America (178)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Arminad, sint de acord sa existe choices. Ruxij, cica zise Obama ca au nevoie copiii americani sa stea si mai multe ore la scoala, plus sa fie mai scurta vacanta de vara. In felul asta se fac si ei mai destepti. Eu cred ca nu-i chiar asa si de aici ne-am pus la discutii... |
Hai ca aici chiar abereaza Obama asta. Acum eu am votat cu el (la figurat, ca la propriu n-am drept de vot), dar nu statul la scoala te face destept, ci studiul individual. El nu vede ca in Romania, unde sunt cei mai destepti copii , se sta la scoala de la 8 la 11? Pai dc stau la scoala pana la 5, cand sa mai invete? Si vacanta de vara de ce sa fie mai scurta? Hai ca face fitzele astea pt ca citii eu ca din cauza crizei nu isi prea mai permit femeile sa stea pe acasa. Plus ca de cand cu guvernatoru' si amanta unele si-au dat seama ca poate sa le pocneasca asa ceva dupa o viata sacrificata pe altaru' barbatului Si eu sunt working mom, da' e o idee proasta. Mai bine sa faca tutuoring dupa scoala decat sa frece mangalul pe acolo. Fi-miu ar fi clar dezavantajat de asa ceva, pt ca el face mai bine cu atentie individuala si destul de prost pus la gramada. Apoi cum planuieste el sa finanteze asa ceva? Trebuie sa plateasca profesori mai multi sau astora mai multe ore, e nevoie de infrastructura suplimentara and so on. Plus ca distruge industria de afterschooluri. Sper sa nu se accepte ideea asta, e stupida.
buflea spune:
Ruxi, stai jos ca tu esti working mom dar ai program de lauza ... nu spun ca nu muncesti, spun doar ca esti un caz special - iti aranjezi programul cum vrei, poti munci de acasa, sau de la volan, ai satul mic, inghesuit in porumb, mergi pe jos pana la toate activitatile, inclusiv pana la serviciu, duci copilul la inot si cat el e pe sub apa mai predai si tu un curs ... pai cate mamele au conditiile astea de lucru ? (Invidiile mele sincere )
Obama vorbeste in general, de femela muncitoare, in fabrici si pe ogoare ... (imi recunosti muza poetica, nu-i asa ? )
ruxij spune:
citat din mesajul lui buflea Ruxi, stai jos ca tu esti working mom dar ai program de lauza ... nu spun ca nu muncesti, spun doar ca esti un caz special - iti aranjezi programul cum vrei, poti munci de acasa, sau de la volan, ai satul mic, inghesuit in porumb, mergi pe jos pana la toate activitatile, inclusiv pana la serviciu, duci copilul la inot si cat el e pe sub apa mai predai si tu un curs ... pai cate mamele au conditiile astea de lucru ? (Invidiile mele sincere ) Obama vorbeste in general, la femeia muncitoare, in fabrici si pe ogoare ... (imi recunosti muza poetica, nu-i asa ? ) |
Super tare esti Doris, mor de ras!
Da asa este, childcare pana la ora 5 ar fi bun pt. acele mamele stresate si tracasate ca tine, nu asa de important pentru lauzele perpetue ca mine . DAR childcare pana la ora 5 nu ii va ajuta pe copiii americani sa fie mai destepti. Ori Obama cica cc ca sa se faca copiii mai destepti vrea sa faca asta, asta atac eu. Sa zica nene. E nevoie de free childcare for working parents si sunt de acord. Da' ca ii face mai destepti nu. Sa fie optional. Si gratis. Dc. il tine buzunarul. Nu pe taxele mele though
ocebine spune:
La scoli ma bag si io in vorba...ca deh, toata lumea are dreptu' la o parere
Ruxij, or sta in Romania pina la 11 la scoala, dar toata lumea e cu meditatiile "pe mineca"...la scoala practic nu fac nimic si totul se face in particular...ori nici asta nu-i o solutie viabila (in opinia mea, desigur).
Asta cu statul la scoala mai mult e o timpenie...din putina si proasta, facem multa si proasta. Reforma trebuie facuta mai "adinc"...calitatea invatamintului e problema, nu cantitatea neaparat.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
citat din mesajul lui ocebine La scoli ma bag si io in vorba...ca deh, toata lumea are dreptu' la o parere Ruxij, or sta in Romania pina la 11 la scoala, dar toata lumea e cu meditatiile "pe mineca"...la scoala practic nu fac nimic si totul se face in particular...ori nici asta nu-i o solutie viabila (in opinia mea, desigur). Asta cu statul la scoala mai mult e o timpenie...din putina si proasta, facem multa si proasta. Reforma trebuie facuta mai "adinc"...calitatea invatamintului e problema, nu cantitatea neaparat. |
Ei, dar vad ca suntem de aceeasi parere. Nu cred nici eu ca merge solutia "decat putin si prost, mai bine mult si fara rost"
ruxij spune:
In particular, pt copilul meu ar fi mai buna metoda din Romania (nu ca ar fi buna in general vorbind) sau homeschooling (pe care nu il pot face). Pt. ca el, cum am spus, face mult mult mai bine cu atentie individuala si nu face bine in grupuri, nu e atent. Deci avem nevoie de mai mult timp pt "meditatii" sau pt. "studiu individual". Pt. clasele primare avem suficient timp, mai tarziu insa, cand va putea veni singur acasa, as aprecia mai mult timp pt studiu individual decat mai mult timp de frecat mangalul la scoala.
ruxij spune:
Ah, bai, sorry ca scriu mesaje fluviu, dar am citit articolul. Pai el de fapt impinge agenda negrilor nene. De asta de fapt eu am tinut cu Hilary ca de asta imi era frica Cica "sa fie scolile deschise si in weekend ca sa aiba copiii a safe place to go" Clar incearca sa ia ceva masuri pt. imbunatatirea vietii negrilor. Ca aia au nevoie de "safe places" si p'acasa pe la ei prea safe nu e.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Delia, La Multi Ani!! Ramona, nici noi nu facem vaccinul anti flu de oricare. Am citit pe net ca 90% din cei ce mor de flu sunt batrani iar daca se intampla la persoane tinere e pt ca aveau si alte probleme si gripa le-a scazut la 0 sistemul imunitar provocand moartea. Mie mi groaza de vaccinuri atat de nou aparute pe piata iar de gripa normala nu mi frica pt ca o avem in casa in fiecare an cu sotul si noi nu am luat de la el niciodata, ma gandesc ca avem sistem imunitar puternic daca el e bolnav in fiecare an si noi nu. Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
Tocmai asta-i chestia cu gripa noua, mor cam multi care n-au alte probleme de sanatate. Duminica a murit aici o fata de 14 ani, mai acum citeva zile alta de 11 ani. Niciuna n-avea alte probleme de sanatate.
O scoala a fost inchisa pentru ca au lipsit peste 1/3 din colectiv.
Buflea - si daca vii acasa si constati ca nu stie nimic copilul, sau il invata gresit la scoala?
Ramona J spune:
Hai mai Buflea ca sotul meu nu cistiga milioane! Ah, ce n-as da!
Anamaria si Ruxij, aveti dreptate. Cred ca el de fapt nu vrea scoala mai buna, ci vrea sa ajute populatia saraca. De aia-i da cu vraja asta ca vor fi copiii mai destepti daca stau intr-una la scoala.
pumba spune:
si parintii sa vina , dupa copii pe la 8-9, dupa ce-si fac cumparaturile....daca tot e free