America (178)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, saru mana, il gasisem si eu pe ala dar e prea scary ghost, eu vreau ceva mai funny, nu de alta dar se sperie daca se vede in oglinda. lol. ce-ti seamana aidan...

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana, dc nu ai dat deja cupoanele Andreei, le vreu eu:)) am gasit un costum care imi place.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Andreea, eu folosesc greatschools.net si cred ca e cel mai informat si, probabil, si obiectiv.

ca tot suntem la scoala, citeam ieri pe peretii de la clasa, asteptand juniorul sa iasa de la sah. erau cate doua pagini, una langa alta, scrise de perechi de copii, in programul "big buddy" - unul de clasa a 5a imprietenit cu un kindergartner. si, dupa ce se desenau ei pe ei insisi, aveau de completat niste rubricute, ce culoare imi place, roz-negru, care e filmul preferat, transformers-tomorrow never dies, care e activitatea preferata, lego-reading... dar cel mai frumos era la rubrica "ce vreau sa fiu cand ma fac mare", unde toti piticotii visau sa devina astronauti, firefighters si politisti, iar cei mari deja coborasera cu picioarele pe pamant si aspirau la din astea mai omenesti, avocati, doctori, arhitecti.

diferente mai erau si la inghetata favorita, ghioceii nu trecusera de vanilla, strawberry si chocolate, dar astia mari deja scapasera si la strachina cu passion fruit, pistachio si capuccino.

aaa... si la "ce-mi doresc sa inteleg mai bine" - piticeii visau sa invete sa numere si peste 11, in timp ce clasa a 5a spera sa inteleaga mai bine algebra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Adriana, dc nu ai dat deja cupoanele Andreei, le vreu eu:)) am gasit un costum care imi place.

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Stai ca le pun pe PM, nu cumpara inca! :)

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Andreea, LOL, e cam scary dar ai vazut zombie aia de pe margine, aia da scary!!Daca i-as vedea la usa as face un pipi mic pe mine LOL

Adriana si Aidan - 4 ani

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana multu' mult!
Oscilez intre asta
http://www.buycostumes.com/Little-Frog-Newborn-Infant-Costume/34199/ProductDetail.aspx
si
http://www.buycostumes.com/Lil-Ducky-Elite-Collection-Infant-Toddler-Costume/32497/ProductDetail.aspx
Imi place mult acesta, dar mi se pare f incomod si sigur nu ar sta Aidan cu chestia aia pe cap
http://www.buycostumes.com/Lil-Lion-Elite-Collection-Infant-Toddler-Costume/32500/ProductDetail.aspx

Mergi la inceput

lexi, merci
miere, imi place mult leutul.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

intru sa va zic ca mananc smelts :)

US

Mergi la inceput

Miere, si eu votez pt leu! Io ma gandeam ca iti iei tie ceva, vreun french maid outfit sau asemenea LOL. Io mi-am luat unul dar nu pot sa il port afara :)))))

Adriana si Aidan - 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele, ce e cu acest Transformers ? Este un film pentru baieti de 5 ani ? ...noi cred ca suntem cam sectanti, abia de il las la TV si atunci ii pun "Max and Ruby" si "Bernstein Bears" .. si l-am auzit de aceste Transformers, cred ca stie de la scoala, dar filmul nu l-a vazut ...dar e film sau serial ?

In alta ordine de idei, azi Alex implineste 5 ani - dragul mamii baietel ... s-a dus cu bebelusul meu .
Am fost la scoala si am dus tort si juice si i-au candtat La Multi Ani ...a fost atat de serios, copilul asta cand e la scoala este atat de constipat, imi pare bine, pare ca ia scoala in serios.
Apoi am venit acasa unde il asteptau jucariile ...si asa a inceput scandalul - Flavia ca vrea si ea sa se joace, CU ACELEASI jucarii, Alex ca nu are voie sa puna mana ca ea nu este 5 si le strica, agitatie, eu montam linii de tren, barbatul injura cutiile astora ca iti trebuie jumatate de zi ca sa le scoti din cutie, Flavia plangea ca ea nu are nici o jucarie, Alex o certa pentru ca SUNT ALE LUI ..ce sa mai, ca la nebuni. Am venit la serviciu sa-mi revin ...

Mergi la inceput