greceasca unde emotiile "run high"

Anamaria

Frumos! Astia pe aici se prea incurca in multe politeturi.

Bravo pentru jogging, te tii tare! Oricum eu nu inteleg cum poate cineva sa faca workout dimineata. Eu sint ca o leguma toata ziua, cum vine seara ma inviorez.

Mergi la inceput

Anamaria, share niste titluri interesante please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, si mie mi-a placut filmuletul, parca mi-am vazut parintii cand erau incepatori, mai ales fraza spusa de tata: eu ma mai descurc cum ma mai descurc, dar maica-ta:))), cand de fapt ea era cea care descurcase itzele:)) si cum apasa ea pe m.o.u.s.e..."o data", "de doua ori" haha!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Anamaria scoala buna dar pana la urma totul depinde de teacher. Anul trecut nu am facut nimic extra cu ea ca o forja teachera care a fost grozavaaa.
Anul asta am cam luat teapa...Este un teacher nou in scoala. El a fost math coach, pedaleaza tot pe mate si alta chestie nasoala zic eu nivelul copiilor in clasa e cam jos. Se vede la ochi daca stii ce vreau sa zic. Poate fi bun omul dar nu prea e cu cine.
Asa ca nu pot s o las ca i a 5a si chiar inainte de middle school. Daca o las se duceeeee jos.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput